Bog će zauvek uništiti zlo

Sto se mene tice, mozes biti u bilo kojoj organizaciji, Nijedna nije Bozija, kako se kaze: Jadac i Gladac, ili samo je forma u pitanju.
Navedi mi jedan stih u bibl. tekstu gde je Bog TRAZIO od vernika da zidaju crkve i daju pare :?:
A sve sto sam napisao, je itekako tacno, tvoj je problem , sto ne prihvatas.

Jednom za vjeki vjekov da zapamtis koja je Bozija crkva, koju je sami Bog okarakterisao kao takvu:
1 Otkrivenje Isusa Hrista, koje dade Njemu Bog, da pokaže slugama svojim šta će skoro biti, i pokaza, poslavši po anđelu svom sluzi svom Jovanu,

21, 9 I dođe k meni jedan od sedam anđela koji imahu sedam čaša napunjenih sedam zala poslednjih, i reče mi govoreći: Hodi da ti pokažem NEVESTU, Jagnjetovu Zenu :
22, 17 I Duh i nevesta govore: Dođi. I koji čuje neka govori: Dođi. I ko je žedan neka dođe, i ko hoće neka uzme vodu života za badava.

Kada budes ovo shvatila, znacice, da si Bozije seme,a dotle se uljujkuj u svojim razmisljanjima.
HalleluYAH
To je tvoje misljenje
Postoji Bozja organizacija i ja sam u njoj.
Znam jer sam svojim ocima videla Bozje vodjstvo.
Mi nemamo nikakve crkve niti se skuplja novac.
Zato i Jehovini Svedoci i jesu Bozja organizacija.
Jer se pridrzavamo Bozjeg zakona i zivimo moralno.
A ti ne znas sta pises ocigledno.

Sto se mene tice, mozes biti u bilo kojoj organizaciji, Nijedna nije Bozija, kako se kaze: Jadac i Gladac, ili samo je forma u pitanju.
Navedi mi jedan stih u bibl. tekstu gde je Bog TRAZIO od vernika da zidaju crkve i daju pare :?:
A sve sto sam napisao, je itekako tacno, tvoj je problem , sto ne prihvatas.

Jednom za vjeki vjekov da zapamtis koja je Bozija crkva, koju je sami Bog okarakterisao kao takvu:
1 Otkrivenje Isusa Hrista, koje dade Njemu Bog, da pokaže slugama svojim šta će skoro biti, i pokaza, poslavši po anđelu svom sluzi svom Jovanu,

21, 9 I dođe k meni jedan od sedam anđela koji imahu sedam čaša napunjenih sedam zala poslednjih, i reče mi govoreći: Hodi da ti pokažem NEVESTU, Jagnjetovu Zenu :
22, 17 I Duh i nevesta govore: Dođi. I koji čuje neka govori: Dođi. I ko je žedan neka dođe, i ko hoće neka uzme vodu života za badava.

Kada budes ovo shvatila, znacice, da si Bozije seme,a dotle se uljujkuj u svojim razmisljanjima.
HalleluYAH

Poslanica Jevrejima - 9. glava

1. Tako i prvi zavjet imaše pravde bogomoljstva i svetinju zemaljsku. 2.Moj. 25, 8. 2.Moj. 39, 33.3.Moj. 4, 6.
  2. Jer skinija bješe načinjena prva, u kojoj bijaše svijećnjak i trpeza i postavljeni hljebovi, što se zove svetinja. 2.Moj. 26, 1. 3.Moj. 24, 5.
  3. A za drugijem zavjesom bijaše skinija, koja se zove svetinja nad svetinjama, 2.Moj. 40, 3.
  4. Koja imaše zlatnu kadionicu, i kovčeg zavjeta okovan svuda zlatom, u kome bijaše zlatan sud s manom, i palica Aronova, koja se bješe omladila, i ploče zavjeta. 2.Moj. 16, 33. 2.Moj. 25, 16.4.Moj. 17, 10. 5.Moj. 10, 2. 5.Moj. 10, 5.
  5. A više njega bijahu heruvimi slave, koji osjenjavahu oltar; o čemu se ne može sad govoriti redom. 3.Moj. 16, 2.
  6. A kad ovo bijaše tako uređeno, ulažahu sveštenici svagda u prvu skiniju i savršivahu službu Božiju. 4.Moj. 28, 3. Dan. 8, 11. Jevr. 7, 11.
  7. A u drugu ulažaše jednom u godini sam poglavar sveštenički, ne bez krvi, koju prinosi za sebe i za narodna neznanja. 2.Moj. 30, 10. 3.Moj. 16, 2.Jevr. 7, 11.
  8. Ovijem pokazivaše Duh sveti da se još nije otvorio put svetijeh, dokle prva skinija stoji;Jovan 14, 6. Jevr. 10, 19.

