BMW

Da li se isplati ?

• DA

• NE

Rezultati ankete su vidlјivi nakon glasanja.
Video sam uzivo trojku peticu i sedmicu novu,onako.Nista specijalno.
A pre neki dan M5 u centru.
Kad sam se vracao iz rumunije pored mene prolete u koloni crni m3,crni m5 i crni a6 3.0tdi.
mora da se dizel jadan mucio da se poteze sa njima :D

Komsija mi ima novog M3, nekoliko ih ima kupe 328i, bio je jedan 650i kabriolet na parkingu neko vreme, jedna komsa 528i (E 39, pre facelifta), i jedan 750iL ako se nevaram (750 je sigurno jer je faceliftovana E65-66 bila dostupna samo kao 750-760), jedan E90 mislim 330i, ima jedan stariji A6, par mercedesa (dva C203, jedan E500 ako se nevaram i jos nekoliko), covek sto se parkira pokraj mene novu Imprezu AWD. . . Videcu posle da prosetam parkingom i da ih poslikavam ;) Sto ce reci imam na sta da parim oci po parkingu ;)
A danas ako budem imao srece mozda provozam 328i 2007 godiste ali model za 2008-u :mrgreen:

Komsija mi ima novog M3, nekoliko ih ima kupe 328i, bio je jedan 650i kabriolet na parkingu neko vreme, jedna komsa 528i (E 39, pre facelifta), i jedan 750iL ako se nevaram (750 je sigurno jer je faceliftovana E65-66 bila dostupna samo kao 750-760), jedan E90 mislim 330i, ima jedan stariji A6, par mercedesa (dva C203, jedan E500 ako se nevaram i jos nekoliko), covek sto se parkira pokraj mene novu Imprezu AWD. . . Videcu posle da prosetam parkingom i da ih poslikavam ;) Sto ce reci imam na sta da parim oci po parkingu ;)
A danas ako budem imao srece mozda provozam 328i 2007 godiste ali model za 2008-u :mrgreen:

Toliko ima jedan prijatelj mog prijatelja u garaži :))))

Zasto mislis da ne uziva?

Porsche Carrera GT, Porsche turbo iz cca. 95 (vazdušno hlađen), pa Porsche turbo nov ganc sa svim opcijama, sierra cosworth, E500 W124, par AMG-a, neka Alfa Martini trkačka, DB9, nisam siguran dal je Maserati 4porte još u garaži...i A8 novi model

Ortak je u godinu dana kupovao ovo:
S500,S320 CDI,Toyota Land Cruiser,Toyota Land Cruiser V8,CL 500,nova S klasa 350 CDI,X6,X3 restajling,GL 420 CDI
Ako budem nabrajao sta je sve vozio ukupno ne bi ispalo na dobro :)
Ovo je samo u poslednjih godinu dana

Ortak je u godinu dana kupovao ovo:
S500,S320 CDI,Toyota Land Cruiser,Toyota Land Cruiser V8,CL 500,nova S klasa 350 CDI,X6,X3 restajling,GL 420 CDI
Ako budem nabrajao sta je sve vozio ukupno ne bi ispalo na dobro :)
Ovo je samo u poslednjih godinu dana

Ovde kod mene njih 20 po jedan ganja, a on tamo sam 20. . . Kontam kad imas jedan onda nekako imas prisniju vezu sa njim. Znas ga u detalje, kad imas 20 onda ko carape, menjas vaki dan. Samo uzmes kljuceve kad bi da ga vozis i znas pomalo o autu i to je to. . . To ti je ko sa Arapima, vise kola u garazi ni neki diler na parkingu, samo da se prave vazni, i onda ti dodje neki Jay Leno sa manje od 200 auta, i na spram njih izgleda kao malo dete, ali zato za razliku od njih skoro sve svoje aute sam popravlja, odrzava i zna vise o svojim autima (a i drugim) no svi oni zajedno o bar jednom od njih ;) Znas kako, nije sve u broju kola koje imas i sta sve vozis, ima nesto i u tome sta zapravo znas o tim kolima sto vozis :)

Da se vrnem na temu. Danas sam imao srecu da provozam 328i iz 2007-e. . . Auto je boli glava, zabio me je u sediste kad sam stisno gas do daske. . . Bolji osecaj no kad prekookeanski avion polece. . . Sad se pitam samo sta radi 335i. . . Kontam da taj sa prednjeg salje na zadnje sediste kad se nagazi :mrgreen:

