Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Добро си написала, само си промашила тему. Ово је тема о Србији. Тема о србији је низ ходник па задња вратаTo je srbija
N1 bi rado gazio i palio nase zastave nego ne smeju zbog utiska
Dobijaju subvencije, da bi pokrili gubitke zbog nenormalno niskih cena svojih proizvoda, a koji nastaju zbog ludačke eU politike Vučića i njegove bande, gde je dozvoljena bescarinska konkurencija eUropskih farmera koji dobijaju i po 800 evra po hektaru, plus uvoz kojekakvog djubreta od mesa (koje su trebali da spale - a prodaju Srbima), plus nenormalan kurs dinara koji domaću proizvodnju čini nekonkurentnom.Vidi,nema potrebe za ironijom.Ne znam koliko si upućen u odnos država-poljoprivrednik ali oni dobijaju sasvim lepe iznose da bi se bavili svojim zanimanjem i onda tako pomognuti od svoje države izađu da blokiraju saobraćaj.Bezobrazluk level pro.
Računa da na vozu ne može da pukne guma?
"Vidite koliko naroda stize, tek ce sad biti jos vise". Hoce sigurno, eto ih samo sto nisuVEC ODLAZE IZ SM.
PUKO JE.
Pa naš narod hoće u EU a ti bi da im uvedemo carine?Ne može oba.Vezano za hranu,to ti je isto kao sa svakom drugom robom na svetu,svaka roba nađe svoga kupca.Vezano za subvencije generalno,ja sam mišljenja da to treba ukinuti.Sa jedne strane poljoprivrednici kukaju na državu kako su subvencije male,sa druge strane se ima za letovanja,solidne ili dobre automobile,motocikle i moderne traktore i za svako slavlje koje naiđe,dobre mobilne telefone i ostala sitna zadovoljstva.Vikend provod se podrazumeva.A onda dođemo u situaciju da taj isti poljoprivrednik koga država pomaže izađe da traktorom blokira saobraćaj.Ja bih zato to ukinuo pa ako hoćeš da radiš svoju zemlju ti radi,a ako nećeš daj komšiji,tvoja volja.I da,spomenuo si samo podsticaj po jedinici površine,a nisi za svako predato grlo stoke,subvencionisanu naftu,poljoprivrednu mehanizaciju,povrat za kupovinu traktora od 40% ili više?Ne živim ja u Londonu prijateljuDobijaju subvencije, da bi pokrili gubitke zbog nenormalno niskih cena svojih proizvoda, a koji nastaju zbog ludačke eU politike Vučića i njegove bande, gde je dozvoljena bescarinska konkurencija eUropskih farmera koji dobijaju i po 800 evra po hektaru, plus uvoz kojekakvog djubreta od mesa (koje su trebali da spale - a prodaju Srbima), plus nenormalan kurs dinara koji domaću proizvodnju čini nekonkurentnom.
Takodje, ne treba zaboraviti da su tokom 10 godina Vučićeve vlasti poljoprivrednici dobijali 35 evra po hektaru i da je taj iznos povećan tek u zadnje dve godine.
Koji to narod i na kom referendumu se tako izjasnio?Pa naš narod hoće u EU a ti bi da im uvedemo carine?
Nadje, samo što joj nije ista cena sa carinom i bez nje.Ne može oba.Vezano za hranu,to ti je isto kao sa svakom drugom robom na svetu,svaka roba nađe svoga kupca.
Dok su postojale carine - nisu ni trebale.Vezano za subvencije generalno,ja sam mišljenja da to treba ukinuti.
Gde si ti video seljaka da letuje?Sa jedne strane poljoprivrednici kukaju na državu kako su subvencije male,sa druge strane se ima za letovanja,solidne ili dobre automobile,motocikle i moderne traktore i za svako slavlje koje naiđe,dobre mobilne telefone i ostala sitna zadovoljstva.
A znaš li zašto su blokirali saobraćaj?Vikend provod se podrazumeva.A onda dođemo u situaciju da taj isti poljoprivrednik koga država pomaže izađe da traktorom blokira saobraćaj.
Svi ti podsticaji su daleko manji od onih koje zapadni farmeri dobijaju decenijama.Ja bih zato to ukinuo pa ako hoćeš da radiš svoju zemlju ti radi,a ako nećeš daj komšiji,tvoja volja.I da,spomenuo si samo podsticaj po jedinici površine,a nisi za svako predato grlo stoke,subvencionisanu naftu,poljoprivrednu mehanizaciju,povrat za kupovinu traktora od 40% ili više?
