Blokaderske pretnje smrcu

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Тихи

Starosedelac
Poruka
186.192
Malopre otvorih fejsbuk da vidim neke oglase sto me interesuju i vidim tamo u taskbaru stoji neka poruka na chatu neprocitana otvorim da vidim sta pise i tamo kaze sledece

blokaderskepretnjesmrcu.jpg

Pogledam ko je lik koji mi preti smrcu i rekoh da vidim ko je i tamo pise sledece sem imena i prezimena da zivi u Svedskoj

blokaderrrrr.jpg

Jedino gde ista pisem o politici je ovde na ovom forumu, fejsbuk mi je potpuno van svakog fokusa nista tamo ne postujem niti pisem / komentarisem

Samim tim , misljenja sam da me je ovaj lik sa nekim pomesao tj da je hteo nekom ko se slicno zove da zapreti smrcu?

Sta vi mislite?

I zasto ljudi nasi koji zive u dijaspori i ne misle da se vracaju prete smrcu nama koji zivimo u Srbiji?

Autorska.

Него, Тикомире, зашто ти људи на ФБ пишу да си СНСовац?

nemam pojma druze blokaderski

Nego ti meni kazi jel podrzavas ovo sto blokaderi prete smrcu neistomisljenicima ili ne?

Preti mi ko sto vidis covek kojeg ne poznajem, za kojeg nikad nisam cuo , koji zivi u nekoj svedskoj pripizdini ko zna koliko daleko od mene da ce mi zaklati decu violinskom zicom.

Nego ti meni kazi jel podrzavas ovo sto blokaderi prete smrcu neistomisljenicima ili ne?

Preti mi ko sto vidis covek kojeg ne poznajem, za kojeg nikad nisam cuo , koji zivi u nekoj svedskoj pripizdini ko zna koliko daleko od mene da ce mi zaklati decu violinskom zicom.

Осуђујем овај поступак.

Мислим да знаш зашто те отпужују за шуровање са СНС-ом.

Блокадери не прете смрћу, већ затвором.

Ако ти неко на месинџер напише да ћеш да гулиш робију, тај је студент блокадер.

na fejsu a ?

ne opravdavam i to je nedopustivo

ali tamo mozete vis sns pajtosi da sami jedni drugima pretite kako bi ste opljuvali blokadere zar ne ?

prijavi.

Malopre otvorih fejsbuk da vidim neke oglase sto me interesuju i vidim tamo u taskbaru stoji neka poruka na chatu neprocitana otvorim da vidim sta pise i tamo kaze sledece

Pogledajte prilog 1779012

Pogledam ko je lik koji mi preti smrcu i rekoh da vidim ko je i tamo pise sledece sem imena i prezimena da zivi u Svedskoj

Pogledajte prilog 1779013

Jedino gde ista pisem o politici je ovde na ovom forumu, fejsbuk mi je potpuno van svakog fokusa nista tamo ne postujem niti pisem / komentarisem

Samim tim , misljenja sam da me je ovaj lik sa nekim pomesao tj da je hteo nekom ko se slicno zove da zapreti smrcu?

Sta vi mislite?

I zasto ljudi nasi koji zive u dijaspori i ne misle da se vracaju prete smrcu nama koji zivimo u Srbiji?

Autorska.
Mislimo da opet lažeš kao i obično :kafa:

Pogledajte prilog 1779012

Pogledajte prilog 1779013

Sta vi mislite?

Autorska.
Možda je onaj ludi Brejvik?

Brejvik 100% ili rodjak

Нашли смо га!!!

OVO JE ETIOPLJANKA KOJU JE UBIO ĐORĐE U OSLU Mladić poreklom iz Srbije optužen za terorizam, oglasila se porodica žrtve (FOTO)​

Počinilac je priznao planiranje zločina i bio je motivisan ekstremističkim stavovima.

Norveška policija nastavlja istragu kako bi razjasnila sve okolnosti ovog tragičnog incidenta.
Blic
25. avgust 2025.15:33
Komentara45
Slušaj vest
0:00/0:00

Porodica Tamime Nibras Juhar (34), koja je ubio Đorđe Vilms (18) nemački državljanin srpskog porekla, u Oslu, oglasila se potresnim saopštenjem putem advokatske kancelarije.

Tamima Nibras Juhar i Djordje Wilms

https://www.blic.rs/vesti/hronika/o...c-poreklom-iz-srbije-u-norveskoj-foto/yn92czm

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back