da kazni one koji ne poznaju Boga i ne pokoravaju se jevanđelju Gospoda našega Isusa Krista.
9 Oni će primiti kaznu večne propasti, daleko od lica Gospodnjega i od slave njegove,

Znaci da ce Bog unistiti one koji ne poznaju Boga i one koji se ne pokoravaju dobroj vesti tj Biblijskim moralnim nacelima..…
Znaci da je bitno da upoznamo Boga preko Biblije i da se pridrzavamo Bozjeg zakona u svom zivotu…

Osnov hriscanstva je jevandjelje, radosna vest, i tu vest nam je doneo Hristos, poreneo apostolima, i to jevandjelje Gospodnje su oni nastavili da sire.
Pa kaze dalje u 2. Solunjanima: 2,13-14 ... u svetinji Duha i veri istine, na koje nas prizva kroz JEVANDJELJE NAŠE, (1. Solunjanima 1,5 Jer JEVANDJELJE NAŠE nije propovedano samo rečju, nego i u sili i u Duhu Svetome...), da zadobijete slavu Gospoda našega Isusa Hrista.

Znaci dobra-radosna vest je cetvorojevandjelje, a ne starozvetni zakon koji nije mogao da bude nikakva vest, ako je bio tada vec poznat; takodje ne mozemo generalizovati sa 'bibl.. moralnim nacelima' jer je to jako sirok pojam, a da prenebregavamo akcentovanje Jevandjelja na koje je Hristos i poslao apostole da propovedaju,a ne nekakav bibl. moral, - tzv. biblijski moral sadukejski i farisejski je osudio, bibl. moral je osudio i recima ; culi ste da je kazano, a ja vam kazem...znaci jevandjelje je kvalitativno nova vest kojoj mnoge pseudohriscanske sekte ne zle da se pokore, pa je dezavuisu.

Jovan 10 .1 - 16).

"
1 Zaista, zaista vam kažem: ko ne ulazi na vrata u tor ovčiji nego prelazi na drugom mestu on je lupež i hajduk;

2 A koji ulazi na vrata jeste pastir ovcama.

3 Njemu vratar otvara, i ovce glas njegov slušaju, i svoje ovce zove po imenu, i izgoni ih;

4 I kad svoje ovce istera, ide pred njima, i ovce idu za njim, jer poznaju glas njegov.

5 A za tuđinom neće da idu, nego beže od njega, jer ne poznaju glas tuđi.

6 Ovu priču kaza im Isus, ali oni ne razumeše šta to beše što im kaza.

7 Tada im reče Isus opet: Zaista, zaista vam kažem: ja sam vrata k ovcama.

8 Svi koliko ih god dođe pre mene lupeži su i hajduci; ali ih ovce ne poslušaše.

9 Ja sam vrata; ko uđe kroza me spašće se, i ući će i izići će, i pašu će naći.

10 Lupež ne dolazi nizašta drugo nego da ukrade i ubije i pogubi; ja dođoh da imaju život i izobilje.

11 Ja sam pastir dobri; pastir dobri dušu svoju polaže za ovce.

12 A najamnik, koji nije pastir, kome nisu ovce svoje, vidi vuka gde ide, i ostavlja ovce, i beži: i vuk zgrabi ovce i raspudi ih;

13 A najamnik beži, jer je najamnik i ne mari za ovce.

14 Ja sam pastir dobri i znam svoje, i moje mene znaju.

15 Kao što mene zna Otac i ja znam Oca; i dušu svoju polažem za ovce.

16 I druge ovce imam koje nisu iz ovog tora, i one mi valja dovesti; i čuće glas moj, i biće jedno stado i jedan pastir.

17 Zato me Otac ljubi, jer ja dušu svoju polažem da je opet uzmem...."...
Nikada ovce nisu slušale glas lažnog otkrivenja u pravoslavnim hramovima, jer je zabranjeno da se čita na Svetoj Lirurgiji, jer mu vratar nikada nije dao ni da udje, nego je zabranjeno da na vrata svakog pravoslavnog hrama udje lažno otkrivenje, pa je zato i prešao na drugom mestu, tamo gde se čak ni ne krsti kao pri ulasku na vrata.
OTK 1,3 ...jer je vreme blizu. OTK. 22,10 ...jer je vreme blizu.
OTK. 22,16 Ja ISUS poslah andjela svojega da vam posvedoči ovo u crkvama. Ja sam izdanak i rod Davidov, ... OTK. 21,6 ...ja sam...; OTK. 1,8 ja sam...
  • LUKA 21,8 ...Pazite da vas ne prevare, jer mnogi će doći U MOJE IME, govoreći: Ja sam, i vreme se približilo. Nemojte, dakle, ići za njima

