BMW

Da li se isplati ?

• DA

• NE

Rezultati ankete su vidlјivi nakon glasanja.
uhhhh ovom prilikom pristajem da budem snob . :D :D :D

BMW je konstruisan ( i proizveden ) u Nemačkoj ...

gde je gorivo ,, normalno ,, ...

gde su ,, zabranjene ,, rupe na putevima ...

gde se benzin ne ,, krsti ,, ...

gde se automobili voze manje od 10 godina ...

gde se kvalitet podrazumeva ...

i gde živi dovoljno ljudi koji mogu da sve to plate ...

vd:

Da probamo ovako, šta više znači da je nešto konstruisano i proizvedeno u Nemačkoj? Ako hoćeš da se osvrnemo na vrhunske automobilske tehnologije na kraju ove godine situacija je sledeća:
-F1 Ferari (BMW i Mercedes su najveći deo sezone dimili i eksplodirali).
- GT i sportski prototipovi Ferari 550 Maranelo
- Kup Evrope za turističke automobile Alfa Romeo 156
- Svetski reli kup Citroen
- Svetski reli junior kup FIAT Punto Abarth...
I...gde su tu Nemci toliko hvaljeni (uglavnom napamet i po starim zaslugama)?

Espanol:
zorann:
Pa ja i ne bih rekao da sam ista promasio, mozda samo prosirio! Tema je novi BMW serije 3 i ja sam svoj komentar o njemu vec dao! Uostalom, ko je promasio temu ubacujuci VW, dugove, UE, Ford, Land Rover, Jeep...???
Jos nesto, kakva je to kultura tvrditi da je neki auto namenjen snobovima sto automatski znaci da su svi koji su ga kupili snobovi!?! Cime je potkrepljena ta tvrdnja?
Ma, nemam reci...
Zato ja uvek imam! :lol: Terenski automobili su usko namenski. Oni koji ih zaista trebaju kupuju ih zbog prohodnosti i dobrih voznih osobina van asfalta. Sasvim im je svejedno da li su obloženi kožom, drvetom i vunenim podovima ( koji su čak vrlo neprikladni za terensku namenu). Oni koji terencima dolaze pred operu i na večere su SNOBOVI, zato što se valjda u većim vozilima bolje vide. 99 % vlasnika X 5 nikad neće sići sa asfalta, i ti to dobro znaš kao i ja, i čemu priča... :wink:

Nije stvar u tome, imati uvek nesto za reci, nego da to ima neki smisao i bude pametno....
Terenski automobili su BILI usko namenski pre 20 i vise godina! to je odavno proslost kao i takvi pogledi na terence...
Sto rece VD, ja odmah pristajem da budem takav snob i znas koliko ce me pogoditi tvoje misljenje o meni kao snobu, isto kao i one sto sad pogadja a voze X5!
Ej bre Spanac, pa zar ti niko nije rekao da je Tile odavno umro, odaaaaaavnoooo bre....

smeh:
Hej... ovo već prelazi u lično vređanje!
A to nije lepo... bilo da smo (ili želimo da budemo) snobovi ili ne. :wink:

Ah, bas sam se pitao gde je advokat... :wink:
Taman posla da nekog vredjam, ni slucajno! Ako je tako izgledalo, evo ja se unapred izvinjavam!

zorann:
smeh:

Taman posla da nekog vredjam, ni slucajno! Ako je tako izgledalo, evo ja se unapred izvinjavam!
Nije advokat već samo neko ko je osetljiv na ono što u nedostatku argumenata prelazi u napad druge vrste...
I kakve to veze ima sa Titom? Pa zna se u čemu se on vozio! :lol:
Inače, ako se nešto zove terensko vozilo, zar nije logično da je namenjeno vožnji po terenu? A to što ima sve više onih kojima se dopada izgled takvog vozila (i imaju novca da taj svoj hir ispune) pa ga voze po ulicama i auto-putevima - ne znači da vozilo i dalje nije terensko... ako se već tako zove. Ili grešim?

