Bluestacks, da li nekom radi?

Godinama :lol: skoro deceniju :p Stavise taj emulator koristim jos pre no sto sam i imao uopste android telefon. :lol:

Ne znam tacno sta ti konkretno pravi problem, sta ti se javlja prilikom logovanja, u sustini sve bi trebalo da protekne bez problema kao i na mobilnom uredjaju.

sad učitaa cheching info, duže vremena ako može može ako ne onda ću uzeti neki android tv box :)

Prilozi

• 1606951663715.png
    1606951663715.png
    28,9 KB · Pregleda: 7
Imas li mozda jos neki Antispyware program? Nesto mu definitivno ne da da iazdje na net.

Instrukcije za firewall su za windows defender koji se aktivira kada iskljucis antivirus, ne koristim AVAST ali proveri dobro u njegovom firewall-u (antivirus ima svoj firewall) da li je program whitelisted?

Goole namerno blokira Android emulatore već duže vreme.

Isti problem imaš recimo na Huawei telefonima bez Google servisa, ako ih instaliraš na silu kao APK, sve izgleda kao da radi ali on neće da se uloguje, samo napiše "loading", pa tako do sutra...
Ne, upravo sam reinstalirao Bluestacks, sve kao podmazano funkcionise ukljucujuci i google prijavu. Zeza ga firewall ubedjen sam.

Goole namerno blokira Android emulatore već duže vreme.

Isti problem imaš recimo na Huawei telefonima bez Google servisa, ako ih instaliraš na silu kao APK, sve izgleda kao da radi ali on neće da se uloguje, samo napiše "loading", pa tako do sutra...

imam huawei telefon i google store normalno, a sto se ovoga tiče da namerno je neka blogada tako mi deluje ma ustavri mi treba jedan android box da povezem TV LG malo stariju plazmu i google store, da mi mora Arenu da gledam na TV. Inače mi emulator ne bi ni trebao ali definitivno ću uzeti neki android box, hvala svima koji su učestvovali, probali da pomognu.

Back