Osnov hriscanstva je jevandjelje, radosna vest, i tu vest nam je doneo Hristos, poreneo apostolima, i to jevandjelje Gospodnje su oni nastavili da sire.
Pa kaze dalje u 2. Solunjanima: 2,13-14 ... u svetinji Duha i veri istine, na koje nas prizva kroz JEVANDJELJE NAŠE, (1. Solunjanima 1,5 Jer JEVANDJELJE NAŠE nije propovedano samo rečju, nego i u sili i u Duhu Svetome...), da zadobijete slavu Gospoda našega Isusa Hrista.

Znaci dobra-radosna vest je cetvorojevandjelje, a ne starozvetni zakon koji nije mogao da bude nikakva vest, ako je bio tada vec poznat; takodje ne mozemo generalizovati sa 'bibl.. moralnim nacelima' jer je to jako sirok pojam, a da prenebregavamo akcentovanje Jevandjelja na koje je Hristos i poslao apostole da propovedaju,a ne nekakav bibl. moral, - tzv. biblijski moral sadukejski i farisejski je osudio, bibl. moral je osudio i recima ; culi ste da je kazano, a ja vam kazem...znaci jevandjelje je kvalitativno nova vest kojoj mnoge pseudohriscanske sekte ne zle da se pokore, pa je dezavuisu.
Zna se ko se drzi Bozje reci a ko ne.
Bozja merila su u Bibliji.
Dela govore ko je ko.

To je tvoje misljenje
Postoji Bozja organizacija i ja sam u njoj.
Znam jer sam svojim ocima videla Bozje vodjstvo.
Mi nemamo nikakve crkve niti se skuplja novac.
Zato i Jehovini Svedoci i jesu Bozja organizacija.
Jer se pridrzavamo Bozjeg zakona i zivimo moralno.
A ti ne znas sta pises ocigledno.
Jako dobro znam sta pisem, jer sam i sa tvojim svedocima pricao, postavljao im pitanja, oni pojma Nisu imali kako da odgovore, jer nije bilo u skladu sa kulom strazarom.
Kada se budes krstila u ime Mesije, onda ces mozda i doziveti Bozije vodjstvo, pre toga nikako, jer za to imamo Dokaz u D.Apostolskim gde apostol Petar kaze vernicima, da se krste u ime Mesije i primice dar Sv. Duha( 2, 38 ),a to je sami Bog ( Jovan 4, 24).
Tvoja organizacija je deo ekumenizma, kojom papa rukovodi,a lepo pise u Otkrivenju, da se iz Bludnice izadje, jer ce se duhovno unistiti.
O kojoj moralnosti pricas, sta je sa pedofilima u Australiji, jer su i oni "moralno" se izivljavali nad decom svedoka :?:

U sta ovo spada :?:
Drugi svoj uspjeh vide kroz dijeljenje velikog broja časopisa i knjiga velikom broju ljudi. Tako se bez opravdanog razloga vrijeme troši na mnoge osobe koji ne cijene istinu iz Božje riječi u toj mjeri da bi se odazivali na njenu poruku čime se Watchtower preko takvih objavitelja rasipa s novcem svojih članova koji se daje za tu svrhu (Mt 7:6). Pred takvim činjenicama se zatvaraju oči jer se smatra da je bitno to da se redovito propovijeda i da su na neki način svi u to uključeni. Isus, apostoli i prvi propovjednici nisu tako radili, niti su svoje vrijeme i novac posvećivali onima koji nisu htjeli slušati
Da li ovo spada u moral:

Za razliku od Krista i apostola koji nisu tražili razlog da se ponovno vraćaju u mjesta koja nisu htjeli slušati poruku o Kraljevstvu, Watchtower svojom promišljenom retorikom iznosi razloge zbog kojih uvijek iznova treba ići kod onih koji nisu htjeli slušati. Ljudi stoga prigovaraju što im se po svaku cijenu želi nametnuti nešto što oni ne žele.

