Blokade i protesti 2024/5 (opšta tema)

Pratiš tv programe?I treba,da čuješ koju pametnu od ljudi koji su isčupali ovu državu izbede i postavili je na pravi kolosek.
Koji su to leba ti?

Pink: Pohapsiti rektore, dekane i profesore, a studente u vojsku i na radne akcije
https://bezcenzure.rs/pink-pohapsit...fesore-a-studente-u-vojsku-i-na-radne-akcije/
...Među mnogobrojnim gostima Jovane Jeremić našao se i Trivun Ivković, nekadašnji upravnik Kazneno-popravnog zavoda u Sremskoj Mitrovici. Govoreći o blokadama fakulteta koje traju već tri meseca, Ivković je otvoreno pozvao na hapšenja...

Pink: Pohapsiti rektore, dekane i profesore, a studente u vojsku i na radne akcije
https://bezcenzure.rs/pink-pohapsit...fesore-a-studente-u-vojsku-i-na-radne-akcije/
...Među mnogobrojnim gostima Jovane Jeremić našao se i Trivun Ivković, nekadašnji upravnik Kazneno-popravnog zavoda u Sremskoj Mitrovici. Govoreći o blokadama fakulteta koje traju već tri meseca, Ivković je otvoreno pozvao na hapšenja...
I nebi pogrešili,veruj mi.U vojsci kao i u zatvoru se ljudi nauče nekoj disciplini.

Prvi put u istoriji nekih protesta, u Kragujevcu je vidjena zastava Minas Tiritha i Gondora!!! HVALA IM!

Screenshot 2025-02-16 151655.png

Faramir-fighting-for-Gondor.jpg

Ovo mi bode oči,ali ne smem da ti slikam i pokazujem ovde,napisaću ti samo- 40.772,14 za mesec avgust prošle godine >>>
Ne laži.
Nešto preko 30.000 dinara, sem ako ne radiš u državnoj firmi i nisi prijavljen na minimalac, kao što je u svim privatnim.<<< Što se vremena provedenog ovde tiče,ja brzo kucam,uđem i izađem...Ima ljudi koji konkurišu,pa eto,ako imaju dovoljno bodova i dobiju.Nego,poenta je u tome da svoje imanje moraš obrađivati i o njemu brinuti(u svakom smislu) TI sam,a ne da to radi država umesto tebe.
Nisam rekao da lažeš u vezi 40.000 dinara, nego da lažeš da toliko uplaćuju privatne firme.
Evo, pogledao sam - oko 30.500 dinara, a ako te Vučko ubacio u neko javno preduzeće - verujem da tebi uplaćuju toliko.

Neka poljoprivrednici obradjuju svoja imanja, a radnici u državnim firmama da rade i nešto proizvode, a ne da idu na Vučićeve mitinge o državnom /čitaj mom/ trošku.

Podrška pozivima Pinka da pohapse profesore, dekane i rektore!!!!

Molim te, Bože na nebesima, samilosti se i blagoslovi Našeg Presvetog Gospodina Parizera da se odluči na takav potez i krene sa masovnim hapšenjima profesora 🙏

Moli Ti se sav naš rod.

Aco, Srbine,
Aco Srbine
Aco, Srbine

:bravo:

Nisam rekao da lažeš u vezi 40.000 dinara, nego da lažeš da toliko uplaćuju privatne firme.
Evo, pogledao sam - oko 30.500 dinara, a ako te Vučko ubacio u neko javno preduzeće - verujem da tebi uplaćuju toliko.

Neka poljoprivrednici obradjuju svoja imanja, a radnici u državnim firmama da rade i nešto proizvode, a ne da idu na Vučićeve mitinge o državnom /čitaj mom/ trošku.
Radim u jednoj privatnoj kompaniji,nisam na državnoj si*i...Ovo drugo si u pravu,i o tvom i o mom trošku se sve ovo dešava jer svi ovi što blokiraju saobraćaj dobijaju pare iz budžeta,i studenti i poljoprivrednici i prosvetari.

Back