blizi se 8.mart

Nije k*** nego кita.
Obožavam ovaj pdf...
no-internet-censorship.jpg
:zag:

Reci slobodno, sta te muci... ne moras da uvijas u sarmice... mada volim sarmice. :D eto divne ideje za osmomartovski rucak!

Mene ništa ne muči, samo kažem kakav utisak je ostavio ovaj tvoj post. Mislim, ako se usamljene, sa brzim tempom života, tome eeeee obraduju, kontam da se ove druge tome ne raduju, bar ne toliko.
Nema tu ništa uvijeno, samo ćaskamo :D

Mene ništa ne muči, samo kažem kakav utisak je ostavio ovaj tvoj post. Mislim, ako se usamljene, sa brzim tempom života, tome eeeee obraduju, kontam da se ove druge tome ne raduju, bar ne toliko.
Nema tu ništa uvijeno, samo ćaskamo :D

pa gde bas moj nadje da komentarises od svih ovih divnih postova! al dobro, ako samo caskamo onda samo caskamo... na svakoj temi. :bye:

ja ne volim cvece, ni rezano, ni u saksijama. cvece mi ne predstavlja nikakvo zadovoljstvo, a ovo u saksiji mi i onako uvek propadne. bolje da mi kupi bombonjeru, cokoladu (crnu, moze i ona najobicnija za kuvanje, ali cokolada, a ne kakao tabla), nego cvece :roll:. ne podnosim da mi neko donosi cvece. sta sa njim da radim? oplemenim prostor? postoje i drugi nacini oplemenjivanja prostora, osim cveca. ovo nevezano za 8 mart ili bilo koji drugi datum.

Zloko!Ja misio ti romantičnija...:per:

a sto ne moze da bude romanticno sa cokoladom? eroticno- romanticno. :lol:
ne znam da li sam romanticna ili ne, mislim da nisam preterano.
na neke stvari ne reagujem, na cvece, plisane mede (fala bogu pa je ta faza prosla, mislim muske:lol:)....pre cu se obradovati nekoj voznji na ringispilu ili necem slicnom, nego cvecu. cvece...:mafijas:

...tog dana izvedem par meni dragih muškaraca na ručak....I budem glavna riba okružena muškarcima u moru jadnih sindikalnih žena...:lol:

to je pravi 8. mart.

bravo!

znaci zena koja ima svoje pare, ide u kafanu za svoj cef, sa drustvom koje joj odgovara, i plati racun od svojih para, a da nikom ne polaze racune.

Za to sluzi 8. mart.

I za poboljsanje prava zena. A ne za karanfile i parfeme. To mogu i sama! :mrgreen:

Back