Poslanica Jevrejima - 9. glava

1. Tako i prvi zavjet imaše pravde bogomoljstva i svetinju zemaljsku. 2.Moj. 25, 8. 2.Moj. 39, 33.3.Moj. 4, 6.
  2. Jer skinija bješe načinjena prva, u kojoj bijaše svijećnjak i trpeza i postavljeni hljebovi, što se zove svetinja. 2.Moj. 26, 1. 3.Moj. 24, 5.
  3. A za drugijem zavjesom bijaše skinija, koja se zove svetinja nad svetinjama, 2.Moj. 40, 3.
  4. Koja imaše zlatnu kadionicu, i kovčeg zavjeta okovan svuda zlatom, u kome bijaše zlatan sud s manom, i palica Aronova, koja se bješe omladila, i ploče zavjeta. 2.Moj. 16, 33. 2.Moj. 25, 16.4.Moj. 17, 10. 5.Moj. 10, 2. 5.Moj. 10, 5.
  5. A više njega bijahu heruvimi slave, koji osjenjavahu oltar; o čemu se ne može sad govoriti redom. 3.Moj. 16, 2.
  6. A kad ovo bijaše tako uređeno, ulažahu sveštenici svagda u prvu skiniju i savršivahu službu Božiju. 4.Moj. 28, 3. Dan. 8, 11. Jevr. 7, 11.
  7. A u drugu ulažaše jednom u godini sam poglavar sveštenički, ne bez krvi, koju prinosi za sebe i za narodna neznanja. 2.Moj. 30, 10. 3.Moj. 16, 2.Jevr. 7, 11.
  8. Ovijem pokazivaše Duh sveti da se još nije otvorio put svetijeh, dokle prva skinija stoji;Jovan 14, 6. Jevr. 10, 19.
Kao sto znamo, Bozija skinija je, jos uvek na nebu : Otkr. 21, 3 I čuh glas veliki s neba gde govori: Evo SKINIJE Božije među ljudima, i živeće s njima, i oni će biti narod Njegov, i sam Bog biće s njima Bog njihov.

Bakonja, u Jevrejima 9-toj glavi se pominje skinija i zrtva ST. zaveta,koja je Nesavrsena, za to imamo Hristovu zrtvu za pomirenje.
Sta je Bog odredio Aronu gde da mu sluzi :
Izlazak 27, 21 U šatoru od sastanka pred zavesom, koji će zaklanjati svedočanstvo, neka ih Aron i sinovi njegovi spremaju da gore od večera do jutra pred Gospodom. To neka je uredba večna kolenima njihovim među sinovima Izrailjevim.

Dokazi mi gde je Bog kroz Mesiju i ucenike zapovedio da se grade zgrade i daje novac :?:

"AKO BOGA I LJUBAV U SEBI, SVOJOJ DUŠI, NE OSEĆAŠ NE TRAŽI IH - ZA TEBE IH NEMA, JER SE I NE MOGU PRONAĆI NIGDE DRUGDJE … - to su reči mog profesora filozofije iz Bogoslovije u Sr. Karlovcima dr Dimitrija Kalezića. Napominjem da tada moj dobri profa kalezić još nije bio svešteno lice …

To me je i navelo da već tada mislima prodrem u svoju unutrašnjost i kada sam osetio tu ousiju Božiju sve posle toga mi je bilo lakše shvatljivo i prihvatljivao, naročito ovo: da znam da prepoznam istinu i odbacim laž, da znam da je znanje svetlost, a tama mrak, da je ljubav šapat anđela, a mržnja crv u duši, da je biti čovek teško, ali čestito … Da, istina, još u bogosloviji sam osetio sve to i to je postalo moje životno vodilo … Živeti je lepo, ali samo onda kada sve što činiš postane čestito, mudro i s` ljubavlju začinjeno

564377

Prilozi

• Dimitrije Kalezić.jpg
    Dimitrije Kalezić.jpg
    8,5 KB · Pregleda: 4
Nikad ništa od ovoga neće biti.

Ma kakav sudnji dan i Armnagedon. promašili ste sve od 1914. do sada. Neko drugi bi se na vašem mestu stideo.

Niko ništa neće očistiti od zla, jer ne bi znao šta je dobro.

