Blizanci

vaspitan da budem sve sto zene zele..zele dramu...dam im dramu..zele picvajz dam im picvajz..zele ljubav..e ybg to numem nikako da dam :cry: zele :flert: tu sam zakon :lol: zele kuharA...ima itekako sta da nauche, zele onog koji pegla :hahaha: peglam savove da se poseces, deda mi bio krojac...zele zivotinju u krevetu :huh: :rumenko:

e za ovo poslednje nisam nimalo izdrzlljiv :sad2:

sad makar znamo zashto si tako haotichan, ne znash shta je ljubav...:p

- - - - - - - - - -

vala bas opelo mucenickoj blizanackoj dusici :pop: izjeli ga vuci,na celu sa najkrvolocnijim predvodnikom zlim Tadeussom dva SS slucajno'S ??? ne bi rek'o:mrgreen:

ako je pravi blizanac bash ga briga shto ste se ustremili na njega...:p

e, molim te, objasni to ovim na forumu poshto me stalno terete kako obozavam frke i dolivam ulje na vatru...:p

pa helle ja uvek govorio da su bliznakinje vrlo fleksibilne :D kakva vatra..ulje pa mozda tu i tamo,al vatra Nik(O)ako :ceka:

- - - - - - - - - -

ako je pravi blizanac bash ga briga shto ste se ustremili na njega...:p[/QUOTE]

tacno tako,viidi se da si izvorna "etnicki cista" blizancica! :mrgreen::ortaci2:

pa helle ja uvek govorio da su bliznakinje vrlo fleksibilne :D kakva vatra..ulje pa mozda tu i tamo,al vatra Nik(O)ako :ceka:

- - - - - - - - - -

ako je pravi blizanac bash ga briga shto ste se ustremili na njega...:p

tacno tako,viidi se da si izvorna "etnicki cista" blizancica! :mrgreen::ortaci2:[/QUOTE]

pa yb-te, imam tri planete u blizancima, sunce, saturn i merkur (dakle merkur u sedishtu), shta bi josh trebalo da imam da budem tipichna blizanka...:p

tacno tako,viidi se da si izvorna "etnicki cista" blizancica! :mrgreen::ortaci2:

pa yb-te, imam tri planete u blizancima, sunce, saturn i merkur (dakle merkur u sedishtu), shta bi josh trebalo da imam da budem tipichna blizanka...:p[/QUOTE]

blizanac u podznaku pa ti vidi...a podznak sto si stariji dominira

inace najgori znak sve go qreten, dvolicni skot i lazov

pa yb-te, imam tri planete u blizancima, sunce, saturn i merkur (dakle merkur u sedishtu), shta bi josh trebalo da imam da budem tipichna blizanka...:p

inace najgori znak sve go qreten, dvolicni skot i lazov[/QUOTE]

ma jok, nema to veze sa samim znakom al valjda u astrologiji to mora tako - dodeljivanjem odredjenih karakteristika se objashnjava i usmerava, uopshte tumachi, shto se opet zloupotrebljava teshkom generalizacijom, i tako u krug...

inace najgori znak sve go qreten, dvolicni skot i lazov

ma jok, nema to veze sa samim znakom al valjda u astrologiji to mora tako - dodeljivanjem odredjenih karakteristika se objashnjava i usmerava, uopshte tumachi, shto se opet zloupotrebljava teshkom generalizacijom, i tako u krug...[/QUOTE]

pa znam ali svako nosi nesto od znaka jer da ne nosi ne bi astrologija imala toliko pratioca koji se za nju zanimaju... generalno nikad mi nece biti jasni ljudi koji vole da znaju sve o nekom na osnovu zvezda ili bilo cega drugog, ili cak o saqmom sebi... kad tako pocnes da razmisljas zastranis i to debelo jer u zivotu manje vise nista nije slucajno a da postoji odgovor zasto je to tako, onda bi znali sve o bozanskom principu koga u sebi nosimo a ne umemo da se sa njim upoznamo na pravi nacin....neverovatne su danas ljudske zablude po mnogim stvarima... jedina istina nije ona izgovorena no ona druga.

zato bi bilo najbolje da budemo svi mutavi.

ma jok, nema to veze sa samim znakom al valjda u astrologiji to mora tako - dodeljivanjem odredjenih karakteristika se objashnjava i usmerava, uopshte tumachi, shto se opet zloupotrebljava teshkom generalizacijom, i tako u krug...

pa znam ali svako nosi nesto od znaka jer da ne nosi ne bi astrologija imala toliko pratioca koji se za nju zanimaju... generalno nikad mi nece biti jasni ljudi koji vole da znaju sve o nekom na osnovu zvezda ili bilo cega drugog, ili cak o saqmom sebi... kad tako pocnes da razmisljas zastranis i to debelo jer u zivotu manje vise nista nije slucajno a da postoji odgovor zasto je to tako, onda bi znali sve o bozanskom principu koga u sebi nosimo a ne umemo da se sa njim upoznamo na pravi nacin....neverovatne su danas ljudske zablude po mnogim stvarima... jedina istina nije ona izgovorena no ona druga.

zato bi bilo najbolje da budemo svi mutavi.[/QUOTE]

u ideji da se na osnovu zvezda moze neshto o choveku reci pa josh predvideti i lezi char astrologije... ovo budi zelju za istrazivanjem, proveravanjem i sl. da bi doshli do odredjenih saznanja... bilo bi bzvz kada bi sve to radili samo da bismo sebi objasnili sebe il nekog drugog, da bismo znali kako da se postavimo prema kome i shta nas cheka, manje vishe to mozemo bez ikakvog osvrta na astrologiju, ali je interesantna ideja da je tako neshto moguce i po meni je vredna prouchavanja...

Da, ima tu nešto čudno...Nelogično...Makar kada se radi o muškim blizancima koje bolje znam...O dvojici od njih sam imao utiske kao o lojalnim, uglavnom dobronamernim osobama za koje sam znao, otprilike, šta misle ali posle nekih iznenadnih zahlađenja njihovih ponašanja sam se našao u čudu...Mada sumnjam da se kod obojice radi o Egu, u jednom slučaju jer sam mu se suprotstavio i osporio neke postulate na kojima počiva čitava njegova egzistencija a koji su uzgred bili totalno nezreli i nerealni i u drugom neka vrsta arogancije jer ne spadam u njegovo višeklasno, kvazielitno, ''pesničko'' društvo...:neutral:

Back