Blokade i protesti 2024/5 (opšta tema)

Nova sramota blokadera, dno su odavno dotakli ali nastavljaju sa speleoloskim istrazivanjima.

Učenica prošla kroz pakao – profesorka je fizički napala; Novo nasilje plenumaša VIDEO

Učenica Srednje ekonomske škole "Svetozar Miletić" u Novom Sadu, Marina Todorović doživela je povredu kao rezultat nasilničkog ponašanja njene profesorka, pišu mediji.
Plenumaši su joj zabranili pristup školi.
"Dobar dan, ja sam Marina Todorović, ja sam maturant i predsednik odeljenja četvrtog pet ekonomske škole. Ova povreda koju vidite na meni je posledica nasilnog ponšanja moje profesorke. Da su nakon toga đaci, koji su indokrinisani sa njene strane meni zabrnaili pristup i ulaz mojoj školi, isto tako je donacija koja je prikupljena izgubljena, nestala je, verovatno je ukradena i od tog momenta je meni zabranjen pristup mojoj školi koja je otvorena za svakog maturanta. Ja vas molim da se čuje i druga strana priče, jer ja kao ženska osoba nisam zaslužila bilo kakvu vrstu linča, pogotovo ne zato što se ja zalažem i borim da Srbija mora da bude bolje mesto, zato što sam radila i pomagala svojim vršnjacima. Ne mogu da verujem da jedan profesor može da napadne svog učenika. Molim vas za pomoć, da se čuje i moj glas", rekla je u video obraćanju, prenose mediji.
1741532678373.png

За радикале не знам да ли су лажови, али ово антисрпско смеће од портала Б92 које је пренијело вијест, хоће слагат. И то крупно. Тако да код сваке њихове вијести ваља послушати мудре Латине, Audiatur et altera pars. Мада овдје имамо видео прилог и овај пута изгледа да нису слагали, шљам јесте попрскаи декицу.
B92 su kupili AV ljudi. još ihahaj kada. Portal je pšrovučićevski. Ponkeada više i od Informera. Tvrdiš da su AV i njegovi antisrbi?

Pogrešili studenti. Treba SVI U SOVJETE.

Било је код Срба "Општинских зборова" у Кнежевини и Краљевини Србији...

Општински збор
Општински збор је био сазвани и конституисани скуп свих гласача једне општине у Кнежевини Србији односно Краљевини Србији.

Састав
Под гласачима (члановима општине) подразумевали су се сви српски поданици који су били пунолетни, имали право располагања собом и својим имањем (нису били под туторством и старатељством) и редовно плаћали државни порез и општинске прирезе. Активни официри, подофицири и војници нису учествовали у раду збора.
Кворум за рад општинског збора представљала је трећина његових чланова (гласача). Одлуке су се доносиле натполовичном већином. Општинским збором је председавао општински кмет (председник општине, председник општинског суда)...
https://sr.wikipedia.org/sr-ec/Општински_збор

Studenti su usvojili model DIREKTNE DEMOKRATIJE koji odavno predlaze Branko Dragas i pokret MOBA.

Kao sto vidimo, do sada se dobro pokazao.

A u Beogradu 15. marta imacemo VELICANSTVENI ZBOR GRADJANA koji ce preuzeti suverenitet u svoje ruke od teroristicko-kriminalne organizovane grupe (na cijem je celu Aleksandar Vucic) koja radi na nasilnom urusavanju ustavnog poretka Republike Srbije.

Pravi Titovi pioniri. Ok mi cemo da se samoorganizujemo i vratimo samoupravljanje a oni nek batale svoj pionirski posao, veliko im hvala na svemu. :p
Studenti su usvojili model DIREKTNE DEMOKRATIJE koji odavno predlaze Branko Dragas i pokret MOBA.
Kao sto vidimo, do sada se dobro pokazao.
A u Beogradu 15. marta imacemo VELICANSTVENI ZBOR GRADJANA koji ce preuzeti suverenitet u svoje ruke od teroristicko-kriminalne organizovane grupe (na cijem je celu Aleksandar Vucic) koja radi na nasilnom urusavanju ustavnog poretka Republike Srbije.
To si ti napisao... u tvojoj interpretaciji direktna demokratija je Majdan prosto receno.

