blizi se 8.mart

a sto ne moze da bude romanticno sa cokoladom? eroticno- romanticno. :lol:
ne znam da li sam romanticna ili ne, mislim da nisam preterano.
na neke stvari ne reagujem, na cvece, plisane mede (fala bogu pa je ta faza prosla, mislim muske:lol:)....pre cu se obradovati nekoj voznji na ringispilu ili necem slicnom, nego cvecu. cvece...:mafijas:
Ti odmah prelaziš na stvar:lol::)
Dinamično viđenje poklona drugačije:)

Ja bih se obradovala parfemu!
Ha... nisam bas skromna, na ovu skupocu... volela bih da dobijem parfem. Ali, ko priznaje, pola mu se prasta.
Od parfema nema nista, a nisam ni u kakvoj vezi... a posto nemam lovu za parfem, ne mogu ni sebe da obradujem necim takvim.

Sta mogu kada pored knjiga volim i te mirisne vodice...
Bice valjda - jednog lepog dana.

Šta da kupim koleginicama? :think: (imam ih 6 komata)

mislim da ti prvenstveno treba da pokazes trud i kreativnost u ovom poduhvatu.znaci lepo kupi sitnu testeninu,pa je malo ispeces u rerni,pa kad se ohladi,bojis u razne boje.ovog proleca ce biti in jarke,sa osvrtom na zelenu.pa kad zavrsis,a onda nizes na koncice i pravis unikatne ogrlice.

kako ce biti sretne i zahvale zene kad ih iznenadis poklonima:heart:

Ne volim 8. mart. Izadješ vani, svaka djevojka koju sretneš nosi cvijet, na svakom koraku prodavci lecederskih srca, balona, plišanih igracaka,... I onda me ponese cijela ta atmosfera, poželim makar ružu ili meni omiljenu čokoladu, a onda ne dobijem ništa, jer, svaki muškarac s kojim sam do sad bila, priča isprazne priče da je ljepše sjetiti se poklona neki drugi dan, iznenaditi dragu osobu, a ne kupovati za 8. mart. Ali prodju i ti drugi dani, a oni se ne sjete svog dobro uvježbanog osmomartovskog monologa. I ne vjerujem ženama koje pišu da ne vole ovaj praznik. To je samo odbrambeni mehanizam, jer vec unaprijed znaju da od svojih jacih polovina nece nista dobiti.
Ja volim da poklon kupim mojoj mami. Uljepša mi dan kad vidim da je srećna.

ja bih volela da dobijem karte za jednodnevni izlet do peste,ili ako je to skupo,karte za neki koncert ili predstavu,ne mora da se daje tog dana

..што јес` јес` оно би било најлепше неки ваучер за ..
beach.gif

...ал` добар је и концерт. Никада нисам била за тај дан на неком
концерту, треба и то "конзумирати"....толико жена на једном месту:lol:
интересује ме како ће да изгледа :zurka:

Poslednja izmena:
Drage dame,zene,blizi nam se osmi mart i nadam se da sa nestrpljenjem ocekujete taj dan da vas nekim lepim poklonom obraduju vasi dragi momci,muzevi i svi nama dragi miskarci.Te vas pozivam da mi napisete vase zelje i ocekivanja ,pa da pisemo malo.
Pozdrav

bili bi sasvim ok da dobijem povisicu,imam 150€ bruto manje od svog muskog kolege koji mozda ima vise iskustva(nisam 100% sigurna) ali manje odgovornosti,losiji renome i poziciju,manje je angazovan
eto 200€ povisica bi dovela do neke ravnoteze u jednom malom svetu

Drage dame,zene,blizi nam se osmi mart i nadam se da sa nestrpljenjem ocekujete taj dan da vas nekim lepim poklonom obraduju vasi dragi momci,muzevi i svi nama dragi miskarci.Te vas pozivam da mi napisete vase zelje i ocekivanja ,pa da pisemo malo.
Pozdrav

ja sa nestrpljenjem ocekujem poklone svaki dan. i vecere. i lepe reci... i dobar sex. znaci svaki dan, a ne samo o praznicima. sve zene koje smatraju da imaju sta da slave toga dana, za mene su proslovekovne neemancipovane jadnice, koje ocekuju buket od 101 ruze a dobiju budjavi kuranfil.
elem, jedina korist je sto su u jednom salonu spustili tretman keratinom za 50 %, iskoristicu to narafski ;)

..што јес` јес` оно би било најлепше неки ваучер за ..
beach.gif

...ал` добар је и концерт. Никада нисам била за тај дан на неком
концерту, треба и то "конзумирати"....толико жена на једном месту:lol:
интересује ме како ће да изгледа :zurka:

kisela,nisam ja bas za tu varijantu putovanja,mene buve izjedu od dosade na plazi.

ako moze neki evropski grad,recimo nisam bila u berlinu,kazu da je super?

0_74401_52425744_M.jpg

Nekad je bilo drugacije , ne i ljepse .
Sad uglavnom budem kuci tog dana.
Spremim svecaniju klopu i cekam djecu i po neku zalutalu prijateljicu ...
Pijemo kaficu i caskamo ,bude i poklona ...
Obraduje me druzenje vise od bilo kog poklona...
Dan je zena ,zena sam i sva ljubav svijeta je moja .
Slavimo sijaset nekih praznika raznih povoda ovaj mi je nekako drag i moj mogu reci sa pravom .

Alo zemske,jeste spremile spisak za 8.mart? Ja jesam i to uredno objavila na ovoj temi, a frižider mi slučajno upao u spisak, mislim to NAM treba to sam i muzu rekla, a on će "čekaj da prodje 8.mart":eek:Necu bre, da čekam više OĆUUUU frižider!!!:besna:

Alo zemske,jeste spremile spisak za 8.mart? Ja jesam i to uredno objavila na ovoj temi, a frižider mi slučajno upao u spisak, mislim to NAM treba to sam i muzu rekla, a on će "čekaj da prodje 8.mart":eek:Necu bre, da čekam više OĆUUUU frižider!!!:besna:
:eek: moja žena bi bila sa mnom na vi do kraja života kad bih joj kupio neku kuhinjsku spravu za 8. mart

Back