Гамбино
Elita
- Poruka
- 18.958
Сада ће сендвичари да се окрену и против најпопуларнијег Србина.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Сада ће сендвичари да се окрену и против најпопуларнијег Србина.
a vi bi radije da vas neko ispendreči umesto da vas malo samo zaplaši?? ok moze i toOk saznali smo da ce na svakim nasilnim demonstracijama da koriste zvucne topove.
Душан Дачић @Duyo96·пре 6 м
Отприлике и моја процена, само је мој максимум био 300К.
Просто је невероватно с којим се бројкама људи олако фрљају и спомињу неке милионе.
https://x.com/Duyo96/status/1901030584123601067
Kakvi kežual obzerver fenotipi izlaze iz Ćacilenda
Spustili bi Norvešku ili Luksemburg na nivo Somalije u roku od nedelju dana
Lagano izlaze sa mitraljezima i ko zna čim u civilne automobileSad je u Cacilendu vreme hranjenja. Pokusace one pomije sto im bacismo danas.
Ipak sam revidirao stavove.Po 4 osobe na metru kvadratnom. A površina je negde oko 80 000 m²

Složiću se da je 300.000 neka realna brojka pri čemu je par desetina hiljada sigurno bilo razbacano van epicentra ili čekalo na NBG gde su bile užasne gužve da se pređe most.
Jednom kada sam krenuo sam da računam površine gde se odigrava skup bilo mi je jasno koliko su neki brojevi precenjeni ili potcenjeni
Uzmite na mapi i označite prostor gde je bio skup, dobićete površinu u m2.
Na 1 m2 kada je gužva kao na Slaviji ide 3 do maksimalno 4 čoveka, gde nije gužva ide 1 do 2
Pomnožite i eto vam procene.
Onda vidite šta je realno za KG, Niš, BG ali i za Jagodinu ili Sremsku Mitrovicu.
Cak i kada bi bio ogroman koji je nacin da se to nezadovoljstvo prevazidje? Da uvedemo komunizam? Sta bi moglo da se preduzme navedi.Ali...iz kog razloga je vazno da li je konacna cifra 200 000 ili 300 000...200 ili 500 000, svejedno je broj nezadovoljnih ljudi ogroman spram velicine drzave i svako razuman bi zastao i poceskao se iza uha.
Cak i kada bi bio ogroman koji je nacin da se to nezadovoljstvo prevazidje? Da uvedemo komunizam? Sta bi moglo da se preduzme navedi.
I ja sam licno nezadovoljan sto nema komunizma i socijalizma skoro nigde u svetu a i gde ima nakrivo je postavljen. Uzas. Skrenuli smo s Titovog puta i ne znam kako da se vratimo na njega.
Pa taj fenomen smo videli kod Djokovica... sto publika vise vristi i negoduje, on se vise lozi da pobedi. Nezgodna osobinaProblem je u tome sto on nije covek komunizma, niti je covek pravoslavlja, ni kulture, on ne pripada nigde, ne voli nista i ne veruje u bilo koju knjigu..
On zeli da vlada i da gnjeci one koji ga preziru. Da ih obezvredi i posrami.
a mogao je lepo da pusti bar Federera 3-4 puta i svi bi bili srecni i zadovoljni.Ali...iz kog razloga je vazno da li je konacna cifra 200 000 ili 300 000...200 ili 500 000, svejedno je broj nezadovoljnih ljudi ogroman spram velicine drzave i svako razuman bi zastao i poceskao se iza uha.
Ukoliko se tom broju dodaju oni koji nisu mogli da dodju jer rade ili su trudnice, invalidi, starci, majke male dece...dolazimo komotno do milioncica od sest miliona, koliko nas ukupno ima.
I u toj situaciji imamo stvarno bitangu koja nece da pregovara, koja pljuje po tom milionu, arogantno i sramno vredja, laze i drsko gleda ljude u oci dok to radi.
A onda pominje demokratiju i licnu dobrotu.
Zaista...zaista...izaziva reakciju u stilu one Ciceronove izrecene u senatu "dokle ces iskusavati strpljenje nase?".
Ja se uopšte ne bih bavio brojevima da ih režim ne koristi za svoje propagandne laži
Svoje množi puta 5, studentske deli sa 5 i tako sluđuje narod
Muka mi je više od laži, ali od večeras to je sekundarno, režim je večeras napao narod nedozvoljenim oružjem na mirnom protestu
Verujem da će to biti poslednja velika greška koju su napravili, ona koja će ih skupo koštati.
Koliko ima godina, kad ga ispisujes iz skole ako vec nisi?Mozda sebicno zvuci, bila sam na protestu sa sinom.