Strigoi
Elita
- Poruka
- 23.792
Pa mislim, odrastao muškarac koji vozi trotinet...mene ne opra ni sava ni dunav da me vidi neko od mojih...
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Pa mislim, odrastao muškarac koji vozi trotinet...mene ne opra ni sava ni dunav da me vidi neko od mojih...
ma kakvi odrastaoPa mislim, odrastao muškarac koji vozi trotinet...mene ne opra ni sava ni dunav da me vidi neko od mojih...
E onda u redu. Mada nisam ni ja, pa kad sam vozio motor vozio Sportstera 883 Iron, a ne...trorn...trot..ono.ma kakvi odrastao![]()
sinoc sam video da danas planiraju blokadu svih mostova a nesto treba da idem na novi beograd.
kakva je situacija?
ja nešto ovakvo gledam da sklepam
Kad se vratis spoji temeodoh u avanturu, drzite mi palceve![]()
swadak si...
odoh u avanturu, drzite mi palceve![]()
nema 4 kofe tako da je slika besmislena.
Ne treba.. inače, ovako se blokiraju ulice, mostovi..Blokiraćemo i Dunav dok lopovi ne završe u zatvoru, ako treba.![]()
То је класична малограђанштина, престани да живиш за друге. Ја не возим ни бајс, пешак сам, али виђао сам на западу, у Кини и Русији, да тамо људи много више или чак масовно користе, ролере, моновиле, тротинете, бајсеве, мопеде, скуптере, електричне бајсеве, моторе, а само на Балкану се пати од тога да возиш неки ауто, макар удаљеност била и 900 метара.Pa mislim, odrastao muškarac koji vozi trotinet...mene ne opra ni sava ni dunav da me vidi neko od mojih...
ja nešto ovakvo gledam da sklepam
A student Aleksa J šta je izgradio?Djilas izgradio 2 a Vucic srusio jedan![]()
Pazi da to ne sklepa tebe.
Uzmi metro.sinoc sam video da danas planiraju blokadu svih mostova a nesto treba da idem na novi beograd.
kakva je situacija?
Aman zayebavam se.То је класична малограђанштина, престани да живиш за друге. Ја не возим ни бајс, пешак сам, али виђао сам на западу, у Кини и Русији, да тамо људи много више или чак масовно користе, ролере, моновиле, тротинете, бајсеве, мопеде, скуптере, електричне бајсеве, моторе, а само на Балкану се пати од тога да возиш неки ауто, макар удаљеност била и 900 метара.