Stojkov Menidjer
Stara legenda
- Poruka
- 84.900
zdrav čovek
drži se u ruci a ne u bulji
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
zdrav čovek
Иначе приметио сам данас да је полиција јако љубазна и предусретљива у граду. Не верујем да ће ти хтети да бију народ и ако им се нареди![]()
Попрскали фарбом декицу јер је ишао на Вучићев скуп.
Treba da čujemo i drugu stranuNapadnut deka ispred hale u Smederevu; Blokaderi ga napali jer je išao na miting na kom je govorio Vučić VIDEO
Napadnut deka ispred hale u Smederevu; Blokaderi ga napali jer je išao na miting na kom je govorio Vučić VIDEO
Treba da čujemo i drugu stranu
Radikali su ozloglašeni kao lažovi
За радикале не знам да ли су лажови, али ово антисрпско смеће од портала Б92 које је пренијело вијест, хоће слагат. И то крупно. Тако да код сваке њихове вијести ваља послушати мудре Латине, Audiatur et altera pars. Мада овдје имамо видео прилог и овај пута изгледа да нису слагали, шљам јесте попрскаи декицу.Treba da čujemo i drugu stranu
Radikali su ozloglašeni kao lažovi
За радикале не знам да ли су лажови, али ово антисрпско смеће од портала Б92 које је пренијело вијест, хоће слагат. И то крупно. Тако да код сваке њихове вијести ваља послушати мудре Латине, Audiatur et altera pars. Мада овдје имамо видео прилог и овај пута изгледа да нису слагали, шљам јесте попрскаи декицу.
Ја не могу смислити ону гамад са Б92 али ти су прерастао игрицу. За.јебо си и Јокића. Гаси мјешалицу, мотај каблове!... Bukvalno je novinar B92 mogao da ga zaspe crvenom farbom u tom toaletu i posle samo snimi.
Ја не могу смислити ону гамад са Б92 али ти су прерастао игрицу. За.јебо си и Јокића. Гаси мјешалицу, мотај каблове!
Staces pritisla guska gas umesto kocniceGađali su Vučićev bilbord dosta dugo svim i svačim, uključujući o farbom.
Deda se malo mogao oko tog bilborda u nekom trenutku i tako ga farba zakačila.
Može vrlo jasno da se vidi da mu je sve prilično smešno.
Pogledajte prilog 1694875
Staces pritisla guska gas umesto kocnice
Devojci u bolnici nije bilo smesno
To je tvoje Mišljenjezdrav čovek
drži se u ruci a ne u bulji
Cast izuzecimaTo je tvoje Mišljenje
Devojci u bolnici nije bilo smesno
Mora da su gledali film prohujalo sa vihoromИначе приметио сам данас да је полиција јако љубазна и предусретљива у граду. Не верујем да ће ти хтети да бију народ и ако им се нареди![]()