gost 30064
Elita
- Poruka
- 16.609
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ribe ne znaju šta je pod haubom, ono 1,6 može i da se skine, a uostalom i sa 122 ks može sasvim lepo da se juriša.
Ribe ne znaju šta je pod haubom, ono 1,6 može i da se skine, a uostalom i sa 122 ks može sasvim lepo da se juriša.

Ma bitno da odskače, da bude upadljivo... veliko, spušteno...i možeš da biraš... Na žalost, od sredine 90tih je tako...
Inače u moj izbor za naj kola ulazi upravo serija 1 - tačnije BMW 123d...
moj 130XD
moj ford je velik, upadljiv josh da ga spustim?Ma bitno da odskače, da bude upadljivo... veliko, spušteno...i možeš da biraš... Na žalost, od sredine 90tih je tako...

A koji ono beše imaš...? Mondeo?![]()

Zar nije bilo priče da u seriju jedan neće ići pogon na sve točkove?
Pa brate ne mozes porediti istocnjake (mimo japanaca) i evropska vozila...![]()
) )...kocnice i lezanje su posebna prica..malo su bolje kod getza...ali kad se ugriju mosh ih baciti...dobra strana je da se ne kvare bash strasno...u garantnom roku su riknule kocnice na oba vozila pa su zamijenjeni diskovi..i jos nesto nemam pojma...oba vozila imaju klimu ali nemaju servo:shock: i volan im je tezi od lade nive i uzasno nedirektan...sve u svemu ko je vozio juga ili tako nesto njega ce oduseviti...