krasuljak
Buduća legenda
- Poruka
- 26.629
o kakvim vi lutkama trabunjate
valjda cete dobiti neki buket i otici na neku veceru
(znam, znam, svaki dan je dan zena, ali hajde da sad budemo realne)![]()
Da, da, svaki dan dobijamo sinonim za buket.

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
o kakvim vi lutkama trabunjate
valjda cete dobiti neki buket i otici na neku veceru
(znam, znam, svaki dan je dan zena, ali hajde da sad budemo realne)![]()

Da, da, svaki dan dobijamo sinonim za buket.![]()

Sinonim za buket u prenesenom ili bukvalnom znacenju?![]()

Alo bre, u kakvom god značenju, svaki dan, si pročitala, svaki dan!
Aferim!
![]()

ili kitica, kako komeBuket se ranije zvao k*** cveća![]()

Buket se ranije zvao k*** cveća![]()
Po zasluziili kitica, kako kome![]()

ja ne bih volela da dobijem kitu...cveca...![]()

ne dolazi često ovde
eee, ima nekih koje bi se i kiti...cveca obradovale... usamljene zene danas, brz tempo zivota, nema se kad i tako to![]()
Ja sad imam utisak da neusamljene žene, sa puno vremena na raspolaganju, imaju neka pametnija posla i uzvišenije radosti od kite...cveća...prevazišlo se valjda i tako to![]()
Reci slobodno, sta te muci... ne moras da uvijas u sarmice... mada volim sarmice.eto divne ideje za osmomartovski rucak!
Mene ništa ne muči, samo kažem kakav utisak je ostavio ovaj tvoj post. Mislim, ako se usamljene, sa brzim tempom života, tome eeeee obraduju, kontam da se ove druge tome ne raduju, bar ne toliko.
Nema tu ništa uvijeno, samo ćaskamo![]()

Drage dame,zene,blizi nam se osmi mart i nadam se da sa nestrpljenjem ocekujete taj dan da vas nekim lepim poklonom obraduju vasi dragi momci,muzevi i svi nama dragi miskarci.Te vas pozivam da mi napisete vase zelje i ocekivanja ,pa da pisemo malo.
Pozdrav
pa gde bas moj nadje da komentarises od svih ovih divnih postova! al dobro, ako samo caskamo onda samo caskamo... na svakoj temi.![]()

Zloko!Ja misio ti romantičnija...![]()

)....pre cu se obradovati nekoj voznji na ringispilu ili necem slicnom, nego cvecu. cvece...
A elaboracija o radovanju i neradovanju, ništa?
Pa dobro.
![]()

...tog dana izvedem par meni dragih muškaraca na ručak....I budem glavna riba okružena muškarcima u moru jadnih sindikalnih žena...![]()

Ja sad imam utisak da neusamljene žene, sa puno vremena na raspolaganju, imaju neka pametnija posla i uzvišenije radosti od kite...cveća...prevazišlo se valjda i tako to![]()