Nova nada srpske politike. Nacionalna opozicija.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Nova nada srpske politike. Nacionalna opozicija.
Nisu to nikakva deca.Deca im ljube noge.Ma kakva kisica, ova deca su presla stotine km i sad neka kisica treba da ometa ostale protestante, ja bas volim kisu.
Vidiš li kako je lepo biti normalan. Budeš na vlasti, odeš kad je vreme, i onda normalno među narod, kao sav normalan svet.Nova nada srpske politike. Nacionalna opozicija.
Vučko ima milijarde, kad ode sa vlasti, ide negdje. A vi se davite i rvajte u blatu koje vam je ostavio.Vidiš li kako je lepo biti normalan. Budeš na vlasti, odeš kad je vreme, i onda normalno među narod, kao sav normalan svet.
Dosta je lazne pandemije!

Cak i onaj Tadic maneken ide medju narodom.Vidiš li kako je lepo biti normalan. Budeš na vlasti, odeš kad je vreme, i onda normalno među narod, kao sav normalan svet.
Av ima milijarde, i ti to saopštavaš kao neki svoj uspeh u odnosu na mene... O, Bogo dragi.Vučko ima milijarde, kad ode sa vlasti, ide negdje. A vi se davite i rvajte u blatu koje vam je ostavio.

Pa ovo je prekrsilo svaku meru.Malu decu koriste u politicke svrhe i nagovaraju da ljube stopala studentkinjama...Uvertira za pedofiliju na neki nacin...
Nisu to nikakva deca.Deca im ljube noge. https://x.com/MilanovicIvan1/status/1900564979843043464
...Uvertira za pedofiliju na neki nacin

Svakako nije baš dobro.Не љуби дијете стопала и ноге већ тамо гдје је завој, јер је научила мама и зна да ту може да боли. Пошто је студенткиња њу пољубила она је хтјела да узврати пољубац.
![]()
Njegov uspjeh je i moj. Kad ih on ima, kao da su moje.Av ima milijarde, i ti to saopštavaš kao neki svoj uspeh u odnosu na mene... O, Bogo dragi.![]()
Zato se to i naziva keezubost.Njegov uspjeh je i moj. Kad ih on ima, kao da su moje.
Nek vam Grigorije održi misu za pročišćenje parka@Brđanin pošaljite nam mitropolita cetinjskog da dođe u Pionirski park i okadi ga malo.
Inače 7 godina nesreće će tamo biti. Ima ker neki čim zakorači šugu da dobije