Glasnik.
Buduća legenda
- Poruka
- 45.076
Zasto tada?Tada je konacan sud i unistenje
Nakon 1000 god
Zar posle ne mogu da se odluce opet protiv boga i postanu zli, kada su vec?
Sta im to neda?
Da li im je oduzeta slobidna volja?
Ili se boje necega?
Ili?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Zasto tada?Tada je konacan sud i unistenje
Nakon 1000 god
Nece biti smak sveta nego unistenje zlih...
A Bog je uspostavio svoju vladavinu na nebu odavno.
Ceka se samo Bozja vladavina na Zemlji.
Imam odgovor to sve pise u Bibliji.Šta Jehovu sprečava da uspostavi svoju vladavinu i na Zemlji ?
Imaš li odgovor ili ne ?
Zasto to ne uradi vec ceka?Imam odgovor to sve pise u Bibliji.
Ne sprecava ga nista, ali ima svoju nameru da uspostavi svoju vladavinu na Zemlji
nakon sto unisti zlo.
Bog namerava da zauvek unisti zlo...
Zato je potrebno vreme i nacin koji je Bog odredio za to...
Ne pije ti vodu ta priča sestro.Imam odgovor to sve pise u Bibliji.
Ne sprecava ga nista, ali ima svoju nameru da uspostavi svoju vladavinu na Zemlji
nakon sto unisti zlo.
Bog namerava da zauvek unisti zlo...
Zato je potrebno vreme i nacin koji je Bog odredio za to...
Mislis da Bog koji je stvorio univerzum i sve sto postoji nema moc?Ne pije ti vodu ta priča sestro.
Da bi uništio zlo on mora da poseduje moć ?
I ne samo da poseduje, več i da je instrumentališe.
A da bi je instrumentalisao mora da uspostavi svoju vlast, svoje Kraljevstvo na Zemlji
Pa tek potom da krene sa uništavanjem zla.
Kako misli da uništi zlo na Zemlji a da vlada u Onom svetu ?
Poprilično apsurdna situacija zar ne ?
Mislis da Bog koji je stvorio univerzum i sve sto postoji nema moc?
Hajde malo razmisli o tome.
ne postoji onaj svet.
Bozja vladavina je nebeska vladavina ali ce biti uspostavljena i na Zemlji
tu gde cemo ziveti vecno.
Nakon sto unist izlo u Armagedonu.
Jel i tebi taj Jehova prijatelj ?Kad bi svet bio oslobođen zla, patnje bi i dalje biti tu, ne bi to bio kraj, tako da se oslobodite misli da će odjednom svako pojmiti nešto posebno jer je naučio sve definicije o Bogu dobro.
Čovek mora da pati sve do ujedinjenja sa Njim, zar ne?Patimo jer prirodno izgubimo kroz život mnogo toga što volimo.
Dok izvodite definicije kao da je Bog nauka, neko drugi samo razgovara sa njim sve vreme, misli sa Njim, i voli Ga.
Samo tako se nalazi mir.
To što pokušavate od Boga ovde da napravite je besmisleno.
Staru majku i oca ne ljubi kao toga jehovu bracu i sestre toliko ne podrzavaju..imaju pojedini neki program obozavanja tolkog sadizmaJel i tebi taj Jehova prijatelj ?
Kog voliš i bojiš ga se istovremeno.
Možeš li nam reći da li ga više voliš ili ga se više bojiš kolega ?
Oprosti mi, možda sam malo grub, ali ne mogu da razumem kako je uopšte moguće VOLETI Jehovu ? Kad znamo da je spržio Sodomu i Gomoru, da je od Avrama tražio da zakolje sina, da je Navina naveo da napravi pokolj nevinog stanovništva osvojenog Jerihona i td i td ?
Tebi je nelogicno jer ne znas Bozju rec.Priča ti je krajnje nelogična.
Neko ko stvara svetove, ne može uspostaviti vlast, Kraljevstvo nad nečim što je sam stvorio ?
Jehova nas je stvorio zar ne ?
I ne može da vlada nad nama jer tobož ne može iskoreniti zlo ? Koje je sam stvorio kao i sve drugo ?
Već čeka Armagedon kako bi zavladao Zemljom ?
Suluda logika priznaćeš ?
Jasno se vidi da se ovde radi o BAJCI NEKOG SEMITSKOG PASTIRA dva milenijuma staroj ?
PSALAM 64,6: Izmišljaju zločinstva (NEMA VEĆEG ZLOČINSTVA OD TZV. ARMAGEDONA U OTK.16,16] i govore svršeno je [u OTK.16,17]! šta će se raditi, smišljeno je! A što je unutra i srce u čoveka duboko je.Bog ne ceka Armagedon vec ce on prouzrokovati Armagedon.
Opet armagedon![]()
Tema zavisi od učesnika, može biti i najomiljenija ali ako se obesmisli, džaba.Nego Sale, koja je tvoja omiljenja tema kad je u pitanju kršćanstvo? Ili ih imaš više?
Ne mesam se u necija ubedjenja , samo sam hteo da kazem da mnogi misle da su bezgresniTo ne zavisi od nas...
a videcemo jer ce biti vidljivo svima
kada Bog deluje da ostvari svoju nameru...
Opet?Opet armagedon![]()

Covek i danas kao nesavrsen moze da odrzava Bozje osobine: ljubav dobrotu, itd...Ne mesam se u necija ubedjenja , samo sam hteo da kazem da mnogi misle da su bezgresni
a mnogi i ne znaju sta je sve greh. Takodje tesko ko da ima misli ciste i iskrenu ljubav, ili da nema zavisti
i mrznje u najmanjoj meri, ili da se ne uzdize iznad ljudi , da je on kao nesto.
Ne govorim o krupnim gresima, ali ne mogu reci da nemam grehova , i barem bih volio da za zivota budem bolji covek .
Ako se ne popravimo u ovom zivotu , a kako ce se neko poraviti posle ?