zorann:
Espanol:
zorann:
Pa ja i ne bih rekao da sam ista promasio, mozda samo prosirio! Tema je novi BMW serije 3 i ja sam svoj komentar o njemu vec dao! Uostalom, ko je promasio temu ubacujuci VW, dugove, UE, Ford, Land Rover, Jeep...???
Jos nesto, kakva je to kultura tvrditi da je neki auto namenjen snobovima sto automatski znaci da su svi koji su ga kupili snobovi!?! Cime je potkrepljena ta tvrdnja?
Ma, nemam reci...
Zato ja uvek imam! :lol: Terenski automobili su usko namenski. Oni koji ih zaista trebaju kupuju ih zbog prohodnosti i dobrih voznih osobina van asfalta. Sasvim im je svejedno da li su obloženi kožom, drvetom i vunenim podovima ( koji su čak vrlo neprikladni za terensku namenu). Oni koji terencima dolaze pred operu i na večere su SNOBOVI, zato što se valjda u većim vozilima bolje vide. 99 % vlasnika X 5 nikad neće sići sa asfalta, i ti to dobro znaš kao i ja, i čemu priča... :wink:

Nije stvar u tome, imati uvek nesto za reci, nego da to ima neki smisao i bude pametno....
Terenski automobili su BILI usko namenski pre 20 i vise godina! to je odavno proslost kao i takvi pogledi na terence...
Sto rece VD, ja odmah pristajem da budem takav snob i znas koliko ce me pogoditi tvoje misljenje o meni kao snobu, isto kao i one sto sad pogadja a voze X5!
Ej bre Spanac, pa zar ti niko nije rekao da je Tile odavno umro, odaaaaaavnoooo bre....
Očigledno je da nikad nisi prošao naftnim poljima oko Elemira recimo, gde je glib od zemlje i nafte dubok pola metra i gde jedino UAZ prolazi, da nisi primirisao Sibiru gde na -50 stepeni jedino onaj gore pali i ide... Namenski terenci će uvek ostati takvi. Šminkeri dolaze i prolaze. A ti dobijaš žuti karton zbog nevaspitanja koje ovde ne tolerišemo, ne koristimo "bre", ne pominjemo Tita i politiku, ozbiljno se bavimo automobilima. Sledeći ekces znači brisanje i ukidanje na forumu. Dakle, upristoji se!

Espanol:
vd:

Da probamo ovako, šta više znači da je nešto konstruisano i proizvedeno u Nemačkoj? Ako hoćeš da se osvrnemo na vrhunske automobilske tehnologije na kraju ove godine situacija je sledeća:

E tu si u pravu, nemci navikli da prave auta koja prelaze stotine hiljada kilometara i nikako da se snadju u kategoriji gde se motor menja ili reparira posle svake trke..
nisu mogli da se izvezbaju na fabrickim modelima za razliku od ovih drugih...

Hajde sad, molim te, meni neukoj (pretpostavljam da nas ima još) kaži šta je relevantno za procenu kvaliteta nekog vozila i uopšte uspešnosti firme koja ga proizvodi?
Konačno, ako neko daje 30-40 hiljada ili ko zna koliko evra za nov automobil, logična pretpostavka je da ne namerava da ga vozi 20 godina, pa to o trajnosti baš i nije neko merilo (osim ako se ne radi o našim uslovima gde bi bilo poželjno da automobili traju doživotno, a da budu što jeftiniji)?
Meni je stvarno dosta hvaljenja automobila koji traju 20 i više godina samo zato što su - trajni!
A svaka roba ima svog kupca...

zorann:
Espanol:
vd:

E tu si u pravu, nemci navikli da prave auta koja prelaze stotine hiljada kilometara i nikako da se snadju u kategoriji gde se motor menja ili reparira posle svake trke..
nisu mogli da se izvezbaju na fabrickim modelima za razliku od ovih drugih...
Vrlo interesantna konstatacija. A zašto se onda toliko grčevito trude da uspeju u takvoj klasi? I zašto im nikako ne uspeva da naprave motor koji može da izdrži 2 sata vožnje??? :roll:

mislim da je x 5 SUV ... i to dobar možda i najbolji ... koliko takve automobile traži tržište dokazuju brojni klonovi poput wv i poršea ... luksuzan automobil sa pogonom 4 x 4 sa kojim možeš istovremeno i na izlet i na operu ... kao uvećani Audi kvatro iz osamdesetih ... i složićemo se da nije namenjen za naftna polja ...
ali ako neko ima dovoljno novca da ga kupi nikako ne znači da je snob ...
što se tiče kvaliteta svi smo mi subjektivni ali osim formule 1 postoje i druga poređenja koja po pouzdanosti godinama stavljaju Japance na prvo mesto .

p.s. ako bi birali devojke po lepoti siguran sam da bi sva trojica između Italijanki i Nemica izabrali izabrali ove naše ...
:D :D :D

