Blokaderi sa fakulteta poručili blokaderima iz bivše vlasti – mi smo vaš kraj

Za koga bi radije glasali - patriotsku opoziciju (DSS, Nestorovic) ili studente?

• Ukupno glasova
    22
Screenshot_20251018_112546_Facebook.jpg

Jesi siguran da na listi nema četnika?

To onda već menja sve.

Pa što bi neko krio četnike?
Jasno je od početka da sve ovo vodi leva anacionalna Srbija i da koristi masu (desnicu) na ulici.

Otkrivanje liste u kojoj se nalaze neki levo liberalni profesori koji Srbe u BIH smatraju Bosancima je propast u najavi za njih.

Vučić se ne može nokautirati levicom, već samo jakim desnim krošeom, ali je ta snaga neprihvatljiva da vlada Srbijom, samo je prihvatljiva da bude korisna masa na protestima.

Znači, bore se da im profesori imaju veći budžet? Jesi li svestna koliko je ovo smešno, da ne kaem neku grublju reč?
:mrgreen:
Pa, i imaju... podji samo od skolarina koje su smanjene za 50%, manje iznose u dinarima nego 2008. Prakticno je vraceno besplatno obrazovanje.
Ukupna izdvajanja za visoko obrazovanje su 20% veca, ostalo im je jos samo da postanu poslanici.

Ne, za okorele desničare nikad ne bih niti sam ikad glasala.
To se suprotstavlja svemu što sam ja i u šta verujem.
Možete vi ovde da me nazivate i ćacikom i kako god želite ali verujem u patriotizam i jesam patriota, volim svoju zemlju i narod ali se ne slažem niti mi prija agresivni narativ desničara.
Nisam navikla na to i imam ih tek zanemarljiv broj u svojoj okolini ali ti nisu zlonamerni.

Izražavanje pojedinaca koji se predstavljaju desničarima nacionalistima u meni budi uznemirujuće emocije.

To naravno ne znači da sad apsolutno verujem ljudima koji se predstavljaju kao levičari ali njihov senzibilitet mi najviše odgovara.

Nemam pojma za koga bih glasala ukoliko bi se sada raspisali izbori.

Prošli put sam napravila presedan, izabrala najmanje zlo najviše zbog nekoliko imena koji su mi delivali ok, pametno (dss) ali sam ubrzo i sama videla da sam se grdno zeznula.

Ovaj put ne pravim kompromise, želim da budem sigurna da je to to i da vidim koga zaokružujem.

Pa što bi neko krio četnike?
Jasno je od početka da sve ovo vodi leva anacionalna Srbija i da koristi masu (desnicu) na ulici.

Otkrivanje liste u kojoj se nalaze neki levo liberalni profesori koji Srbe u BIH smatraju Bosancima je propast u najavi za njih.

Vučić se ne može nokautirati levicom, već samo jakim desnim krošeom, ali je ta snaga neprihvatljiva da vlada Srbijom, samo je prihvatljiva da bude korisna masa na protestima.
Od početka je jasno da studenti ukazuju na to šta znači zdrav patriotizam a ne ratno-huškačke parole kojima zamajavaju narod da bi oni iza leđa tog naroda koji se raspravlja il strahuje od celog komšiluka, pola sveta da će ih napasti, porobiti i sl., bezbedno krali. Dok im je odgovarala Rusija, busali su se u pravoslavlje, pre par dana primio Ursulu. Pokušaj sedenja na više stolica i nazivanje to ''neutralnošću'' sam je oborio postupcima, da ih ne nabrajam ovde. Propali su mu svi pokušaji zamajavanja naroda da mu je sada dobar i nesrećni Vujadin da bi se oglasio na nekom od medija. Tzv desnica je pretežno naklonjena njegovoj stranci i to je činjenica. Najgori deo takvih su među lojalistima, među policajcima i batinašima. Njih nema na protestima među studentima. Ako se prisetiš početka studentskih protesta, uvek je bilo reči o sposobnim i stručnim ljudima, ne o političkoj ili bilo kojoj drugoj pripadnosti.

Back