Ne živiš ni u Srbiji, inače ne bi pisao ovakve gluposti.Ne živim ja u Londonu prijatelju![]()
Da krenem od kraja tvoje poruke nekulturni čoveče.Pare za botovanje očekujem od tebe,poslaću ti broj računa.Dalje,živim u Srbiji,okolina Rume.Dalje,dobićete samo u ovoj godini 10000 dinara redovno po hektaru plus 18000 koje su nedavno izglasali,znači,ne moraš da brineš.Imaćeš 250 € radio ili ne.Dobijate za tovljenike,dobijate za goveda,ovce,za mleko,jeftiniju naftu,50% povrata na kupovinu mehanizacije...A ti mi kukaš ovde.Meni,koji sam bezemljaš i radim u privatnoj firmi.Moji porezi i doprinosi(doprinosi na teret zaposlenog) premašuju 40000 dinara mesečno a šta ja dobijem od države?Jedno veeeliko ništa i blokadu saobraćaja od onih koje država pomaže.Pogledaj ko blokira državu ova dva,tri meseca,sve izdržavana( iz budžeta ) kategorija-studenti,političari,glumci,poljoprivrednici.Sve bih ja to vama lepo ukinuo pa dođi u firmu,da radimo i da se družimo.Koji to narod i na kom referendumu se tako izjasnio?
Kada ga je i koja vlast pitala hoće li u eU?
Zašto tvoj Vučić ne raspiše referendum o tome?
Nadje, samo što joj nije ista cena sa carinom i bez nje.
Dok su postojale carine - nisu ni trebale.
Tvoj Vučić je ukinuo carine.
Gde si ti video seljaka da letuje?
Ko bi mu za to vreme hranio stoku, Vučić?
A znaš li zašto su blokirali saobraćaj?
Svi ti podsticaji su daleko manji od onih koje zapadni farmeri dobijaju decenijama.
Decenijama.
Kod tvog Vučića su prvih 10 godina njegove vladavine dobijali 35 evra po hektaru.
Ne živiš ni u Srbiji, inače ne bi pisao ovakve gluposti.
Sva sitna poljoprivredna gazdinstva su uništena nakaradnom poljoprivrednom politikom, da bi se dobila jeftina radna snaga za šrafciger industriju.
Kada to pukne (a pući će) imaćete milion nezaposlenih i gladnih (jer su domaćinstva prodali) i baš me interesuje šta ćete svi vi dramoseri sa Krstarice, koji navijate za ovu ili onu zapadnjačku bandu - raditi tog trenutka.
I od koga mislite da ćete dobijati pare za botovanje.
Nije valjda Vučiću nestalo državnih para?Da krenem od kraja tvoje poruke nekulturni čoveče.Pare za botovanje očekujem od tebe,poslaću ti broj računa.
To apsolutno nije tačno.Dalje,živim u Srbiji,okolina Rume.Dalje,dobićete samo u ovoj godini 10000 dinara redovno po hektaru plus 18000 koje su nedavno izglasali,znači,ne moraš da brineš.Imaćeš 250 € radio ili ne.
Znaš li ko dobija tih 50 posto (u stvarnosti 40) i ko je uopšte u stanju da pazaruje nove traktore i mehanizaciju?Dobijate za tovljenike,dobijate za goveda,ovce,za mleko,jeftiniju naftu,50% povrata na kupovinu mehanizacije...A ti mi kukaš ovde.
Ne laži.Meni,koji sam bezemljaš i radim u privatnoj firmi.Moji porezi i doprinosi(doprinosi na teret zaposlenog) premašuju 40000 dinara mesečno a šta ja dobijem od države?
Dodji i ti u moju firmu - da vidiš šta je rad.Jedno veeeliko ništa i blokadu saobraćaja od onih koje država pomaže.Pogledaj ko blokira državu ova dva,tri meseca,sve izdržavana( iz budžeta ) kategorija-studenti,političari,glumci,poljoprivrednici.Sve bih ja to vama lepo ukinuo pa dođi u firmu,da radimo i da se družimo.
Ovo mi bode oči,ali ne smem da ti slikam i pokazujem ovde,napisaću ti samo- 40.772,14 za mesec avgust prošle godine >>>Nije valjda Vučiću nestalo državnih para?
Užas.
To apsolutno nije tačno.
Raspitaj se malo o kaznama i gubitku aktivnog statusa onih domaćinstava, kod kojih su pronašli (inspekcije) da na njivi imaju ar ili dva neke obale i sl.
Znaš li ko dobija tih 50 posto (u stvarnosti 40) i ko je uopšte u stanju da pazaruje nove traktore i mehanizaciju?
Samo miljenici režima, ovog i prošlog.
Ne laži.
Nešto preko 30.000 dinara, sem ako ne radiš u državnoj firmi i nisi prijavljen na minimalac, kao što je u svim privatnim.
Dodji i ti u moju firmu - da vidiš šta je rad.
Pogledaj koliko ja vremena provodim na krstarici, a koliko ti, koji se ubi od rada.
Sem ako pod radom ne podrazumevaš mukotrpno botovanje za Vučića?
Oko 20 puta vise naroda u Mitrovici nego Kragujevcu metropoli![]()
A zasto idu peske? I blokiraju saobracaj? Je li to neki vid protesta protiv velikog broja stradanja na putevima? Gradimo vise puteva pa ce biti i vise saobracajki? Treba to spreciti...Dakle, kako je uopšte za porediti ljude koji su dovučeni autobusima ili kako onaj Cigo reče kamionima, sa samostalnim dolaskom ljudi u Kragujevac, uključujući i 150 km peške?