BLOKADA PUTEVA U MAČVI

xxxman

Zainteresovan član
Poruka
273
Mačvanski odgajivači svinja nastavili su juče blokadu puteva kroz Mačvu, zahtevajući od Ministarstva poljoprivrede više otkupne cene svinja.
Prema najavama organizatora protesta, blokada saobraćaja trajaće od 10 do 15 sati.

Da li je to ispravan i zakonit način , zašto ostali moraju da trpe, dali su svinje važnije od ljudi?

Vidim ja da će taj protest da preraste u široki bunt.Čuo sam da kolege Mačvanaca sa Kosmeta,Iraka, Saudijske Arabije, a očekuju se i muslimani preko Drine, kreću put Mačve da im daju svesrdnu podršku. Ih............, ala će krmetini da skoči cena. Idem ja u Boleč u nedelju da kupim jedno krme dok je još dobra cena i nije politika umešala prste !!!!

Hadžitoković:
Vidim ja da će taj protest da preraste u široki bunt.Čuo sam da kolege Mačvanaca sa Kosmeta,Iraka, Saudijske Arabije, a očekuju se i muslimani preko Drine, kreću put Mačve da im daju svesrdnu podršku. Ih............, ala će krmetini da skoči cena. Idem ja u Boleč u nedelju da kupim jedno krme dok je još dobra cena i nije politika umešala prste !!!!

Dodjite svi mi saneri ovde u sapcu samo cekamo nekog da dobro umlatimo... Slobodno i vi i muslimani njih obozavamo da mlatimo... Iovako samo cekam kad ce biti frka da se umesam...a sta koji q imaju muslimani sa prasetinom :lol:

kad prestane da hrani hibridima i da se nada da ce uvek neko da pocisti ono to on za*ere onda ce biti sve ok...

Oni svi hoce da sade psenicu i kukuruz i da bude odlicna cena i da sve otkupe... e pa ne moze tako... ako komsija seje psenicu ti sej lan... ako ti kukuruz on neka seje soju i sl...

Imas 2ha i hoces da zaradis za celu godinu - podigni plastenik - nemoj sejati kukuruz... U plasteniku smisli sta ces da sadis a ne sto i svi ostali...

Oni misle da za 1h obave sve poslove (nahrane stoku i napoje) i da sede ceo dan onda...?

Pretpostavljam da ce ih namlatiti u ranu zoru kad se malo opuste.
Onda ce da bude brza akcija.
Policija vec ima dojavu ko je ko i sta radi.
Znaci cista tehnicka operacija.
Pohapsice one glavne i tu prisutne.
Ostali ce da crtu uhvate i nestanu za sekund.
Sutra ce sve po starom nikom nista.
Oni koji su popasli batine ce da se opamete a oni koji su zbrisali bice mirni
jedno vreeme.

kami83:
Potpuno nerealni zahtevi i potpuno neustavan nacin ostvarenja istih... Znaci ili da policija intervenise i da ih skloni sa puteva,ili da se gradjani organizuju pa da ih jednostavno oteraju....

Policija NESME da ih dira jer su uredno prijavili protest, koji nije baš zakonit. A iz ministarstva policije niko ne naređuje da se blokade silom sklone. Znači da ovo nekome odgovara... Kome???

Back