ružislav
Poznat
- Poruka
- 7.286
ti se zezas a meni frka.. ne ide mi se trotinetom jer nesto grmi
grmi grmi šta se grmi to se grmi

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
ti se zezas a meni frka.. ne ide mi se trotinetom jer nesto grmi
sinoc sam video da danas planiraju blokadu svih mostova a nesto treba da idem na novi beograd.
kakva je situacija?
Ок, ти се за%ебаваш, али веруј ми да већина Срба и Балканца пати од тога шта ће им неко рећи. Менталитет крда, пате од те социјалне контроле, самоцензуре, да случајно не штрчиш. Рецимо код девојака, све морају да слушају Пријовићку, јер је то ин, а ни једној сељанчури или сељачини не звони телефон у мелодији онога што слуша приватно, него је то обавезно неки страни поп шит.Aman zayebavam se.
najbolje prevozno sredstvo za izbegavanje blokada
Pogledajte prilog 1752934
Pogledajte prilog 1752932
sinoc sam video da danas planiraju blokadu svih mostova a nesto treba da idem na novi beograd.
kakva je situacija?
Imamo blokadera skeledzijaМоћи ћеш да одеш, али како ћеш да се вратиш...једино ако си баш добар пливач.
Zamisli Tek Kako je pandurima ponesi im vode sokati se zezas a meni frka.. ne ide mi se trotinetom jer nesto grmi
Моћи ћеш да одеш, али како ћеш да се вратиш...једино ако си баш добар пливач.
ma kakvi odrastao![]()
kakva je situacija?
To je kod Srba i uopšte Balkanaca prisutno. Stranci, bar po mom iskustvu, nisu opterećeni time.Ок, ти се за%ебаваш, али веруј ми да већина Срба и Балканца пати од тога шта ће им неко рећи. Менталитет крда, пате од те социјалне контроле, самоцензуре, да случајно не штрчиш. Рецимо код девојака, све морају да слушају Пријовићку, јер је то ин, а ни једној сељанчури или сељачини не звони телефон у мелодији онога што слуша приватно, него је то обавезно неки страни поп шит.
Па је рецимо то превозно средство ''геј'' или ако носиш рукавице у теретани ''геј'' (а 90их и 00 сви носили, не због заштите коже, него да би за који проценат више подизали тежине), али када им је геј лоби наметнуо оне женске хеланке фармерке, то није више геј, јер већина то носи.![]()
Autonomija Univerziteta, bajo!!!ma pukli ste jutros
niko nije dosao skoro
Preko gondole koje su napravili Kališ Ušće park.sinoc sam video da danas planiraju blokadu svih mostova a nesto treba da idem na novi beograd.
kakva je situacija?
Да, што је најгоре овде због мржње према западу и због чињенице да се ретко путује, овде народ мисли да само запад није оптерећен тиме, а заправо исток је још мање оптерећен, тако да је запад више балкански, него исток.To je kod Srba i uopšte Balkanaca prisutno. Stranci, bar po mom iskustvu, nisu opterećeni time.
Cela Srbija mora da stane.Blokiraćemo i Dunav dok lopovi ne završe u zatvoru, ako treba.![]()
Ništa od blokada...Imam neki filing da še se policija pridružiti barikadama![]()
Što se mene tiče, to je okNišta od blokada..
Nek blokiraju Vladu! Samo, tamo je gusto. Lakše je naros koji ide na posao. Okupi se 10-20 i stanu na ulicu. Jadno je to.Što se mene tiče, to je ok
Treba da se blokiraju druge stvari, npr institucije
Jadno je kada nadstrešnica pobije 16 ljudi i nikome ništa. Onda ćeš imati problem i sa odlaskom u klozetNek blokiraju Vladu! Samo, tamo je gusto. Lakše je naros koji ide na posao. Okupi se 10-20 i stanu na ulicu. Jadno je to.
Stoke svuda.Ок, ти се за%ебаваш, али веруј ми да већина Срба и Балканца пати од тога шта ће им неко рећи. Менталитет крда, пате од те социјалне контроле, самоцензуре, да случајно не штрчиш. Рецимо код девојака, све морају да слушају Пријовићку, јер је то ин, а ни једној сељанчури или сељачини не звони телефон у мелодији онога што слуша приватно, него је то обавезно неки страни поп шит.
Па је рецимо то превозно средство ''геј'' или ако носиш рукавице у теретани ''геј'' (а 90их и 00 сви носили, не због заштите коже, него да би за који проценат више подизали тежине), али када им је геј лоби наметнуо оне женске хеланке фармерке, то није више геј, јер већина то носи.![]()