Ja cu nabrojati one koji mi se ne svidjaju, kraci je spisak :mrgreen: E60 (iznutra jos OK, ali spolja. . . jednostavno mi ne lezi, mislim da nikad ne bi kupio taj auto da bi ga vozio i sl.), E83 (prednji deo pre ruzan, zadnji sasvim OK, sa strane OK, iznutra. . . moglo je to puno, puno bolje).
Ostatak, jednostavno koji god da je Dixi, Izeta, E90, E65, E30. . ., super je i rado bi ga posedovao i svaki mi podjednako izuzima dah kad ga vidim na ulici i tera na mastanje, a oni koje sam vozio bude slatke uspomene kako je bilo lepo uzivati u njima. . . I kad razmisljm o nekom kojeg bi imao, uvek razmisljam koji bi bilo najbolje u datom momentu uzeti jer ostatak kao da znam da cu pre ili kasnije rpovozati ili imati :mrgreen:

Da vama ja nesto kazem:
16-29god BMW
30-44god OOOO
45-xyz M-Benz

Ja imam BMW E36 325i u garazi. Doduse nije ispravan, cekam deo da ga popravim.
BMW nije za uzivanje u voznji...nemojte pogresno da me razumete. Moj trosi 25L.
BMW-i od 99-e pa na ovamp su nekako vise limuzine i vuku na gospodski izgled, poceli su da lice na mecku. Pogledajte samo e28(e znaci evolution, mada BMW kaze da ce ta oznaka preci u f-future) e30,e31,e36 pogotovo coupe...sve su ostre linije...nekako deluje sportski...a ovi novi sve nesto zaobljeno...vuce izgledom na mecka+audi...

I za kraj e36 kao nov vs e90 oba su 325i sa 5 vrata, e36 ga obilazi ko od sale. licno probao.

Poslednja izmena:
Da vama ja nesto kazem:
16-29god BMW
30-44god OOOO
45-xyz M-Benz

Ja imam BMW E36 325i u garazi. Doduse nije ispravan, cekam deo da ga popravim.
BMW nije za uzivanje u voznji...nemojte pogresno da me razumete. Moj trosi 25L.
BMW-i od 99-e pa na ovamp su nekako vise limuzine i vuku na gospodski izgled, poceli su da lice na mecku. Pogledajte samo e28(e znaci evolution, mada BMW kaze da ce ta oznaka preci u f-future) e30,e31,e36 pogotovo coupe...sve su ostre linije...nekako deluje sportski...a ovi novi sve nesto zaobljeno...vuce izgledom na mecka+audi...

I za kraj e36 kao nov vs e90 oba su 325i sa 5 vrata, e36 ga obilazi ko od sale. licno probao.
čim ti registracija nije problem, cenim da nije ni potrošnja...mada...ja bi tu metnuo plin...čisto zbog ekologije...:lol:

...a ti modeli ne da imaju zvuk...da se userreš...
...a ovo što kažeš da posle 99 ne deluju sportski, po meni grešiš...
...pogledaj E46, pa E92...misim...sve su samo ne sportski...
edit - mislim naravno na verzije s dva vrata...

Poslednja izmena:
Mozda jednino E90 pre facelifta deluje zaobljeno i bez ostrih linija, ali zato posle, izgleda manogo bolje. . . Felne koje stavljaju na 328i (al se ja nesto zalepio za ovaj auto :lol: ) mi izgledaju fenomenalno i sasvim lepo se uklapaju i ono, auto izgleda da ces se raseci ako ga dotaknes :)

A ko kaze da ga ja uopste registrujem?
E36 je bas zasecenog dizajna, onako ostre linije, jos sa m paketom opreme...
Nekako mi je e46 prekretnica u dizajnu. Drugar ga ima, crveni sa crnim felnama,spusten...nije los ali...nije to to. e92 je nekako guzlav,podseca na audi.ova slika odpozadi bas ga nekako izguzlaci...ipak je to kupe...i jos nesto:
JA od BMW-a ne ocekujem zadnju vucu sa karoserijom od audija...

Prilozi

• 1132366qqqqqqqqqqqq.jpg
    1132366qqqqqqqqqqqq.jpg
    70 KB · Pregleda: 10
  • JP-BMW3E92A.jpg
    JP-BMW3E92A.jpg
    60,8 KB · Pregleda: 11

Back