BMW

Da li se isplati ?

• DA

• NE

Rezultati ankete su vidlјivi nakon glasanja.
nije automatik i ima euro 3 Kad_LupimLupim nije on jedini za prodaju....proda se on,idemo dalje i tako pozzz.... i profimare samo mi reci kakve menjach ima veze,ako je motor isti?

a nisam nikakva kontrola!
vec mi je potreban izvestaj sa sajma od strane delta motors-a!
ako neko naleti na neki clanak na netu o bmw na sajmu!
nek posalje mi na mail!

Ovo bi tebi trebalo.

IMG_0424.jpg

umrla nam tema "BMW"

zna li neko ima li kod nas "kockica" ali od 2.5l motor od 92godine sto se pravio...nemojte molim vas kao neki: kockica je trojka stara 316 318 320....pa je zovu zbog zadnjeg dela kockica....mislim na kockicu,pticu trkachicu!!!

Pa taj se pravio DO 92 a ne OD kako si ti trazio...

A koliko sam upoznat vrlo su jeftini, 2-3000 e mozes da biras.

PS To je i moj omlijeni model :)

Ja pre god dana video na Bubanj Potoku jednu M3 kockicu, lik prodavao za 1500evra :|
Sto je jos crnje, auto je spolja vrhunski izgledao, jako dobro ocuvan. Unutra isto tako. I onda jedini logican zakljucak je da mu je motor i vishe nego zreo za generalnu. Na kraju krajeva, to je BMW kockica, koju su prodavali neki klinci... sigurno nije vozen ispod 3000rpm ni u kom slucaju.
Eventualno je bio vruc, to nisam pip'o :P

DA ta je uvek tako sa takvim kolima, sigurno ga nije vozio neki penzioner...

Ili ko u muckama, kada je Del prodavao neki auto koji je pre njega vozioi neki pop ;) "Gle pa zaboravio je u pregratku Bibliju" Hehe!

S druge strane kockica M3 za 1500 e :D Ne verujem da bih mnogo razmisljao!! Sve se moze popraviti....

Back