blizi se 8.mart

Данас сам питала своје петаке зашто се слави Осми март. И сви у глас су рекли:
''То се слави да би се женама куповало цвеће и поклони!''
''Само зато???''
''Да!''

:dash:

Добили су за домаћи да се распитају и пронађу праве разлоге за обележавање тог дана.;)

Данас сам питала своје петаке зашто се слави Осми март. И сви у глас су рекли:
''То се слави да би се женама куповало цвеће и поклони!''
''Само зато???''
''Да!''

:dash:

Добили су за домаћи да се распитају и пронађу праве разлоге за обележавање тог дана.;)

Es probala da ih pitas zasto se slavi rodjendan? To tek ne bi znali jer poreklo te proslave ne znaju ni mnogi odrasli.

Pod uslovom da budem dobre volje... što je krajnje neizvesno... :mrgreen: sutrašnji dan ću provesti u ns-u... na tretmanu, pa ću muža povesti na ručak... ;) još ako usput ulovim neku stvarčicu... dan će biti kao i svaki drugi... :lol:

Ja taj osmi mart baš i ne priznajem :lol:
Mesec dana sam bila van firme, našla sam drugi posao, počela da radim a onda sam se pre par dana silom prilika vratila na stari posao ... i evo setio se jedan kolega i doneo mi ružu. Lepo od njega ali nekako ne volim taj 8. mart pa to ti je :lol:

Ne,ne,ne,ne mafijaš:P
Jedan korisnik/ca:;)
Inače baš sad i na FB u nekim pričama sa frendicama primećujem jednu liniju razmišljanja...Žene,potpuno različite po godinama,obrazovanju,načinu života, naime žele da im svaki dan bude 8..-mi mart:think::lol:

Ne,ne,ne,ne mafijaš:P
Jedan korisnik/ca:;)
Inače baš sad i na FB u nekim pričama sa frendicama primećujem jednu liniju razmišljanja...Žene,potpuno različite po godinama,obrazovanju,načinu života, naime žele da im svaki dan bude 8..-mi mart:think::lol:

mozda nije poenta u tome. sto se mene tice 8. mart je, kao i dan zaljubljenih nekako nasilan (napadan) praznik. lepo je sto su se zene izborile koliko toliko za kakvu takvu slobodu, ali opet mi sve to dodje kao bombardovanje. neko mi cestita 8. mart i sta ja da kazem? hvala? nije moj rodjendan, nije cak ni ng pa da uzajamno cestitamo.
slican mi je i dan zaljubljenih. a pazi, verske praznike (bozic, uskrs), iako sam ateista volim. :lol: valjda sto nisu zahtevni u odredjenom smislu.

mora biti korisnica cim je sunasce jeca. :lol:

:mafijas:

pa zamisli da si zensko i da ti neki lik, bilo koji, cestita praznik i uvali cvece. sta bi radio? el bi ga odbio ili bi iz pristojnosti rekao "hvala"? :lol: ne mora cak ni da ti uvali cvece, dovoljno je da ti cestita.
tako da nije samo do nas, nego i do vas. i vi ste naseli na praznik. :D
U nekim segmentima mogu da zamislim a u nekim je iznimno teško:mrgreen:
Naravno da ne bih odbio...;)

Back