[/quote]Očigledno je da nikad nisi prošao naftnim poljima oko Elemira recimo, gde je glib od zemlje i nafte dubok pola metra i gde jedino UAZ prolazi, da nisi primirisao Sibiru gde na -50 stepeni jedino onaj gore pali i ide... Namenski terenci će uvek ostati takvi. Šminkeri dolaze i prolaze. A ti dobijaš žuti karton zbog nevaspitanja koje ovde ne tolerišemo, ne koristimo "bre", ne pominjemo Tita i politiku, ozbiljno se bavimo automobilima. Sledeći ekces znači brisanje i ukidanje na forumu. Dakle, upristoji se![/quote]

Da se upristojim? Zar sam ja bio nepristojan sto iznosim moje misljenje i sto iznosim cinjenice za ono sto kazem? Zar sam ja bio nepristojan sto sam koristio uzrecicu koju koristi 95% srba i onih koji tu zive? Ovo o Titu sam rekao vezano za vreme i to je svima jasno a od politike nisam spomenuo ni P, to si ti rekao!
Zar ja ovde nisam ozbiljno pisao o automobilima
(pogledajte moje postove)?
Gde si ti video moje nevaspitanje, u kojem postu?

Pa zar trebaju svi ovde da vicu, "bravo Espanol, ti si car, ti sve najbolje znas, samo si ti u pravu, prosvetli nas..." da bi bili pristojni i ozbiljno se bavili automobilima?
E pa ja necu, ja imam svoje misljenje i mislim svojom glavom a vidim da svakom ko misli drugacije i udje u raspravu s tobom, pretis izbacivanjem procenjujuci takvo ponasanje nevaspitanjem!

Pa forum je i upravo zato da se razmenjuju misljenja i stavovi...

Ako ti smetam na TVOM forumu, ne moras da cekas na jos jedan zuti, ja ti dajem blagoslov da me odmah baniras! Ako sam nekom drugom zasmetao i misli ovako kao espanol, neka kaze samo i ja obecavam da se vise nikad ovde necu pojaviti!

p.s. ovaj post mi je vec bio izbrisan, pusti lepo demokratski da se i drugi izjasne, zanima me njihovo misljenje!
Hvala.

vd:
mislim da je x 5 SUV ... i to dobar možda i najbolji ... koliko takve automobile traži tržište dokazuju brojni klonovi poput wv i poršea ... luksuzan automobil sa pogonom 4 x 4 sa kojim možeš istovremeno i na izlet i na operu ... kao uvećani Audi kvatro iz osamdesetih ... i složićemo se da nije namenjen za naftna polja ...
što se tiče kvaliteta svi smo mi subjektivni ali osim formule 1 postoje i druga poređenja koja po pouzdanosti godinama stavljaju Japance na prvo mesto .

p.s. ako bi birali devojke po lepoti siguran sam da bi sva trojica između Italijanki i Nemica izabrali izabrali ove naše ...

Svaka ti je na mestu ali ova zadnja, NJEGOSEVA! :wink:

vd:

Oko devojaka nema spora, svetske a naše... :lol: :lol: :lol: Ali ako pogledamo vrhunski sport gde najviše dolazi do izražaja tehnologija (F1, GT, WRC...) vidimo da dominiraju Italijani i Francuzi, nema ni Nemaca ni Japanaca. X 5 je samo stvar trenda, vozilo za paradu koje će na njivi da pojede za doručak i jeftina Lada Niva. Tu nadam se nema spora. Ogroman auto, na haubi BMW, luksuz unutra...WOW. Ali akcenat je bio na terencima a ne na šminki... :wink:

smeh:
Hajde sad, molim te, meni neukoj (pretpostavljam da nas ima još) kaži šta je relevantno za procenu kvaliteta nekog vozila i uopšte uspešnosti firme koja ga proizvodi?
Konačno, ako neko daje 30-40 hiljada ili ko zna koliko evra za nov automobil, logična pretpostavka je da ne namerava da ga vozi 20 godina, pa to o trajnosti baš i nije neko merilo (osim ako se ne radi o našim uslovima gde bi bilo poželjno da automobili traju doživotno, a da budu što jeftiniji)?
Meni je stvarno dosta hvaljenja automobila koji traju 20 i više godina samo zato što su - trajni!

