krasuljak
Buduća legenda
- Poruka
- 26.629
A elaboracija o radovanju i neradovanju, ništa?
Pa dobro.
![]()
Šta da ti kažem. Ja se sarmama uvek obradujem, iako ih jedem godinama. Tako i ovom drugom. Neke stvari nikad ne dosade.

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
A elaboracija o radovanju i neradovanju, ništa?
Pa dobro.
![]()

Ti odmah prelaziš na stvara sto ne moze da bude romanticno sa cokoladom? eroticno- romanticno.
ne znam da li sam romanticna ili ne, mislim da nisam preterano.
na neke stvari ne reagujem, na cvece, plisane mede (fala bogu pa je ta faza prosla, mislim muske)....pre cu se obradovati nekoj voznji na ringispilu ili necem slicnom, nego cvecu. cvece...
![]()

(imam ih 6 komata)
Šta da kupim koleginicama?(imam ih 6 komata)

ja bih volela da dobijem karte za jednodnevni izlet do peste,ili ako je to skupo,karte za neki koncert ili predstavu,ne mora da se daje tog dana

Drage dame,zene,blizi nam se osmi mart i nadam se da sa nestrpljenjem ocekujete taj dan da vas nekim lepim poklonom obraduju vasi dragi momci,muzevi i svi nama dragi miskarci.Te vas pozivam da mi napisete vase zelje i ocekivanja ,pa da pisemo malo.
Pozdrav
Drage dame,zene,blizi nam se osmi mart i nadam se da sa nestrpljenjem ocekujete taj dan da vas nekim lepim poklonom obraduju vasi dragi momci,muzevi i svi nama dragi miskarci.Te vas pozivam da mi napisete vase zelje i ocekivanja ,pa da pisemo malo.
Pozdrav

..што јес` јес` оно би било најлепше неки ваучер за ..
![]()
...ал` добар је и концерт. Никада нисам била за тај дан на неком
концерту, треба и то "конзумирати"....толико жена на једном месту
интересује ме како ће да изгледа![]()
А сестри нешто сјатко
Necu bre, da čekam više OĆUUUU frižider!!!
Alo zemske,jeste spremile spisak za 8.mart? Ja jesam i to uredno objavila na ovoj temi, a frižider mi slučajno upao u spisak, mislim to NAM treba to sam i muzu rekla, a on će "čekaj da prodje 8.mart"Necu bre, da čekam više OĆUUUU frižider!!!
![]()
moja žena bi bila sa mnom na vi do kraja života kad bih joj kupio neku kuhinjsku spravu za 8. martmoja žena bi bila sa mnom na vi do kraja života kad bih joj kupio neku kuhinjsku spravu za 8. mart

pa naravno,nisi shvatio da se ja šalim
al mislim se nesto,frižider svakako moram da ujurim pa makar za 8.mart

Alo zemske,jeste spremile spisak za 8.mart? Ja jesam i to uredno objavila na ovoj temi, a frižider mi slučajno upao u spisak, mislim to NAM treba to sam i muzu rekla, a on će "čekaj da prodje 8.mart"Necu bre, da čekam više OĆUUUU frižider!!!
![]()