Blokade i protesti 2024/5 (opšta tema)

Иначе приметио сам данас да је полиција јако љубазна и предусретљива у граду. Не верујем да ће ти хтети да бију народ и ако им се нареди :super:

Pa većina policajaca ima decu među šetačima i blokaderima, podržava većinu stvari koja se dešava, itd.

1000022148.jpg

Ovo je, bukvalno, mim materijal. :D

Treba da čujemo i drugu stranu

Radikali su ozloglašeni kao lažovi
За радикале не знам да ли су лажови, али ово антисрпско смеће од портала Б92 које је пренијело вијест, хоће слагат. И то крупно. Тако да код сваке њихове вијести ваља послушати мудре Латине, Audiatur et altera pars. Мада овдје имамо видео прилог и овај пута изгледа да нису слагали, шљам јесте попрскаи декицу.

За радикале не знам да ли су лажови, али ово антисрпско смеће од портала Б92 које је пренијело вијест, хоће слагат. И то крупно. Тако да код сваке њихове вијести ваља послушати мудре Латине, Audiatur et altera pars. Мада овдје имамо видео прилог и овај пута изгледа да нису слагали, шљам јесте попрскаи декицу.

Pa ima prilog kako se on slika, da farbom. I to, štaviše, dok se - prilično raspoloženo smeši.

To nije klip samog incidenta na kojem se vidi kako je poprskan. Bukvalno je novinar B92 mogao da ga zaspe crvenom farbom u tom toaletu i posle samo snimi.

Ја не могу смислити ону гамад са Б92 али ти су прерастао игрицу. За.јебо си и Јокића. Гаси мјешалицу, мотај каблове!

Nisi me razumeo. Hajde da pojasnim.

Ja sam rekao šta se MOGLO desiti. A ne da jeste (kao što i nije).

Ono što sam kazao jeste da klip koji postoji tu na sajtu nije dokaz. Kao što i nije.
Mogu ja sad sebi nož u ruku da zabodem i slikam i kaže da si to ti uradio. To što "imam klip" rane nije dokaz da si ti to uradio - nikakav.

Back