mislim da pitanje nije bilo upućeno meni ali ... svi smo mi po malo advokati.
merilo kvaliteta vozila i uspešnosti firme je cena koja se može za njega dobiti na otvorenom tržištu ... pa ti slobodno proceni koji su automobili kvalitetniji a koje firme uspešnije .... već decenijama ...

smeh:
zorann:
smeh:

Nije advokat već samo neko ko je osetljiv na ono što u nedostatku argumenata prelazi u napad druge vrste...
Inače, ako se nešto zove terensko vozilo, zar nije logično da je namenjeno vožnji po terenu? A to što ima sve više onih kojima se dopada izgled takvog vozila (i imaju novca da taj svoj hir ispune) pa ga voze po ulicama i auto-putevima - ne znači da vozilo i dalje nije terensko... ako se već tako zove. Ili grešim?

Smeh, ono za advokat sam ti namignuo, kao sto vidis, znaci, sala-mala, nema ljutis...
Gde ti u mojim postovima vidis nedostatak argumenata? Veza sa titom- samo zbog vremena koje je proslo, nema veze sa politikom! Kao sto kazes, zna se sta je vozio...
Terensko vozilo je logicno da bude namenjeno voznji po terenu koliko je i smartu namenjeno da bude iskljucivo namenjen voznji u gradu jer je gradsko vozilo i trebalo bi da nas cudi kad ga vidimo na auto-putu a ne samo u gradu... Zar nisi shvatila, ja sam samo hteo da kazem, usko namenska vozila su stvar proslosti...
Pozdravljam te.

zorann:
smeh:
zorann:
smeh:

Smeh, ono za advokat sam ti namignuo, kao sto vidis, znaci, sala-mala, nema ljutis...
Gde ti u mojim postovima vidis nedostatak argumenata? Veza sa titom- samo zbog vremena koje je proslo, nema veze sa politikom! Kao sto kazes, zna se sta je vozio...
Terensko vozilo je logicno da bude namenjeno voznji po terenu koliko je i smartu namenjeno da bude iskljucivo namenjen voznji u gradu jer je gradsko vozilo i trebalo bi da nas cudi kad ga vidimo na auto-putu a ne samo u gradu... Zar nisi shvatila, ja sam samo hteo da kazem, usko namenska vozila su stvar proslosti...
Pozdravljam te.

Pazi... reći nekom ko i te kako ima šta da kaže (sviđalo se to nama ili ne) da "Nije stvar u tome, imati uvek nesto za reci, nego da to ima neki smisao i bude pametno....", poprilično liči na lično vređanje... Naročito "podvučeno" onim sa Titom. Dakle, moja opaska se odnosila na to. Možda je utisak bio pogrešan, ali mi je svakako drago što je čitava priča dobila drugi ton.
E sad... za "usko namenska vozila" mogu da se delom složim, mada ne sasvim.
Ako pretežno vozim po gradu i prirodno je da se opredelim za kupovinu "gradskog auta", ali je isto tako prirodno da ga vozim i van grada ako za tim imam potrebu.
Ali, ako za iste potrebe kupim "terenca" samo zato što mi se dopada kako izgleda, (i imam para to da platim) i nikad nemam potrebu da siđem sa asfalta - meni jako miriše na snobizam.
Za nekog ko automobile posmatra po boji i obliku - i ovo je previše :wink:

vd:
smeh:

mislim da pitanje nije bilo upućeno meni ali ... svi smo mi po malo advokati.
merilo kvaliteta vozila i uspešnosti firme je cena koja se može za njega dobiti na otvorenom tržištu ... pa ti slobodno proceni koji su automobili kvalitetniji a koje firme uspešnije .... već decenijama ...
Pitanje je upućeno svima! Jer, ako razne vrste trka i rezultati koji se postižu nisu relevantni za kvalitet i uspešnost firme ili njihovog vozila, postavlja se pitanje, zašto sve one uopšte i učestvuju, a da ne pominjemo koliko novca ulažu?
Što se cena tiče, koliko mi je poznato (a vi ćete me ispraviti ako grešim), "Ferari" je tu neprikosnoven.
Pominjete kako su "japanci" ovde zapostavljeni. Nisam primetila da je nekom ovde zabranjeno da piše o njima... No, opet ako je merilo kvaliteta vozila cena koju postiže, "japanci" se i ne kotiraju baš visoko. Ili grešim?

