BMW

Da li se isplati ?

• DA

• NE

Rezultati ankete su vidlјivi nakon glasanja.
429055_493344694037534_896971352_n.jpg

92403-bmw%20x5%201.jpg

92402-bmw%20x5%2011.jpg

Ovo su navodno slike treće generacije BMW-ovog modela X5 (F15), koji bi u prodaji trebalo da se pojavi tokom ove godine.

Treba napomenuti da su ove slike skenirane iz procurele brošure proizvođača autića Jadi Modelcraft pa ostaje da vidimo da li će novi X5 zaista ovako i izgledati.
Od motora za novi X5 se trenutmo pominju 2,0 litarski dizelaš sa 245KS, zatim 3,0 litarski dizel sa 302KS i 4,4 litarski twin-turbo V8, a u ponudi bi mogao da se nađe i hibridni model sa kombinacijom 3,0 litarskog twin-turbo motora i elektromotora sa kombinovanom snagom od 340KS i 450 Nm.

Što se tiče novog X5 M, ovaj model bi trebalo da dobije neštojači 4,4 litarski V8 turbo motor.

hartge%20m5%20111.jpg

Dok se ovih dana najviše govori o brojnim novitetima sa sajma automobila u Detroitu, pažnju ipak privlači i modifikovana Hartge verzija BMW-a M5 (F10).

hartge%20m5%201.jpg

Prvo motor. Tačnije, osmocilindrični 4,4 litarski agregat je sa fabričkih 560KS i 680 Nm ovom prilikom pojačan na 642KS i 810 Nm obrtnog momenta pa ubrzanje od 0 do 100 km/h iznosi 4,2 sekunde, dok mu do 250 km/h treba 20,85 sekundi.

hartge%20m5%2011.jpg

Idemo dalje. U Hartge paketu za M5 su i sportske opruge (auto je niži za 20 mm napred i 25 mm pozadi), set Hartge Classic 2 točkova od 21 inča, sportski izduvni sistem, trake na bokovima sa Hartge natpisom, prednji spojler, retrovizori od ugljeničnih vlakana i aluminijumske pedale.

fotografija.JPG

BMW 7 model 2012,slucajno sam imao priliku da putujem s njim na jedinom auto putu u Republici Srpskoj,ostao sam odusevljen sta reci,slika je moja.......

Mogu misliti kako ide ovaj M5 ja sam imao 525i 1991 godina,nije imao klimu,imao je komplet enterijer koji sam ja stavio iz istog takvog 1994 godine,drvo,el podizaci,naslone za ruke na svakom sicu napred odvojeno,garnitura alu feluga leto i zima i bio je zverkaca prava...:)
Slika0011.jpg
fele1.jpg
, i onda ga prodam nakon pet dana kod drugog zavrsi ovako,
Slika009.jpg

Ovo je sada moj,320dizel, M-optic,brusena koza,alu detalji,sto se tice motora prezadovoljan sam jer je mali potrosac,i auto je zaista jeftino za odrzavati,slike su iz maja prosle godine...... Pozz svim BMW-istima :)
slika-51676-2012-09-1347644663-velika.jpg

slika-51676-2012-09-1347636737-velika.jpg

Odlican je ;)
Samo jedno pitanje, zar to nije sportski paket sto imas? Kod mene su ti branici i flene isle sa sportskim paketom, a za ZHP (posto nije bilo M paketa) isao je drugi set branika i felni. . .

Hvala ti drugar,sjecam te se :) ti si i moju kockicu crvenu sto sam restaurirao zapazio kada sam kacio slike ovde. Respect.Moguce i da je to samo sportski paket,a sto se tice paketa opreme znam da ima sledece : Crni tapacirung krova( sto nije cesta pojava),sjedista koja se razvlace i sportska su nisu obicna,bila je m-ova rucica mjenjaca ali se pohabala pa sam stavio tj narucio iz Njemacke novu bez oznake,lajsne unutra i volan su u alu fazonu,opruge su orginal sportske,diskovi(samoventilirajuci) su veci tj vece su i kocione celjusti nego na obicnom jer sam uporedjivao jer kolega ima isto e 46-icu. Ovakav prednji branik nije cest za vidjeti. Moguce je da ta oprema ne nosi naziv m-optic,ali ako ko sigurno zna neka mi kaze i potkrijepi dokazima tj literaturom jer bi i ja volio da znam iskreno i naucim nesto novo. LP

Odlican je ;)
Samo jedno pitanje, zar to nije sportski paket sto imas? Kod mene su ti branici i flene isle sa sportskim paketom, a za ZHP (posto nije bilo M paketa) isao je drugi set branika i felni. . .

Hvala ti drugar,sjecam te se :) ti si i moju kockicu crvenu sto sam restaurirao zapazio kada sam kacio slike ovde. Respect.Moguce i da je to samo sportski paket,a sto se tice paketa opreme znam da ima sledece : Crni tapacirung krova( sto nije cesta pojava),sjedista koja se razvlace i sportska su nisu obicna,bila je m-ova rucica mjenjaca ali se pohabala pa sam stavio tj narucio iz Njemacke novu bez oznake,lajsne unutra i volan su u alu fazonu,opruge su orginal sportske,diskovi(samoventilirajuci) su veci tj vece su i kocione celjusti nego na obicnom jer sam uporedjivao jer kolega ima isto e 46-icu. Ovakav prednji branik nije cest za vidjeti. Moguce je da ta oprema ne nosi naziv m-optic,ali ako ko sigurno zna neka mi kaze i potkrijepi dokazima tj literaturom jer bi i ja volio da znam iskreno i naucim nesto novo. LP
Secam se te trojke, crvena bese ;)
Ako malo proguglas sigurno ces pronaci. Ja nisam ekspert za evropljane pa sad ne mogu previse da ti kazem, ali jesam za Amerikance :) I po onome sto ja znam tvoj bi trebao da je sa sportskim paketom. . .
Inace evo ti jedan zanimljiv paket sto je isao za E46 samo u SAD ;)
http://www.zhpmafia.com/

Back