Koga je briga šta piše u Bibliji. Piše i to da je bog govorio kroz magarce. A šta je "rekao" Bileamu: „Bileame, zašto me tučeš? Šta sam ti skrivila?“

Ijao kako sam se uplašio, sav se tresem od ovoga. :hahaha1:
ti zdravo razmisljas, rekao bih da si blizu istine, ali imas problem iskljucivosti
sustina hriscanstva je ne da se svet cisti, vec mi sami
sustina Bozijeg carstva je na da dodje vidno, jer i nece doci da se vIdi, jer je UNUTRASNJE
GRO SEKTI TRAZI NEKI SPOLJNI ZNAK, POKUSAVA DA ISKUSA BOGA kao da je On obecao da ce da cisti zemlju U NEKO ODREDJENO BUDUCE VREME, umesto nasa srca DA RASTOPI SADA I ODMAH... trazi od Boga da unisti zlo kao da Bog hoce da unisti njih same koji su zli, umesto da se pokaju

trazim od tebe da naucis o
Dva carstva ...
Gospod prorokuje razlikujući dva carstva: ili naglašava da se radi o Carstvu Božijem (npr. Luka 6,20; 16,16 i Matej 19,24), tj. Carstvu nebeskom (Matej 5,3; 19,23 i 8,11), ili samo kaže - CARSTVO (Matej 8,12 A sinovi carstva biće izgnani u tamu najkrajnju; onde će biti plač i škrgut zuba.).
LUKA 11,20 A ako li ja prstom Božijim izgonim demone, dakle, stiglo vam je Carstvo Božije (vidi Matej 12,28).
LUKA 17,20... Na pitanje fariseja kada će doći carstvo Božije, Hristos im odgovori da ono neće doći da se vidi, niti moći locirati ovde ili onde, jer je ono unutrašnje, te da Ga ne traže spolja, tim pre jer će dolazak Sina Čovečijeg biti očigledan svima.

ti zdravo razmisljas, rekao bih da si blizu istine, ali imas problem iskljucivosti
sustina hriscanstva je ne da se svet cisti, vec mi sami
sustina Bozijeg carstva je na da dodje vidno, jer i nece doci da se vIdi, jer je UNUTRASNJE
GRO SEKTI TRAZI NEKI SPOLJNI ZNAK, POKUSAVA DA ISKUSA BOGA kao da je On obecao da ce da cisti zemlju U NEKO ODREDJENO BUDUCE VREME, umesto nasa srca DA RASTOPI SADA I ODMAH... trazi od Boga da unisti zlo kao da Bog hoce da unisti njih same koji su zli, umesto da se pokaju

trazim od tebe da naucis o
Dva carstva ...
Gospod prorokuje razlikujući dva carstva: ili naglašava da se radi o Carstvu Božijem (npr. Luka 6,20; 16,16 i Matej 19,24), tj. Carstvu nebeskom (Matej 5,3; 19,23 i 8,11), ili samo kaže - CARSTVO (Matej 8,12 A sinovi carstva biće izgnani u tamu najkrajnju; onde će biti plač i škrgut zuba.).
LUKA 11,20 A ako li ja prstom Božijim izgonim demone, dakle, stiglo vam je Carstvo Božije (vidi Matej 12,28).
LUKA 17,20... Na pitanje fariseja kada će doći carstvo Božije, Hristos im odgovori da ono neće doći da se vidi, niti moći locirati ovde ili onde, jer je ono unutrašnje, te da Ga ne traže spolja, tim pre jer će dolazak Sina Čovečijeg biti očigledan svima.
Iznosim Biblijsku istinu.
To je tvoja percepcija iskljucivosti.
Bozja rec nam je data da razmisljamo o svemu sto pise u njoj.
Danilo 2:44

44 „U danima tih kraljeva Bog će nebeski podići kraljevstvo koje nikada neće propasti.
I to kraljevstvo neće preći na neki drugi narod.
Ono će smrviti i uništiti sva ona kraljevstva, a samo će stajati doveka,

Bozja rec kaze da ce doci Bozje Kraljevstvo kao Bozja vladavina
koja ce unistiti sva zemljaska kraljevstva.
Ali nakon Bozjeg suda i "velike nevolje" ( Matej 24) i Armagedona,
kao zavrsnice velike nevolje.

Postoji jedno Bozje Kraljevstvo iliti carstvo.
Samo sto ce ono biti i na nebu i na Zemlji.
Dakle to je ta ista Bozja vladavina koja ce sa neba vrsiti i funkciju na Zemlji
U novom svetu.
Kao sto se kaze u molitvi Oce nas :
"Nek dodje kraljevstvo tvoje, nek bude volja tvoja kako na nebu tako i na Zemlji."

