Blokaderi najavljuju: Đilas, Marinika, Aleksić, Srđan Milivojević i Miloš Jovanović ipak na studentskoj listi?!

Тихи

Starosedelac
Poruka
183.937

BLOKADERI NAJAVLJUJU: ĐILAS, MARINIKA, ALEKSIĆ, SRĐAN MILIVOJEVIĆ I MILOŠ JOVANOVIĆ IPAK NA STUDENTSKOJ LISTI?!

Sve sto sam govorio ispostavlja se tacnim

Tihi je ovde vrhunski politicki analiticar jel ima neko bolji? Sve sto sam pricao ispostavilo se tacnim.

Blokaderi su u praksi samo oruzje u rukama Djilasa i Marinike Tepic. Tj njihovog gazde Sorosa sponzora svih obojenih revolucija u Evropi.

Mnogo zuris, na osnovu ovog tvita ne moze se nista reci.

U svakom slucaju, izbora nece biti jos 2 godine, ima vremena.

Vucic tj SNS odlucuje kada ce izbora biti ali je jasno sada da je blokaderska lista = Djilasova lista

To i sami blokaderi u emisiji kod Olje Beckovic potvrdjuju

BLOKADERI NAJAVLJUJU: ĐILAS, MARINIKA, ALEKSIĆ, SRĐAN MILIVOJEVIĆ I MILOŠ JOVANOVIĆ IPAK NA STUDENTSKOJ LISTI?!

Tihi je ovde vrhunski politicki analiticar jel ima neko bolji? Sve sto sam pricao ispostavilo se tacnim.

Blokaderi su u praksi samo oruzje u rukama Djilasa i Marinike Tepic. Tj njihovog gazde Sorosa sponzora svih obojenih revolucija u Evropi.

Све што говориш је пропагандна лаж

zali se Olji Beckovic i predstavnicima blokadera u emisiji ja sam samo preneo sta su rekli tamo
Mada se forsira isti scenario kao kod Slobe okolnosti kod Vučića su 180 stepeni drugačije
Ne da nema sankcija nego ga podržavaju i EU i USA i Rusija i Kina
Dalje, kod Slobe nije bilo posla mada je dozvoljavao uličarsku trgovinu a deca su mu se bukvalno iživljavala što je iritiralo mnoge
Policijska represija nad stanovništvom sa jedne i organizovana mreža dilera potpomognuta tadašnjim struktarama sa druge strane
"Nikezić neoliberalni privatluk" gde su odredjeni mogli da otvaraju firme kreditiranjem iz primarne emisije kojoj to nije svrha

Dolaskom DOS-manlija neke stvari su prekinute a ostalo je usavršeno do besvesti da je i odavno poznati kriminalni MMF morao da reaguje

Vučić mućka u skladu sa propisi :D

zali se Olji Beckovic i predstavnicima blokadera u emisiji ja sam samo preneo sta su rekli tamo

У србији никад више 'опозиције' ( куља на све стране ) .... Са свих страна се 'чује' глас 'критике'

Некада је са Врха Београђанке једна усамљена и измучена душа ....Душко .....показивао рођења свих наказности ...

Данас су све телевизије купљене .. На всакој ћете видети 1 000 'Душки' и 'Душана' ... које својски раде да наказности 'живе пуним плућима'

Tihi je ovde vrhunski politicki analiticar jel ima neko bolji?

Ima. Svi mi ostali ;)

Pa ne bih baš rekao. Prilično nagađaš i stavljaš ljudima u usta ono što nisu rekli. Pravi si spin majstor, naprednog nivoa ;)

Koliko mogu da vidim, studenti jesu malo mutavi i došli nepripremljeni. Koliko je teško pratiti izjave naprednjaka i opozicije i pripremiti se na "nezgodna" pitanja? Ja sam i očekivao da oni nemaju iskustva u tim stvarima ali ovo je baš preterano, neka malo prate situaciju, nije to tako teško.

Za učestvovanje Đilasa, Jovanovića i ludog Radula na listi, nisu potvrdili, kažu da se razmatra. Lično mislim da to ne bi bila dobra ideja ali neka se dogovore, meni je sve jedno. Lično nisam gadljiv na opoziciju ali treba imati u vidu da mnogi jesu i shodno time treba naći najbolje rešenje.

U vezi toga ko je nadležan, isto ne vidim neki problem. Studenti su rekli da predsednik nije nadležan u vezi nastrešnice (što je tačno) ali jeste u vezi izbora (što je tačno ali delimično, predsednik samo tehnički raspisuje izbore ako vlada padne, nije odluka na njemu).

U vezi toga da li se studenti bave politikom, meni ne deluje da se bave. Ovo vidim samo kao korak ka rešavanju društvene krize i uspostavljanja funkcionisanja institucija. Posle prelazne vlade će da dođu oni koji se bave politikom. Problem koji imaju studenti je da političku poruku moraju JASNIJE da formulišu. Nije dobro da budu baš toliko mutavi jer će sve što budu izneli biti spinovano i napravljen svinjac od toga.

Da li će izbori biti pokradeni, verovatno u nekoj meri hoće ali šta da se radi. Treba se pripremiti što bolje i gledati da se to svede na najmanju meru. Opozicija je prošle godine imala inicijativu da se PRE izbora bori za izborne uslove i da ne pristaje na izbore ako ne bude ispunjen minimum, ali je onda deo opozicije ispalio i izašao na izbore jer su se setili "kako moraju da se bore". Tako se i raspala SPN koalicija jer su neki smatrali da dogovori trebaju da se poštuju a neki da dogovori trebaju da se ispale.

Izgleda da to samo Ti najavljujes
:hahaha:

Ja razumem da je neko SNS Vucicev bot ali da toliko dezinformise (laze) javnost to je malo previse.
Mislim da to tvom gazdi Famiji Junioru moze samo da skodi.
:hahaha:

Ako stave nekog političara na listu, to bi bila ogromna greška, jer bi onda glasači drugih stranaka ili tražili da se i njihovi predstavnici nađu na listi ili uopšte ne bi glasali.

Znam da trpe velike pritiske od strane tzv. demokratske opozicije, ali moraju da izdrže i ostanu pri prvobitnom stavu. Na listu samo profesori, ratni veterani, poljoprivrednici, možda ljudi iz udruženja ''Ne damo Jadar'', možda neko ko je bio uz njih sve ovo vreme, pešačio, redario... Nikakvi političari.

Pa ako se neko od ovih uvredi, neka ide sam na izbore. Neka proba da pozove svoje birače da ne glasaju za studentsku listu, nego za njegovu, pa da vidimo kako će da prođe.

Back