- Poruka
- 14.442
niko, niko, al su te opkolili...![]()
vala bas opelo mucenickoj blizanackoj dusici
izjeli ga vuci,na celu sa najkrvolocnijim predvodnikom zlim Tadeussom dva SS slucajno'S ??? ne bi rek'o
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
niko, niko, al su te opkolili...![]()
izjeli ga vuci,na celu sa najkrvolocnijim predvodnikom zlim Tadeussom dva SS slucajno'S ??? ne bi rek'o
vaspitan da budem sve sto zene zele..zele dramu...dam im dramu..zele picvajz dam im picvajz..zele ljubav..e ybg to numem nikako da damzele
tu sam zakon
zele kuharA...ima itekako sta da nauche, zele onog koji pegla
peglam savove da se poseces, deda mi bio krojac...zele zivotinju u krevetu
![]()
e za ovo poslednje nisam nimalo izdrzlljiv![]()

vala bas opelo mucenickoj blizanackoj dusiciizjeli ga vuci,na celu sa najkrvolocnijim predvodnikom zlim Tadeussom dva SS slucajno'S ??? ne bi rek'o
![]()

sad makar znamo zashto si tako haotichan, ne znash shta je ljubav...
- - - - - - - - - -

e, molim te, objasni to ovim na forumu poshto me stalno terete kako obozavam frke i dolivam ulje na vatru...![]()

[/QUOTE]

pa helle ja uvek govorio da su bliznakinje vrlo fleksibilnekakva vatra..ulje pa mozda tu i tamo,al vatra Nik(O)ako
- - - - - - - - - -
ako je pravi blizanac bash ga briga shto ste se ustremili na njega...![]()

[/QUOTE]
tacno tako,viidi se da si izvorna "etnicki cista" blizancica!![]()
[/QUOTE]pa yb-te, imam tri planete u blizancima, sunce, saturn i merkur (dakle merkur u sedishtu), shta bi josh trebalo da imam da budem tipichna blizanka...![]()
blizanac u podznaku pa ti vidi...a podznak sto si stariji dominira
inace najgori znak sve go qreten, dvolicni skot i lazov
tacno tako,viidi se da si izvorna "etnicki cista" blizancica!![]()
[/QUOTE]

pa yb-te, imam tri planete u blizancima, sunce, saturn i merkur (dakle merkur u sedishtu), shta bi josh trebalo da imam da budem tipichna blizanka...![]()

[/QUOTE]
ne voli ove moje seksisticke fore pa to ti je![]()

ma jok, nema to veze sa samim znakom al valjda u astrologiji to mora tako - dodeljivanjem odredjenih karakteristika se objashnjava i usmerava, uopshte tumachi, shto se opet zloupotrebljava teshkom generalizacijom, i tako u krug...

da al pazi, ja cak ni danas ne znam puno toga o sebi...kako ocekujes da ce neko ko me upozna na sat dva moci da vidi nesto sto ni ja ne vidim![]()

ja te josh nisam videla pa sam ti toliko toga rekla o tebi, zamisli da sednemo par sati negde, saznao bi i to shto josh ne znash...![]()

druži se malo sa mnom i shvatićeš karakteristike ubrzo jer sam tipični predstavnik'oce neko da mi kaze karakteristike ili gde mogu da nadjem ?![]()

'oce neko da mi kaze karakteristike ili gde mogu da nadjem ?![]()

), a kako nisam informisana jos uvek trazim odgovor da vidim radi cega on to zakljuci