Edmund
Poznat
- Poruka
- 9.717
DobroOvo je laž.
To nije zvanični plan.
A šta je zvanični plan?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
DobroOvo je laž.
To nije zvanični plan.
Dobro
A šta je zvanični plan?
Kaži šta je tačnoNe postoji još uvek.
Ali info koji si podelio je uglavnom netačan.
Kaži šta je tačno
Napiši šta znaš da je tačno da bi ljudi znali
Korisno je
U smislu da lustriramo i njega zajedno sa blokaderima?Užasno me iritira Miroljub Petrović. To je čovek koji truje još od sredine devedesetih. Imao je pauzu u radu od 2000. do 2012. godine.
Bilo kakva lustracija, ako ne obuhvati ove trovače popur Miroljuba, neće biti kompletna.
Eto! I koji se to deo naroda podigao?Ne znam sta se desilo u Svajcarskoj, ali ja ne govorim da policija ne treba da pendreci. Sto se mene tice navijace koji prave nerede mogu da biju do mile volje, to im i jeste zadatak.
Ali isto tako treba da pendrece recimo onog Grcica i onu Sotirovski - jesi li video da njih dovoze ambulantnim kolima u policijsku stanicu, kao Nemanju Sarovica KOJI PRI TOM NISTA NIJE SKRIVIO?
Da su nasi organi, svi od reda, radili svoj posao, mi ne bi ni imali problem zvani "Aleksandar Vucic", koji JE PROBLEM jer mu je DOZVOLJENO, od tih istih drzavnih organa, da postane prakticno samovoljni vladar cele Srbije, STO MU PO USTAVU NE PRIPADA NI JEDAN PROMIL.
I nije problem u Srbiji demokratija (jeste i to jer se IZBORI KRADU, opet JER NEMA VLADAVINE PRAVA), problem je sto NEMA VLADAVINE PRAVA. Imas u clanu 3 Ustava Srbije sta je vladavina prava, a i postavljao sam ovde vise puta, PA SE OBRAZUJ. Posto nemas vladavinu prava, imas UZURPACIJU VLASTI, konkretno najvise od Vucica, ali ne samo od njega.
I zato se narod i podigao, smucilo mu se da ga ponizava, pljacka, izdaje i ucenjuje nepismena banda koja je uzurpirala vlast u Srbiji.
Dovoljan. Protiv KRIMINALACA u DRZAVNIM ORGANIMA. I zato policija treba stiti taj narod a da BIJE te kriminalce iz DRZAVNIH ORGANA. Recimo ona lica koja su izvrsila visestruke DRZAVNE UDARE, Aleksandra Andjelka Vucica i Anu Zorana Brnabic.Eto! I koji se to deo naroda podigao?
Ja se nisam složio sa tobom PAMETNICE naša.Ne možeš kršenjem zakona da zahtevaš poštovanje istog,to je paradoks.Dovoljan. Protiv KRIMINALACA u DRZAVNIM ORGANIMA. I zato policija treba stiti taj narod a da BIJE te kriminalce iz DRZAVNIH ORGANA. Recimo ona lica koja su izvrsila visestruke DRZAVNE UDARE, Aleksandra Andjelka Vucica i Anu Zorana Brnabic.
Eto vidis kako smo se brzo slozili kad se urazimis i slusas pametnije od sebe, bivse studente a sadasnje strucnjake.
Opozicija (ili bolje rečeno "opozicija") da se smesta samougasi i nestane sa lica Zemlje ako će i ona da drnda i talambasa o:
- nepravednim sankcijama
- ničim izazvanim bombardovanjima
- rusijama, kinama, vizantijama, srbskim svetovima...
- ne u NATO!-ima, EU ucenama, četvrtim rajhovima, pedosatanistima, zlim ederima...
- osiromašenim uranijumima, čeličnim prijateljstvima, ugroženim ognji-šit-ima, nejači, stranim plaćenicima, autošovinistima, drugosrbijancima, obojenim revolucijama...
- ustašama, balijama, šiptarima, ukrofašistima, veštačkim nacijama, švabama, pirgavcima....
- svetosavljima, sabornostima, viševekovnim tradicijama.....
i sličnim nebulozama koje skoro neprestano tutnje i ječe već 35-40 godina, ako ne i više.
Srđan Srđanovič Nogo neŠta kažu osiljeni, kao ne boje se kamere i odmazde?
Nemam pojma šta on radi, valjda neki skeč za tiktok.Srđan Srđanovič Nogo ne
Itekako mozemo i Musolini se kurcio pa znamo kako je zavrsio.Djelimično tačno. Samo to i dalje ne znači da to mogu da rade građani.
Ja se nisam složio sa tobom PAMETNICE naša.Ne možeš kršenjem zakona da zahtevaš poštovanje istog,to je paradoks.
Eto vidiš kakvi smo postali.Koliko primio pare?
Ja nisam postao nista, kad citiras zasto onda ne citiras i majku ciji je sin takodje poginuo odnosno ubijen zbog korupcije ove vlasti sta je ona rekla iu vezi protesta!Eto vidiš kakvi smo postali.
Čitao sam.Ja nisam postao nista, kad citiras zasto onda ne citiras i majku ciji je sin takodje poginuo odnosno ubijen zbog korupcije ove vlasti sta je ona rekla iu vezi protesta!