Blokade i protesti 2024/5 (opšta tema)

Incident u SKC​

Nepoznati muškarac danas oko pola 12, polomio je staklo na ulaznim vratima SКC-a i komadima stakla pokušao da gađa studente, saopšteno je na instragram stranici SKC u blokadi.

1739973415-SKC-u-blokadi-1024x751.png
Foto: Printscreen; Instagram "skc.u.blokadi"
"Danas oko pola 12, nepoznati muškarac je polomio staklo na ulaznim vratima SKC-a i komadima stakla pokušao da gađa studente. Jedna studentkinja je pogođena, ali niko nije povređen. Trenutno radimo na sanaciji štete. O događaju smo obavestili policiju. Nadamo se da se ovakvi incidenti i napadi na studente oslobođenog SKC-a više neće događati kako bismo mogli da nastavimo sa organizacijom najavljenih događaja i radionica na kojima predano radimo poslednjih nedelju dana", piše između ostalog na Instagram stranici "skc.u.blokadi"

Moram nešto da pitam, nije mi u potpunosti jasan prvi zahtev studenata.. I molim vas da me ne proglašavate za bota. 🙂

Slažem se da nadležna Ministarstva dostave celokupnu dokumentaciju o rekonstrukciji Železničke stanice u Novom Sadu i da se utvrdi ko je sve odgovoran za stravičnu tragediju koja se dogodila 01.11.2024.

Zbunjuje me samo jedno.. Da li će studenti sačekati početak suđenja za sve odgovorne ili čekaju da istraga padne i da mora da se ponovi jer nisu svi odgovorni bili obuhvaćeni u istrazi?

Pitam jer mislim da jedna firma neće biti obuhvaćena ni novom istragom, ako je bude.

Moram nešto da pitam, nije mi u potpunosti jasan prvi zahtev studenata.. I molim vas da me ne proglašavate za bota. 🙂

Slažem se da nadležna Ministarstva dostave celokupnu dokumentaciju o rekonstrukciji Železničke stanice u Novom Sadu i da se utvrdi ko je sve odgovoran za stravičnu tragediju koja se dogodila 01.11.2024.

Zbunjuje me samo jedno.. Da li će studenti sačekati početak suđenja za sve odgovorne ili čekaju da istraga padne i da mora da se ponovi jer nisu svi odgovorni bili obuhvaćeni u istrazi?

Pitam jer mislim da jedna firma neće biti obuhvaćena ni novom istragom, ako je bude.
Studenti znaju šta traže a to su kompletne transakcije gde kriminalna hobotnica komplet pada.

Back