BMW

Da li se isplati ?

• DA

• NE

Rezultati ankete su vidlјivi nakon glasanja.
jako pametno receno .....

sponzorusho - racunaj da ce sa obicnim uredjajem da ti po gradu trosi oko 16 l , mislim da ti digitron ne treba ......

Hm.. Pa ako je potrosnja 16l sa ovom cenom sada (koliko bese tacno gas?) ustedeo bih mozda 3000 dinara mesecno. Sto i nije neka cifra, tim pre sto sam bas dekintiran trenutno da bih platio ugradnju "obicnog" uredjaja, a o sekventu da ne govorim...

Inace radim u Mercedesovom, i Chryslerovom servisu. Od auta koje sam video sa ugradjenim gasom retko koji je radio kako treba... OK to su novija vozila cija je elektronika osetljivija na "cackanje", ali nije to neka razlika. U motor sa kraburatorom bih uvek ugradio gas, ali za drugo, kada se setim sta sam sve video odustanem od pomisli...

Osim toga, iako nisam vozio, ali sam (video) cuo da se glava greje vise, samim tim svecice stardaju, i da ne idem dalje... Svaka cast ako ljudi voze na gas bez problema, ja nemam nista protiv gasa, ali kada malo razmislim, ima tu i dosta "protiv" a ne samo "za".

jedan od omiljenih( posle 323)
10_09_05_bmw_850i_velden_2.JPG

Hm.. Pa ako je potrosnja 16l sa ovom cenom sada (koliko bese tacno gas?) ustedeo bih mozda 3000 dinara mesecno. Sto i nije neka cifra, tim pre sto sam bas dekintiran trenutno da bih platio ugradnju "obicnog" uredjaja, a o sekventu da ne govorim...

I Od auta koje sam video sa ugradjenim gasom retko koji je radio kako treba... OK to su novija vozila cija je elektronika osetljivija na "cackanje", ali nije to neka razlika. U motor sa kraburatorom bih uvek ugradio gas, ali za drugo, kada se setim sta sam sve video odustanem od pomisli...

.

gas je oko 50 din/litar .....

konkretno sa plinom koji je profesionalno ugradjen ... retko ko ima problema .... posto drzim svoj bmw klub ( najjaci od svih tipskih klubova :razz::lol: ) imamo saradnje sa raznim servisima i sl. a mogu vam reci da nam se najbolja saradnja pokazala sa jednim ( ovlastenim ) servisom za ugradnju gasa , momci nam jaaaaako pomazu ..... tako da niko iz kluba gotovo nema problema sa plinskim uredjajem ( nebitno da li je ugradjen kod njih ) ......

Evo jedne lepe vesti: BMW 3 i X3 su svaki u svojoj klasi proglašeni za najpouzdanije automobile, na ADAC-ovom merenju prošle godine. Ceo tekst o tome ko je kako prošao imate ovde.

sponzorusho ..... sredicemo tu potrosnju , doteraces jednom prilikom auto kod nas na pregled .... besplatno naravno .....

neso .... pa prijatelju zar si sumnjao u bmw .....

sponzorusho ..... sredicemo tu potrosnju , doteraces jednom prilikom auto kod nas na pregled .... besplatno naravno .....

neso .... pa prijatelju zar si sumnjao u bmw .....

Hvala na ponudi, javicu se. Samo ne znam kako moze da se sredi potrosnja, mislim po gradu kada idem na posao i kada se vraca uglavno su to guzve, trosi 12-13 (tako je bilo zimi, sada nisam merio) ne verujem da moze manje da bude....

jedan lik se kladio sa drugom da ce manje njegov s8 sa 360ks da potrosi do Budve, nego njegov 520i.

tako je i bilo. Ovaj sa bmw nije verovao i izgubio opkladu...

kaze ovaj sa s8 da od pocetka kada se redovno servisira auto potrosnja je niska. Svega 8litara benzina mu trosi s8 kada ga vozi 180km/h. Spreman je na sve opklade..

ne bitna, ali eto. Komentarisali malo. Jos ja ga pitam: Pa sto pricas da je tvoj a8 kad mu na volanu s8 i hromirani retrovizori? Kaze: ma to je isto. Imam 20 konja vise, sve jedno. Tih 20 konja ne osetim :D

ma eto, kaze momak koliko trosi zavisi od tebe. Minimum trosi 8litara relacija. Mozda je to kao kod kamiona: sto veca snaga, manja potrosnja.
ali 265 gume.............jos kaze: si vozio nekad 300km/h? reko: Ne. pa sta onda znas.... treba jos vece gume :D
jedino mu je tuga kad daje 82 000dinara za registraciju lopovima. Kaze: Bolje da uradim servis za te pare,nego sto njima dajem...al eto.

Back