BLOKADER ZAPRETIO NA N1: Pobićemo sve članove SNSa!

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
ne podrzavam kazem ti

mora se imati neka mera u protestima, ne mozes pozivati na proterivanje Srba rodjenih van Srbije ili.unistavati.tudju imovinu, sta hoces da izbije gradjanski rat?
Hoću da nam ne truju reke i zemlju da bi zgrnuli još koje milionče. Cena litijuma je toliko pala da je on sad svakako propala investicija. Baš me briga šta je AV obećao kome, ako je obećao neka se sada sam vadi.

Tebi vidim smetaju svi koji misle da trovanje zemlje zarad nečijeg sitnog ćara nije OK.

Vise se ne ustezu da pisu jer ovo je doslo do kraja gde sam juce gledao kako se Gasic obogatio za ovo vreme provedeno na vlasti i ima citav niz firmi i svega i svacega a takvi su i ostali clanovi sekte gde se vidi da su se bas fino nakrali.
Gasic je i pre imao pare, jeste da se nakrao dodatno ali nije jedini ...imamo preko 40 milijardera u evrima i 33 000 milionera.

Hoću da nam ne truju reke i zemlju da bi zgrnuli još koje milionče. Cena litijuma je toliko pala da je on sad svakako propala investicija. Baš me briga šta je AV obećao kome, ako je obećao neka se sada sam vadi.

Tebi vidim smetaju svi koji misle da trovanje zemlje zarad nečijeg sitnog ćara nije OK.

Не може сам, нарасло је на 1.5 милијарди.

Али боље је да раскине споразум и да из буџета исплатимо Рио Тинто.

Наук за убудуће ће бити да институције морају имати контролна тела.

--
А што се тиче ове Републике треба је распустити

Ističemo da nije dozvoljeno objavljivanje (uključujući prenošenje tuđih) sadržaja koji su agresivni, šire mržnju, vređaju, označavaju pojedince ili grupe kao negativce i sl.
Zabranjeno je agresivno ponašanje sa namerom da se politički neistomišljenici povrede posredno ili neposredno, opravdavanje ili relativizacija dela učinjena protiv neistomišljenika.
https://forum.krstarica.com/threads/vazno-pravilnik-foruma-politika.781514/

Poslednja izmena:
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back