Koristite zastareli pregledač. Možda neće pravilno prikazivati ove ili druge veb strane. Trebalo bi da ga nadogradite ili koristite alternativni pregledač.
nije automatik i ima euro 3 Kad_LupimLupim nije on jedini za prodaju....proda se on,idemo dalje i tako pozzz.... i profimare samo mi reci kakve menjach ima veze,ako je motor isti?
a nisam nikakva kontrola!
vec mi je potreban izvestaj sa sajma od strane delta motors-a!
ako neko naleti na neki clanak na netu o bmw na sajmu!
nek posalje mi na mail!
zna li neko ima li kod nas "kockica" ali od 2.5l motor od 92godine sto se pravio...nemojte molim vas kao neki: kockica je trojka stara 316 318 320....pa je zovu zbog zadnjeg dela kockica....mislim na kockicu,pticu trkachicu!!!
Ja pre god dana video na Bubanj Potoku jednu M3 kockicu, lik prodavao za 1500evra :|
Sto je jos crnje, auto je spolja vrhunski izgledao, jako dobro ocuvan. Unutra isto tako. I onda jedini logican zakljucak je da mu je motor i vishe nego zreo za generalnu. Na kraju krajeva, to je BMW kockica, koju su prodavali neki klinci... sigurno nije vozen ispod 3000rpm ni u kom slucaju.
Eventualno je bio vruc, to nisam pip'o
Pre neki dan sam cuo za 320is ( S14 ), extra retka 3ka,specijalna edicija za Italiju i Portugal, sve u svemu oko 3700 ih je napravljeno, jedna postoji u ns i u odlicnom je stanju, to je prakticno M3 ali sa slabijim motorom i bez detalja na karoseriji...