BMW

Da li se isplati ?

• DA

• NE

Rezultati ankete su vidlјivi nakon glasanja.
BMW_Z8_Dual_SIM_Card_Luxury_GSM_mobile_phone.jpg

slika470422010051275276.jpg

I jedno pitanje da li neko zna koji su se menjaci stavljali u Z4? Mislim da li su bili ZF ili GM, ili ako ko zna sajt gde bi to mogao pronaci. Kopam vec neko vreme ali ne nalazim nista :(

Jeste dobar, nemam reci. . . Malo mi se ne svidja kao su uradili unutrasnjost (spajanje srednjeg dela i prednjeg dela) ali OK, svakako nesto sto bi rado imao u garazi. . .

jedna stvar koju bmw n e cini vise bmw a to je motor...:( ja sam ih obozavao i sad a lstarije malo neke modele..al ovo turbo s.ranja itd..gotov je sa bmw om...bar za prave ljubitelje...

Danas vozio 635CSi, auto je napravljen novembra 88-e. . . Auto skoro 22 godine star se tako lepo dao voziti kao da je nov, bilo je pravo uzivanje i ako je skoro bio kao kanta (napukla fofersajbna, pozadi klima nije radilla, enterijes za zaliti, ali za dvno cudo elektrika na oba sedista ispravna kao i memorija), sve lampice pogasene (osim one za SRS sto se kasnije ispostavilo da je upaljena jer je auto imao udes), spolja farba se dobro oljustila, bubrezi isto malo izudarani, ali auto, je isao ko po loju. . . Puno bolje no sto izgleda. . . Doista fin autic. . .

Ima ih nekoliko u Srbiji koliko znam (tacno da li su 635 ne znam) i ima cak jedan M635 koji je u odlicnom stanju. . .
Za srpske uslove ipak je to skup auto, dosta veliki motor, dosta puno trosi, pa ga zato i nema. . . Ali auto je fenomenalan i kad se uzme u obizir sta sve ima i iz kojeg vremena. . . Raspametis se, polovinu tih stvari neka kola nemaju ni danas. . .

Back