Bozje Kraljevstvo je nebeska vladavina, prvenstveno zato se i kaze nebesko Kraljevstvo.
Da bi se znalo gde je.
Dakle kada se kaze Bozje Kraljevstvo ili nebesko Kraljevstvo to je to isto.
Dakle nigde ne pise bice dva carstva to je tvoje shvatanje.
Bice novo uredjenje na zemlji ali pod tim istim Nebeskim Bozjim Kraljevstvom.

Poslednja izmena:
"AKO BOGA I LJUBAV U SEBI, SVOJOJ DUŠI, NE OSEĆAŠ NE TRAŽI IH - ZA TEBE IH NEMA, JER SE I NE MOGU PRONAĆI NIGDE DRUGDJE … - to su reči mog profesora filozofije iz Bogoslovije u Sr. Karlovcima dr Dimitrija Kalezića. Napominjem da tada moj dobri profa kalezić još nije bio svešteno lice …

To me je i navelo da već tada mislima prodrem u svoju unutrašnjost i kada sam osetio tu ousiju Božiju sve posle toga mi je bilo lakše shvatljivo i prihvatljivao, naročito ovo: da znam da prepoznam istinu i odbacim laž, da znam da je znanje svetlost, a tama mrak, da je ljubav šapat anđela, a mržnja crv u duši, da je biti čovek teško, ali čestito … Da, istina, još u bogosloviji sam osetio sve to i to je postalo moje životno vodilo … Živeti je lepo, ali samo onda kada sve što činiš postane čestito, mudro i s` ljubavlju začinjeno
O Bogu se uci u Bibliji.
Pa se tek onda moze covek raditi na sebi i svojoj duhovnosti u skladu sa pismom.
U Bibliji nalazimo Bozansku mudrost i samo kada se priblizavamo Bogu tako
Bozji duh nas ispunjava.

Jako dobro znam sta pisem, jer sam i sa tvojim svedocima pricao, postavljao im pitanja, oni pojma Nisu imali kako da odgovore, jer nije bilo u skladu sa kulom strazarom.
Kada se budes krstila u ime Mesije, onda ces mozda i doziveti Bozije vodjstvo, pre toga nikako, jer za to imamo Dokaz u D.Apostolskim gde apostol Petar kaze vernicima, da se krste u ime Mesije i primice dar Sv. Duha( 2, 38 ),a to je sami Bog ( Jovan 4, 24).
Tvoja organizacija je deo ekumenizma, kojom papa rukovodi,a lepo pise u Otkrivenju, da se iz Bludnice izadje, jer ce se duhovno unistiti.
O kojoj moralnosti pricas, sta je sa pedofilima u Australiji, jer su i oni "moralno" se izivljavali nad decom svedoka :?:
To jesamo tvoje misljenje i nije tacno.
A mozda ti ne razumes Bibliju, pa se zato ne razumete.
Zna se sta je Bozja organizacija, ona koja se drzi svega napisanog.
iz Bozje reci.
JS nemaju veze sa crkvama niti papom dakle pises gluposti.
Ja je odlicno znam i objasnjavam sve Biblijski.
A kako sa tobom razgovarati normalno kada ti pises neistine.

I mogli bi da se drzite teme.

O Bogu se uci u Bibliji.
Pa se tek onda moze covek raditi na sebi i svojoj duhovnosti u skladu sa pismom.
U Bibliji nalazimo Bozansku mudrost i samo kada se priblizavamo Bogu tako
Bozji duh nas ispunjava.
Bog je, bar to je čista logika, bio i pre Biblije, a, ne baš sve, biblijske priče uče čoveka da bi bio bolji, duši pronašao mir i činjenje uskladio sa savešću …

Bog je, bar to je čista logika, bio i pre Biblije, a, ne baš sve, biblijske priče uče čoveka da bi bio bolji, duši pronašao mir i činjenje uskladio sa savešću …
Da ali ako se covek ne priblizi Bogu i Bog se nece njemu pribliziti, to je Bozanski princip.

kao sto Bog kaze: trazite me i nacicete me.

Covek se mora pribliziti Bogu preko njegove reci.
Savest je nesavrsena i nije dovoljna samo savest vec i spoznanje Boga.

Jovan 17:3 3 A da bi dobili večni život, treba da dobro upoznaju* tebe, jedinog istinitog Boga, i onoga koga si poslao, Isusa Hrista.

A kako nego preko Biblije, koja je Bozja rec.

Narocito danas kada je toliko dostupna Biblija svima.

Back