Smeh, ja ne znam zasto je tebe tako pogodio moj stav da -nije stvar u tome, imati uvek nesto za reci, nego da to ima neki smisao i bude pametno-
mislis li da je pogresno sto tako mislim? ja mislim da nije i ostajem pri tome, jer svako ko kaze nesto sto ima smisao ne bi trebao da se prepozna izmedju tih redova!
Drugo, ti si se mnogo korektnije izrazila kad kazes da ti -mirisi na snobizam- i moze da se protumaci kao tvoje misljenje i kao takvo, ja ga maximalno postujem ali tvrditi tako nesto, sasvim je drugo! U Srbiji je prilicno poremecen sistem vrednosti, smatra se da svako ko vozi skup auto, to radi da bi se pokazao u drustvu, da je snob, tatin sin ili krimos i tu donekle ima istine ali stvari se nikako ne smeju generalizovati, u svetu je to sasvim drugacije!
Smeh, jedno je razmisljati kakav ces auto kupiti kad imas puno para a drugo kad nemas! Zar nije dovoljno da neko voli terence i da ga opusta voznja u njima, a pri tom naravno i ima dovoljno para, pa da ga s pravom kupi bez obzira da li ce ikad sa njim u glib ili po sumama i gorama??? Zar postaje snob zbog toga???
O tome ja govorim, usko namenska vozila se prave za vojsku, gradjevinu, prevoz tereta itd. u auto industriji je to stvar proslosti!
Evo jedno pitanje,
Da li je onaj koji kupi Ferari isto snob?

E sad sto se tice trka, prezentacije kvaliteta i relevantnosti...
Rezultati koje postizu proizvodjaci govore o kvalitetu ali nisu uopste presudni, na obe strane se mora pokazati kvalitet inace dzaba sve! Ferari jeste neprikosnoven u F1 i siguran sam da prodaja Ferarija ide jako dobro ali sta vredi sto ferari odradi dobro posao kad izadju podaci o pouzdanosti vozila na kojima se alfa i fiat nalaze pri dnu liste! Znaci, jedno bez drugog ne ide, moraju postojati rezultati na obe strane, kao kod ispita, pismeni i usmeni!
Japanci, naravno da nikom nije zabranjeno da pise o njima, niko to nije ni rekao, samo da su nepravedno zapostavljeni s obzirom na najbolje rezultate koje beleze! Cena-kvalitet... hmmmm pa ovde japanci nisu jevtini u poredjenju na konkurenciju, rekao bih, tu su negde...
Pozdravljam te Smeh i nadam se da sam ti odgovorio na pitanja! :wink:

Ne znam sta bih mogao da kazem na sve gluposti koje sam gore procitao...Meni X5 sluzi za voznju po gradu,srpskim putevima punim rupa,kad treba da preteram camac iz zimovnika do marine ili da odem na skijanje zimi...Dobro se osecam dok ga vozim, imam sve sto mi treba sto ce reci(auto koji ide 220 km/h i poluterenac za zimu i sneg u jednom).Jednostavno kompromis dve inace nespojive stvari naravno sa svim manama i prednostima...Extra sam zadovoljan i nemam ambicija da ga teram po pustinjama,blatistima i mocvarama zasta on nije pravljen a ni koncepciski zamisljen. Ako me sve gore navedeno cini snobom onda nek to i budem a sebe smatram vrlo prizemnim i normalnimcovekom koji zna sta hoce a pre svega sta nece u zivotu! Stvarno me ne zanima kako se prodaje,da li je plagijat ili je fabrika u usponu ili padu...Ako me kapirate,jednostavno sam zadovoljan svojim izborom sto ne znaci da cu ga voziti ceo zivot,vec od proleca planiram nesto drugo...Pozdrav svim ljudima bez predrasuda!!!

Mursielagio:
Ne znam kako se na ovim sajtovima postaje moderator ili slicno( neko ko moze da iskljuci nekog ili da zabrani temu) ali mi se sve manje svidja sto ovaj forum postaje privatizovan od strane nekih koji sebi daju za pravo da odlucuju ko moze sta da kaze i koja tema je dobra a koja ne ( izuzev bezobraznih i nepristojnih ). Ja sam mislio da svako ima pravo na svoje misljenje bilo da je to u skladu sa necijim ubedjenjima ili ne. Cini mi se da se to zove SLOBODA GOVORA! A teme treba pustiti, pa one koje su kvalitetne i koje ljudi hoce da citaju i komentarisu isplivace na povrsinu a one koje su neinteresantne ce otici same u zaborav...Ukoliko se neko slaze samnom voleo bih da to ovde javno iskaze,bez pretenzija na bilo koga sa ovog foruma!
Pozdrav svima

