Block Out

Na pocetku svirke bila je mala posveta Kikiju Lesendricu hahaha cepao sam se.
Prvo je isao sdss (mada mi je uvek cudno kad je sutka na njihovom koncertu), posle nevremena mislim i posle sam sve zaboravio :D
standardno dobra svirka

Uffff sjajno bilo sinoc u KST-u........brz pocetak sa SDSS,malo shutke i izivljavanje :) Posle malo sporije :}
Ukupno 21 pesma je bila koliko se secam i przili su dobrih 2 i po sata :D Od pesama je bilo ovako: SDSS,Nevremena,Vertikalno Gledano,Tri korne penal,Carobni akord,Nedostupna polja,Najduzi je poslednji sat,Protiv sebe,Finansijska konstrukcija,8 i 30,Deponija,Tezak slucaj pakla,Dan koji nikad nije dosao,Tehnologija,Majdan i jos par pesmica kojih ne mogu da se setim koje su....

Pa eto vidis sta pisu ljudi... Krenuli su da sviraju SDSS i onda su kolektivno zapevali "teee noooociiii kaad smoooo se potukli zbooog njeeee" :) A Mita je odradio neku pratecu pantomimu (glumio boksera i sl) :)

^Dzaba i to sto je SDSS na pocetku, napred je bilo 10ak ljudi koji su smoreni cekali svaki brzi deo da krenu opet :S
Neki lik me mlatio kosom pola certa, okrenem se a on svira air guitar :lol:

Block Out je bio sjajan, kao i Kiki naravno.

vrlo je moguće da je to bio moj ortak, danas mi je pričao koliko ga boli vrat od certa :lol: dam ti sliku da ga prepoznaš haha xD
tj. teško da ih je bilo više :lol:

elem drago mi je da ste se super proveli :D

Videh na YUM-u da sviraju u L.room-u 31.oktobra:D

jupi.gif
jupi.gif

Kol'ko novca?

Poslednja izmena:

Back