Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
benzince nisam vozio al dizeli jedu asfalt![]()
Onda nisi vozio sportskog benzinca
Video sam uzivo trojku peticu i sedmicu novu,onako.Nista specijalno.
A pre neki dan M5 u centru.
Kad sam se vracao iz rumunije pored mene prolete u koloni crni m3,crni m5 i crni a6 3.0tdi.
mora da se dizel jadan mucio da se poteze sa njima![]()
Komsija mi ima novog M3, nekoliko ih ima kupe 328i, bio je jedan 650i kabriolet na parkingu neko vreme, jedna komsa 528i (E 39, pre facelifta), i jedan 750iL ako se nevaram (750 je sigurno jer je faceliftovana E65-66 bila dostupna samo kao 750-760), jedan E90 mislim 330i, ima jedan stariji A6, par mercedesa (dva C203, jedan E500 ako se nevaram i jos nekoliko), covek sto se parkira pokraj mene novu Imprezu AWD. . . Videcu posle da prosetam parkingom i da ih poslikavamSto ce reci imam na sta da parim oci po parkingu
![]()
A danas ako budem imao srece mozda provozam 328i 2007 godiste ali model za 2008-u![]()
Komsija mi ima novog M3, nekoliko ih ima kupe 328i, bio je jedan 650i kabriolet na parkingu neko vreme, jedna komsa 528i (E 39, pre facelifta), i jedan 750iL ako se nevaram (750 je sigurno jer je faceliftovana E65-66 bila dostupna samo kao 750-760), jedan E90 mislim 330i, ima jedan stariji A6, par mercedesa (dva C203, jedan E500 ako se nevaram i jos nekoliko), covek sto se parkira pokraj mene novu Imprezu AWD. . . Videcu posle da prosetam parkingom i da ih poslikavamSto ce reci imam na sta da parim oci po parkingu
![]()
A danas ako budem imao srece mozda provozam 328i 2007 godiste ali model za 2008-u![]()
Ortak je u godinu dana kupovao ovo:
S500,S320 CDI,Toyota Land Cruiser,Toyota Land Cruiser V8,CL 500,nova S klasa 350 CDI,X6,X3 restajling,GL 420 CDI
Ako budem nabrajao sta je sve vozio ukupno ne bi ispalo na dobro
Ovo je samo u poslednjih godinu dana
Toliko ima jedan prijatelj mog prijatelja u garaži)))
čim ti registracija nije problem, cenim da nije ni potrošnja...mada...ja bi tu metnuo plin...čisto zbog ekologije...Da vama ja nesto kazem:
16-29god BMW
30-44god OOOO
45-xyz M-Benz
Ja imam BMW E36 325i u garazi. Doduse nije ispravan, cekam deo da ga popravim.
BMW nije za uzivanje u voznji...nemojte pogresno da me razumete. Moj trosi 25L.
BMW-i od 99-e pa na ovamp su nekako vise limuzine i vuku na gospodski izgled, poceli su da lice na mecku. Pogledajte samo e28(e znaci evolution, mada BMW kaze da ce ta oznaka preci u f-future) e30,e31,e36 pogotovo coupe...sve su ostre linije...nekako deluje sportski...a ovi novi sve nesto zaobljeno...vuce izgledom na mecka+audi...
I za kraj e36 kao nov vs e90 oba su 325i sa 5 vrata, e36 ga obilazi ko od sale. licno probao.