Pa eto bre kakve smo

otvorim onu temu o smrti

jer svaki put kada bih videla ovo na svom profilmu mahinalno bih pročitala: bliži sesmrt" ne znam što

al' odavde je krenula, nije trebalo da se piše stvarno o nadgrobnim spomenicima

sad mi žao da im kvarim. Jedna u 20 se pojavi ovako ženica da napiše ponešto na temu. Juče gledam dok sam ručala (znači primorana sam da slušam

maju nikolić onu pevačicu u sad nekom novom rialitiju, kako nas lepo edukuje na televiziji: "zna se ko je muško i ko nosi pantalone, ti nisi nikakvo muško, muško treba da lupi šakom o sto, da njegova bude zadnja, da ima polni organ u gaćama" ahahaha ladno je rekla polni organ u gaćama..... au brate, meni je to strašno. Ali ostela čini mi se boli ******. Pa boli i mene kad ne gledam, tužna istina je da te stvari gledaju DECA. Devojčice i dečaci koji tako dobijaju svest o životu, jer mama i tata nemaju vremena da ih upute, obzirom da mora i leb da se jede. Hej, ja sam tako odrasla

samo je program bio malo drugačiji (stvarno jeste).
Zabrinjava me što jedna glupa silikonska ku čkica poganog jezika daje sebi za pravo da decu koja gledaju TV uči kako treba da se ponaša muškarac a kako žena. Svaka emisija tog tipa ima sličnu tematiku, od farme, do onog sa menjanjem žene, od čega mi se posebno povraćalo. Aman svaki put kad sam stala da odgledam 5 minuta (moji gledali ko drogirani) ali svaki put bih čula poneku o tome "gde je ženi mesto a gde muškarcu". Hej, takve stvari prolaze na televiziji?!?!?! na najgledanijim emisijama. Ali se banuju bezobrazne reči poput "****".
Šta mislite, da neko javno na televiziji kaže: "zna se koji je posao za cigane a koji za srbe" da bi to prošlo bez pažnje?
Al' se na polnoj osnovi redovno gađaju velikim premudrim mišljenjima o tome gde je kome... mesto.
I vas to ne zanima. Zanima vas što se osmi mart pretvorio u kičeraj, a vi ste bože "iznad toga".