Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Samo da nadjem sliku kako je zavrsio nas BMW 7-8 dana nakon prodaje pa cu postaviti
Mogu misliti kako ide ovaj M5 ja sam imao 525i 1991 godina,nije imao klimu,imao je komplet enterijer koji sam ja stavio iz istog takvog 1994 godine,drvo,el podizaci,naslone za ruke na svakom sicu napred odvojeno,garnitura alu feluga leto i zima i bio je zverkaca prava...
Pogledajte prilog 267542Pogledajte prilog 267543, i onda ga prodam nakon pet dana kod drugog zavrsi ovako,
Pogledajte prilog 267544
Odlican je![]()
Samo jedno pitanje, zar to nije sportski paket sto imas? Kod mene su ti branici i flene isle sa sportskim paketom, a za ZHP (posto nije bilo M paketa) isao je drugi set branika i felni. . .
Secam se te trojke, crvena beseHvala ti drugar,sjecam te seti si i moju kockicu crvenu sto sam restaurirao zapazio kada sam kacio slike ovde. Respect.Moguce i da je to samo sportski paket,a sto se tice paketa opreme znam da ima sledece : Crni tapacirung krova( sto nije cesta pojava),sjedista koja se razvlace i sportska su nisu obicna,bila je m-ova rucica mjenjaca ali se pohabala pa sam stavio tj narucio iz Njemacke novu bez oznake,lajsne unutra i volan su u alu fazonu,opruge su orginal sportske,diskovi(samoventilirajuci) su veci tj vece su i kocione celjusti nego na obicnom jer sam uporedjivao jer kolega ima isto e 46-icu. Ovakav prednji branik nije cest za vidjeti. Moguce je da ta oprema ne nosi naziv m-optic,ali ako ko sigurno zna neka mi kaze i potkrijepi dokazima tj literaturom jer bi i ja volio da znam iskreno i naucim nesto novo. LP