Poslednja izmena:
Pravi Titovi pioniri. Ok mi cemo da se samoorganizujemo i vratimo samoupravljanje a oni nek batale svoj pionirski posao, veliko im hvala na svemu. :p

Њима Тито и "пионири малени" ништа не значе јер су рођени након 2000-е, можда теби јер си одрастао у том времену? Више су изгледа пручавали историју Србије, пропустио си да прочиташ о томе...

Било је код Срба "Општинских зборова" у Кнежевини и Краљевини Србији...

Општински збор
Општински збор је био сазвани и конституисани скуп свих гласача једне општине у Кнежевини Србији односно Краљевини Србији.

Састав
Под гласачима (члановима општине) подразумевали су се сви српски поданици који су били пунолетни, имали право располагања собом и својим имањем (нису били под туторством и старатељством) и редовно плаћали државни порез и општинске прирезе. Активни официри, подофицири и војници нису учествовали у раду збора.
Кворум за рад општинског збора представљала је трећина његових чланова (гласача). Одлуке су се доносиле натполовичном већином. Општинским збором је председавао општински кмет (председник општине, председник општинског суда)...
https://sr.wikipedia.org/sr-ec/Општински_збор

Њима Тито и "пионири малени" ништа не значе јер су рођени након 2000-е, можда теби јер си одрастао у том времену? Више су изгледа пручавали историју Србије, пропустио си да прочиташ о томе...
Ne ali shvatanja su im takva, nebitno jesu li culi ili ne.
Pogrešili studenti. Treba SVI U SOVJETE.
Pa da. I to...

Ne ali shvatanja su im takva, nebitno jesu li culi ili ne.

Јесте, ево све помињу Тита и самоуправљање! :D

СВИ У ЗБОРОВЕ!
Студенти у блокади

Општински збор је био сазвани и конституисани скуп свих гласача једне општине у Кнежевини Србији односно Краљевини Србији...

To si ti napisao... u tvojoj interpretaciji direktna demokratija je Majdan prosto receno.

To su studenti napisali, procitaj proglas koji su postavili. Oni primenjuju direktnu demokratiju umesto poslanicke, jer se ne veruje poslanicima. Zato i ne znas ni jednog studenta.

Sa druge strane imamo nesrecnog Cacija koji ne zna da l' je pos'o ili dos'o. Inace sina osudjenog narko dilera. Ocigledno SNS-strancki opredeljenog.

Jadno, prejadno, ali u skladu sa izuzetno skromnim mentalnim mogucnostima SNS sekte.

No dobro, uskoro cemo da pocistimo to teroristicko-kriminalnu grupu, eno vec je pocelo po Srbiji, ne moze narod da doceka.

To su studenti napisali, procitaj proglas koji su postavili. Oni primenjuju direktnu demokratiju umesto poslanicke, jer se ne veruje poslanicima. Zato i ne znas ni jednog studenta.
Pa ok onda su teroristi po tebi. Imas puno organizacija koje su protiv parlamenta po Africi i latinskoj Americi, kriju se u sumama ali ponegde i preuzmu vlast tipa Avganistan (taliban na njihovom jeziku student).
No dobro, uskoro cemo da pocistimo to teroristicko-kriminalnu grupu, eno vec je pocelo po Srbiji, ne moze narod da doceka.
Daj sve od sebe ali tesko ce ici, sastav vam je takav da 75% protestanata cine devojcice a ni muski nisu maco tipovi... niste talibanima ni do djona.

Pa ok onda su teroristi po tebi. Imas puno organizacija koje su protiv parlamenta po Africi i latinskoj Americi, kriju se u sumama ali ponegde i preuzmu vlast tipa Avganistan (taliban na njihovom jeziku student).

Daj sve od sebe ali tesko ce ici, sastav vam je takav da 75% protestanata cine devojcice a ni muski nisu maco tipovi... niste talibanima ni do djona.

Za vas Cacije su dovoljne i srednjoskolke. Ja sve vise verujem da Vucic 15. marta nece ni biti vise u Srbiji, a la Basar al Asad.

Back