Ja se slazem s tobom i o slicnim stvarima sam govorio, ne bojim se blokiranja niti bilo cega, ne hranim ni dusu ni telo pisuci ovde ali sam ubedjen da ce ovaj forum postati sivilo ukoliko ne bude rasprava i apsolutnog prava na misljenje i uvazavanja! Citao sam skoro sve postove na ovom forumu i sticem utisak da je on bio daleko kvalitetniji i "slobodniji" na pocetku nego sad, umesto da je obrnuto!
Ne znam, valjda privatizacija usla u modu...
Pozdrav!

Mursielagio:
Ne znam kako se na ovim sajtovima postaje moderator ili slicno( neko ko moze da iskljuci nekog ili da zabrani temu) ali mi se sve manje svidja sto ovaj forum postaje privatizovan od strane nekih koji sebi daju za pravo da odlucuju ko moze sta da kaze i koja tema je dobra a koja ne ( izuzev bezobraznih i nepristojnih ). Ja sam mislio da svako ima pravo na svoje misljenje bilo da je to u skladu sa necijim ubedjenjima ili ne. Cini mi se da se to zove SLOBODA GOVORA! A teme treba pustiti, pa one koje su kvalitetne i koje ljudi hoce da citaju i komentarisu isplivace na povrsinu a one koje su neinteresantne ce otici same u zaborav...Ukoliko se neko slaze samnom voleo bih da to ovde javno iskaze,bez pretenzija na bilo koga sa ovog foruma!
Pozdrav svima
Kao što vidiš slobodno izlažeš svoje mišljenje na potpuno promašenoj temi. Reč je bila o novoj "bembari" 3, kako je krstio postavljač teme. Urednik se kao svuda postaje dobrim poznavanjem materije i još nekim drugim znanjima. Nepristojni se brišu a besmisleno ponavljane teme zaključavaju (kao na pr. TUNING ponovljen bar 10 puta). Ili misliš da ima smisla da rastežemo na 10 strana jedno te isto .Da pažljivije čitaš video bi koliko je novih atraktivnih tema postavljeno i koliko je poseta na njima. Činjenice govore! Na forumu koji hvališ bilo je kad sam ga preuzeo oko 600 javljanja u stilu: Merdža je zakon, puši majmune nemaš pojma i sl...Sada smo pregurali 7000 sa vrlo ozbiljnim temama iz tehnike, istorije, sporta...nema psovanja (brišem nepristojne), javljaju se inženjeri, ekonomisti, mehaničari, laici, ali se svi uvažavaju. Pa ako si ti bio slobodan uz neke druge da u temu "trojke" izneseš mišljenje o X 5, zašto i ja ne bih svoje? I ponavljam, sve nepristojnosti ću i dalje da brišem, a forum će da napreduje i bez nevaspitanih. Uostalom, članovi su sami demokratski "ukinuli" neke takve likove. Pozdrav i drži se tema.

Nisam ja nametnuo temu o X5! A sto se tice TUNING foruma nije mi bitno da li ga ima ili ne,mislio sam na teme uopste...Tuning temu sam odavno vec i zaboravio i ne znam gde su je uopste i iskopali.A na svaku neosnovanu primedbu cu uvek svakome odgovoriti bez obzira da li je to u skladu sa temom u kojoj se primedba nalazi ili ne...

Mursielagio:
Nisam ja nametnuo temu o X5! A sto se tice TUNING foruma nije mi bitno da li ga ima ili ne,mislio sam na teme uopste...Tuning temu sam odavno vec i zaboravio i ne znam gde su je uopste i iskopali.A na svaku neosnovanu primedbu cu uvek svakome odgovoriti bez obzira da li je to u skladu sa temom u kojoj se primedba nalazi ili ne...
Lamborgini, već sam ti rekao da si svojim znanjem dobrodošao na ovom forumu i ne shvatam tvoje ljutkanje. Naravno da treba da postoji TUNING i tu si bio vrlo koristan, ali se valjda slažeš da tjuning kao i druge teme ne treba razvlačiti na 10 mesta. Svako kome bude trebao savet ubiće se od traženja! Trudim se samo da budemo što operativniji i korisniji. Sve interesantne teme su dobrodošle, primedbe i mišljenja takođe, ali na odgovarajućem mestu da stvarno budu u funkciji. Kapito? :wink:

Back