aeternum
✿ forever and ever ✿
- Poruka
- 26.232
Ja sam Bibliju proucila.A je l'?
Ti si proučavalac Biblije?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ja sam Bibliju proucila.A je l'?
Ti si proučavalac Biblije?
Ja sam Bibliju proucila.
Kako neko ko poriče Boga i spasitelja Isusa Hrista i ko se bavi magijom može nekome da želi dobro?
i ja bih to volela, jos ne znamo kada ce to biti
ocekujemo prvo sudnji dan i Armagedon
Kada ce Bog ocistiti zemlju od zla.
U Bibliji pise da o tom danu i casu niko ne zna osim Boga, ali takodje imamo znake koji predhode tome
po kojima mozemo videti da se to vreme blizi
Evo u Mateju 24 mozemo vidseti sta sve tome predstoji
Da zadovoljna sam da imam povlascen polozaj kod BogaI zadovoljna si statusom da budeš Isusov rob i ovca?
Unistice samo zle, dobri prezivljavaju.Kapiram da će zauvek uništiti zlo u Armagedonu, a ujedno i nas ovce izgleda ? Dosadili smo mu više za ovih 2000 godina, a i kome ne bi?
Rob i ovca? To baš nije povlašćeni status.Da zadovoljna sam da imam povlascen polozaj kod Boga![]()
Ti mu dodjes kao desna rukaDa zadovoljna sam da imam povlascen polozaj kod Boga![]()
Bozji PrijateljRob i ovca? To baš nije povlašćeni status.
Bozji Prijatelj
Pise PiseTako ti ne piše u Bibliji. Status kod Boga ti je rob, sluga i ovca.
Pise Pise
ja imam status Bozjeg prijatelja![]()
Imas na puno mesta da je Bog svoje verne sluge nazivao prijateljima.Dboro ako piše daj citat iz Biblije.
Imas na puno mesta da je Bog svoje verne sluge nazivao prijateljima.
Jakov 2:23
23 te su se ispunile riječi iz Pisma: “Abraham je povjerovao Jehovi, a on ga je zbog toga smatrao pravednim”,
a i bio je nazvan “Jehovinim prijateljem”
Pa ok. Ima na puno mesta gde Bog naziva prijateljima svoje sluge.Dobro priznajem da mi je to promaklo.
Pa ok. Ima na puno mesta gde Bog naziva prijateljima svoje sluge.
pa ko vas utera u robijaski tor da robujete zajedno sa muslimanima, ako cak i Hristos rece, vise vas ne nazivam slugama, nego prijateljima, jer sve sto cuh od Oca objavih vam?a i bio je nazvan “Jehovinim prijateljem”
Tebi je malo da ti je Tvorac univerzuma prijatelj?Pored takvog prijatelja neprijatelj je suvisan![]()
Ok ako nije moze biti.Nije on moj prijatelj a ni poznanik, on jednostavno ne postoji