BMW

Da li se isplati ?

• DA

• NE

Rezultati ankete su vidlјivi nakon glasanja.
Sinoc sam testirao 318i 2003 god.Vlasnik tvrdi da ima 170ks, ali meni to malo sumnjivo, ja bi rekao da je to verzija sa 146 ponija(dao mi je kola, necu da mu se zameram:D).
Elem, Prvi utisak je WOW, crn, sa zatamnjenim zadnjim staklima, + crne Alessio felne-Auto izgleda vrhunski!
Unutrasnjost je ona standard BMW-ova, bez zamerki, veoma je ocuvan koliko sam mogao da vidim, iako je bio mrak.
Krecemo...Prva u crveno, druga-crveno, treca...i tako dalje...:D U globalu, razocarao sam se...Mislio sam da ce me zalepiti za sediste, medjutim ono ne ide nista bolje od moje Vectre koja ima 100ks.
Iskreno, ocekivao sam vise snage...Medjutim, to je moj licni utisak, mozda gresim...
Ono sto me je odusevilo su kocnice i steering...Upravljivost je fantasticna!Odlicno prati zadatu putanju i u poredjenu sa mojim autom, Vectra je kao neki FAP :D...
Eto, ja se raspisah, ali morao sam da podelim ovo sa Vama...:D

Ima 175Nm obrtnog momenta, mozda vlasnik voli da gleda to kao konje :lol:
Inace: http://en.wikipedia.org/wiki/BMW_E46#Petrol
Ubrzanje im je 11s i 9,5s sto onako dovoljno govori o okvirnoj klasi snage kojoj pripada. Ja vozim Rovera 400 1,6cc ima 111ks, 145Nm i sa 1200kg mu je ubrzanje do stotke za oko 11,5s, tako nesto. Nek je ovaj BMW nesto tezi, 1300-1400kg ima vise obrtnog momenta, ubrzanje im u praksi dodje na isto.
Laze te taj vlasnik samo tako (:

Krecemo...Prva u crveno, druga-crveno, treca...i tako dalje...:D U globalu, razocarao sam se...Mislio sam da ce me zalepiti za sediste, medjutim ono ne ide nista bolje od moje Vectre koja ima 100ks.

PA subjektivan utisak hoce da prevari, narocito kada ti vozis... Meni se uvek cini da je brze kada me neko vozi, nego kada ja vozim istim autom. A i posle voznje SL 500 ili Granda SRT vise nista ne izgleda dovoljno brzo... :)

PA subjektivan utisak hoce da prevari, narocito kada ti vozis... Meni se uvek cini da je brze kada me neko vozi, nego kada ja vozim istim autom. A i posle voznje SL 500 ili Granda SRT vise nista ne izgleda dovoljno brzo... :)

Naravno, jer kada ti vozis i kada pritisnes papucicu do kraja ocekujes ubrzanje, a suvozac ne zna kada ces ti dati gas, i ubrzanje ga iznenadi...:D

BMW ima dobru,jaku limariju,pogotovo stariji modeli..E30,E34.

Meni se oduvek svidjao E36,to mi je extra auto...samo nisam ljubitelj zadnje vuce.

Back