BMW

Da li se isplati ?

• DA

• NE

Rezultati ankete su vidlјivi nakon glasanja.
Sigurno da je ceo auto iskrivljen od udesa I da se neke stvari ne vide golim okom. Mislim da on vise deluje na oko slupan nego sto stvarno jeste. Levi kos je dobar, iskrivljen je samo ispred onog dela gde se pricvrscuje gornji deo amortizera. Po meni fakticki kada bi se namestila ta kugla na viljusci tocka, zamenio ventilator hladnjaka I nabacio remen (u slucaju da ne curi hladnjak), skine se hauba I levo krilo auto bi bio u voznom stanju.
Inace je na Srpske tablice I covek je prvi vlasnik (kupio ga je novog). Registrovan je do 02.2010.god. A auto se nalazi u komsiluku 6-7 ulica od mene.
Farbanje bi takodje odradjivao sam.
Inace haubu nisam ni probao da otvorim zbog toga sto je prednja leva ivica zguzvana sa levim krilom-blatobranom.
U slucaju da za njega mogu dobiti 4.000 eur kada ga sredim sigurno bi ga kupio.

Evo jos par slika:

Poslednja izmena:
Znam momka koji je ovakvog BMW-a iz '94-te, coupe, platio 2000€ u extra stanju, gledao sam i jednog cabrioleta koji je placen 3000€, doduse govorim o CG tablama...

Mislim da ti se ne isplati ovo da radis a ti sam odluci... :ok:

Da se malo saberemo:
-auto +1600 eur
-prednje levo krilo +35 eur
-prednji branik sa halogenkama (malo naprsao, treba ga zalepiti) +40 eur
-hauba +40 eur
-farovi (oba) +80eur
-zmigavac levi +5 eur
-kugla leve viljuske +20 eur
-hladnjak sa plasticnim difuzorom +100 eur
-plasticni ventilator +20 eur
-kuciste vazdusnog filtera +20 eur
-sofersajbna (polovna) +70 eur

To je ukupno: 2030 eur

Tu jos treba uracunati (stavljam cene otprilike):
-ugradnju sofersajbne +15 eur
-centriranje prednjeg trapa +20 eur
-farba +20 eur
-preregistraciju na moje ime +100 eur
-troskovi nabavke delova (gorivo+telefon) +30 eur
-neocekivani troskovi +135 eur
-ugradnja uredjaja za TNG (plin) +350 eur

UKUPNO: 2700 eur

U slucaju da se uspostavi da:
-ne treba hladnjak -80 eur
-da je preregistracija jeftinija za -50 eur
-da su neocekivani troskovi manji za -100 eur
-da dobijem auto jeftinije za -100 eur

To dodje ukupno: 2370 eur

Zanimaju me i cene za:
-prednji vezni lim
-protokomer
-levi kosh ispred solje
-plastike ispod krila

A za ovo:
-ostecenje na motoru (ne verujem)
-mozda je kriva viljuska i amortizer (ne verujem)
-pitanje kako je prosla i letva ( ne verujem)

STA JE JOS MOGUCE DA TREBA ? Niko da kaze konkretno sta se sve nalazi u prednjem levom uglu ispod haube.

Inace sam se danas raspitao, registracija bez stakala za njega je 22.511 din. Sutra dobijam cenu za porez koji trebam platiti kada ga prebacujem na sebe. Da li taj BMW ima 103 kW ?

Bas to sto ne verujes moguce da je sve pokrivljeno.Pa nije bio slab taj udarac kad mu se kugla odvojila.Jos njemu se spone kace na prednji deo rukavca,znaci da je i spona dobro udarena posto je tacno ispred kugle sto dalje znaci da je mozda iskrivljena i unutrasnja spona i da je letva dobila ostecenje.Velika je to zajebancija da se uzme,a ni cena nije nimalo naivna,za to bi ja dao do 1200e maks.Ti kako hoces,tvoje su pare al dobro razmisli...

Sigurno da je ceo auto iskrivljen od udesa I da se neke stvari ne vide golim okom. Mislim da on vise deluje na oko slupan nego sto stvarno jeste. Levi kos je dobar, iskrivljen je samo ispred onog dela gde se pricvrscuje gornji deo amortizera. Po meni fakticki kada bi se namestila ta kugla na viljusci tocka, zamenio ventilator hladnjaka I nabacio remen (u slucaju da ne curi hladnjak), skine se hauba I levo krilo auto bi bio u voznom stanju.
Inace je na Srpske tablice I covek je prvi vlasnik (kupio ga je novog). Registrovan je do 02.2010.god. A auto se nalazi u komsiluku 6-7 ulica od mene.
Farbanje bi takodje odradjivao sam.
Inace haubu nisam ni probao da otvorim zbog toga sto je prednja leva ivica zguzvana sa levim krilom-blatobranom.
U slucaju da za njega mogu dobiti 4.000 eur kada ga sredim sigurno bi ga kupio.

Evo jos par slika:

Opet ti oko preprodaje... Tako neces zaraditi sigurno, auto uzmi samo u slucaju da hoces da ga sredis za sebe.

:hahaha::hahaha::hahaha::hahaha: Al si sad lupio i ostao ziv! Ajde nadji mi molim te BMW E36 1994god za 1600 i ja ga odma kupujem!
Mrzi me dalje da trazim...evo ti za pocetak(moze na "drugim mestima" da se nadje DOOOOOOSTA jeftinije) pa neka ljudi ovde prosude da li je bolji od tvog(cena 2678 €) a godiste 1995....a tek sto je "ulozeno" u njega...sredjen boli glava!
http://cgi.ebay.at/BMW-318-ti-Klima-Remus-Sportauspuff-Angel-Eyes_W0QQitemZ120434405468QQcmdZViewItemQQptZAutomobile?hash=item1c0a73305c&_trksid=p3286.c0.m14&_trkparms=65%3A12|66%3A2|39%3A1|72%3A1229|240%3A1308|301%3A1|293%3A1|294%3A50
Evo jos jednog http://cgi.ebay.at/BMW-Touring_W0QQitemZ200352629376QQcmdZViewItemQQptZAutomobile?hash=item2ea5f28280&_trksid=p3286.c0.m14&_trkparms=65%3A12|66%3A2|39%3A1|72%3A1229|240%3A1318|301%3A1|293%3A1|294%3A50

Covece ovo je ebay! Pa ti dok ga doteras, prevedes, registrujes... Nikako ne moze da izadje 1600e kako si rekao :roll:

Covece ovo je ebay! Pa ti dok ga doteras, prevedes, registrujes... Nikako ne moze da izadje 1600e kako si rekao :roll:
Ne znam za tebe prijatelju,ali za mene sam siguran!
Da ga doteram mogu uvek,da ga prevedem ne moram(mogu na strane tablice da se vozim),a registrovacu ga ovde "negde"!;)
I?Sta cemo sad?

Pa sad malo pogledaj i shvatices da nisi normalan!Racunaj koliko to ispadne npr za mene,koji nemam strane papire i nemam cime da ga dovezem?A tamo si napisao kao da moze na nase table da se nadje...
Mogu ja da nadjem na mobile.de jos jeftinije i sta da radim sa njim ?

Back