DarkMoon
Legenda
- Poruka
- 56.983
Ne znam sta je tacno rekao, komentarisao sam na ovu navodno njegovu izjavu "hvala Bogu...."Slažem se sa Višekrunom
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ne znam sta je tacno rekao, komentarisao sam na ovu navodno njegovu izjavu "hvala Bogu...."Slažem se sa Višekrunom
Nije baš hvala bogu, ali realno, da se nisu ovi ljudi žrtvovali za nas nikad se ne bi probudila svest.Ne znam sta je tacno rekao, komentarisao sam na ovu navodno njegovu izjavu "hvala Bogu...."
Живим у Србији па пратим колико морам. Вучића ми не пада на памет да пратимŠta radiš na subforumu politika
E pa to je drugi kontekst, znam ja da Visekruna nekad pretera ali ovde se slazem.Nije baš hvala bogu, ali realno, da se nisu ovi ljudi žrtvovali za nas nikad se ne bi probudila svest.
ON PUMPA SPORTSKE USPEHE I SERIJE???
„Andrej se nikada u te stvari nije petljao“: Vučić o povezanosti njegovog brata sa kriminalcima
![]()
Studenti znaju šta traže a to su kompletne transakcije gde kriminalna hobotnica komplet pada.Moram nešto da pitam, nije mi u potpunosti jasan prvi zahtev studenata.. I molim vas da me ne proglašavate za bota.
Slažem se da nadležna Ministarstva dostave celokupnu dokumentaciju o rekonstrukciji Železničke stanice u Novom Sadu i da se utvrdi ko je sve odgovoran za stravičnu tragediju koja se dogodila 01.11.2024.
Zbunjuje me samo jedno.. Da li će studenti sačekati početak suđenja za sve odgovorne ili čekaju da istraga padne i da mora da se ponovi jer nisu svi odgovorni bili obuhvaćeni u istrazi?
Pitam jer mislim da jedna firma neće biti obuhvaćena ni novom istragom, ako je bude.