Petar_Petrovic
Elita
- Poruka
- 16.541
Razbucace to 17k sns lojalista za pola sata,samo da sef naredi..Postavljan snimak na X..veliki protesti gradjana Sremske Mitrovice zbog sutrašnjeg skupa
A trenutno su traktoristi blokirali celu Sr.Mitrovicu

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Razbucace to 17k sns lojalista za pola sata,samo da sef naredi..Postavljan snimak na X..veliki protesti gradjana Sremske Mitrovice zbog sutrašnjeg skupa
Ali pazi.Veternik i Futog. Do nedavno najvernija uporišta SNS-a...
Te traktoriste treba skinuti sa državnih jasli jer su se toliko obezobrazili da je ostalo još samo da im država ore i seje njive.Imaju subvencije za sve,i malo im.Postavljan snimak na X..veliki protesti gradjana Sremske Mitrovice zbog sutrašnjeg skupa
Ма овај цео народ је незахвалан и брезобразан. Како је кренуло, још ће да траже и да власт ради за народ, уместо обрнутоTe traktoriste treba skinuti sa državnih jasli jer su se toliko obezobrazili da je ostalo još samo da im država ore i seje njive.Imaju subvencije za sve,i malo im.
Vidi,nema potrebe za ironijom.Ne znam koliko si upućen u odnos država-poljoprivrednik ali oni dobijaju sasvim lepe iznose da bi se bavili svojim zanimanjem i onda tako pomognuti od svoje države izađu da blokiraju saobraćaj.Bezobrazluk level pro.Ма овај цео народ је незахвалан и брезобразан. Како је кренуло, још ће да траже и да власт ради за народ, уместо обрнуто![]()
A ovo je druga
Ne beži od Šarovića kad ti pridjeA ovo je druga
Prsli skroz haha
Preterujes.ovo je stvarno zalosno,imam decu pa me pogodila slika