BMW

Da li se isplati ?

• DA

• NE

Rezultati ankete su vidlјivi nakon glasanja.
Pa ima sper diferencijal M-ov 8) i maaaalo je skracen, tako da generalno u svakoj brzini ide malo krace... :) A nisam stvarno gledao koliko ide u kojoj, nekako kada ga stisnem bojim se da pogledam u sat :mrgreen:... Ja sam ga terao oko 180-190 nisam peterivao, a moze preko 210...

A 170 KS ima.

Driftao jesam... :) Sper diferencijalm mu pomaze u lezanju. Ali kada je pao sneg preselo mi je... :( Malo sam ga cuknuo...

A muzika onako, nista posebno... Da imam vise para bilo bi tu svega, ali mislim na leto malo da pojacam... :)

opasno, ali dobrooo..ne mogu da raspoznam,koliko si vozio tu max?
u jednom trenutku si spusti dve brzine na dole....ali si jednu vratio na gore :D bem ti muziku, hteo sam da cujem zvuk motora u tom trenutku...

anti radar kobra? imao sam ga jedno vreme...

He, nije tako opasno, nije bilo prazno pa sam vozio max 150-160.. A izgleda super... :) Ma nesto mi trokira ne vuce kako treba, :| inace bih ja tu navuko 180-200 bez problema.... Zato sam i izaso malo da ga isprobam, jer mi se cini a ne radi dobro... I ne radi.... Nema pravu snagu... Do 3. 160 jos i nekako ali dalje ide tesko... :(

Nisam omasio brzinu, nego nisam brzo pustio kvacilo jednom ili dva puta, pa je malo otisao u obrtaje...

Inace sam pozajmio aparat, nemam svoj, tako da je to samo na brzaka snimljeno.. Nisam stigao jos da snimim, i zvuk i ostalo... A stvarno ima fanstastican zvuk... MA 6 cilindara je 6 cilindara...A zadnji lonac je skinut sa Mercedesa G klase, AMG, hihih!!! Mislim da mu to daje dosta...

Da imam ja svoj aparat, bolje bih napravio, treba cuti i zvuk, i to spolja... ;)

Druze, pa ne vozim ja na plin.. :)

Moguce je da treba malo da ocistim dizne, a i treba da vidim svecice kakve su mi...

A inace do AMG lonca je doslo slucajno. Neki lik se natripovao da hoce da kupi nova 2 izduvna lonca za svog mercedesa G, i kupi ih (papreno skupi) i ova 2 "stara" baci... I majstori se docepali i svako sebi ugradi... :) Neko bi rekao skrnavljenje da se u BMW stavi AMG deo ali stvarno radi posao... :)

(Sports Activity Vehicle) je jedan od modela koji je na medjunarodnom sajmu automobila u Frankfurtu privukao najviše pažnje, najviše zbog svog atraktivnog izgleda koji sjedinjuje obeležja sportskog kupea sa funkcionalnošću i praktičnošću jednog 4x4 SUV-a.

Novorazvijeni motor na vrhu ponude: V8 benzinski motor s Twin Turbo tehnologijom i pravim ubrizgavanjem goriva (High Precision Injection) je prvi osmocilindrični benzinski motor na svetu s turbo punjačem i katalizatorima smeštenim između dva reda cilindara. Ovo inovativno pozicioniranje osigurava jedinstveno kompaktne dimenzije i služi za smanjivanje gubitaka snage na usisnoj i ispušnoj strani. Zapremina motora iznosi 4395 cm³, najveća snaga 300 kW/407 KS na 5500 – 6400 o/min, najveći okretni moment 600 Nm dostupan od 1750 do 4500 o/min. Najučinkovitiji je motor u svojoj klasi, s lakoćom udovoljava ULEV II i EU5 standardima o emisiji, BMW EfficientDynamics program u kombinaciji s najvećom snagom i najboljom izdanjem.

BMW X6 će takođe biti prvi kod koga će se primeniti Dynamic Performance Control. Ovaj Sofisticirani sistem za kontrolu pogona prilagođava snagu koja se isporučuje na svaki točak posebno u slučaju proklizavanja, podupravljanja ili predupravljanja. Na taj način se unapređuje stabilnost na klizavoj podlozi, kao i kod ubrzavanja prilikom izlaska iz krivina.
vise na linku http://www.autospeed.org/A/akt.php?id=6

Verovatno u drugom životu...
doh (19).gif

da da u KGu, na stazi koju jos nisu poceli da sredjuju. a gde su tribine? bice gusto..

moj drug ima kucu pored tog parkinga gde ce se to odrzavati...

ako bude skupo bas bas, a hoce verujem, onda sa te kuce cu imati dobar pogled.

Drift King je velika i ozbiljna manifestacija, tesko da ce tu biti nekog muljanja.

Uzgred, nas Bojan Kurbalija je bio treci nedavno u Madjarskoj, tako da ne ocekujemo nista manje u Kragujevcu.

U svakom slucaju, ja sam cim je objavljeno da je KG uvrsten u kalendar (a to je bilo negde prosle godine) isplanirao da se nacrtam na tribinama.

drugo je voziti bmw 3 sa v8 motorom i nissan u koji je ulozeno 40 000eura...
tako da Kurbalija nema auto koji mogu da prismrde onima i EU. Steta....dao bih mu rx7 od 550ks i nek se izivljava...

Back