Blizanci

Hahaha, to je lepo, ali to je vise za ove druge, meni ne treba dzoint da bi bio u vazduhu, samo ponekad zbog raznovrsnosti stanja svesti.

Inace, s tobom sam prozborio i vise nego sto je trebalo..tako da sto bi rekli, uzivaj sa svojim suvim i sirovim koeficijentom, posto je ocigledno da je takav..suv i sirov :)) Naucio si sto je trebalo u vezi snage, to je i bila poenta.

a ko si ti mesija? spasitelj? lazni prorok? scepan mali? reci da znamo,,:ceka: znaci letis ko zmaj dobro,a nisi haj haha da nisi budista da ne padas u trans tako to? razgovaras sa pokojnicima? ..nisi ti prozborio sa mojom malenkoscu nego ja sa tobom..ti si se ko krpelj nakacio na moj post o blizancima kao znaku bez nekog narocitog karaktera,to te je pogodilo ,iskuliraj brate popij pivo.. to poducavaj klince u kraju,ne treba mi savetodavac ni na nebu ni na zemlji,sam sam sebi najbolji ucitelj a i i majstor. OkeT

Da, da da nas su slagali i na časovima biosa i na faksu, čak su nas zeznuli i za to da se embrion razvija u plodovoj vodi, sveeee je laaaž, svi smo nastali zapravo u vazduhu, u među prostoru pa smo iz tog paralelnog univerzuma prešli u ovaj aha, da, sad si me prosvetlio, hvala ti :ok:

Nema na cemu...svest nema veze sa vodom, samo telo, jedino sto morate da naucite da razlikujete ta dva.

To mi je super što se svi ostali znaci grčevito brane od kritika i grizu ko ih kritikuje...:mrgreen: Mom znaku to uopšte nije toliki problem...Mada blizanci su tu još i dobri kada čujem lavove ili neke rogate:rotf:

To i nije bilo smesno, jeste zanimljivo, i ima veliku poruku i pouku, koja samo ostecenima moze da promakne ili bude nejasna =) Sve je prilicno jasno i prosto, pitanje je bilo ko je jaci od one dvojice? Onaj nabildovani ili onaj koji leti? ;)

Inace da ti javim jos jednu vest, svakog pravog genija uopste nije bitno da li svet kretena shvata ;) On je i dalje genije, i normalno shvacen od onih koji su u stanju da razumeju, ostali nisu bitni...ostali kao Tina i ti, koji su nastali iz vode. :))

Liče , neshvaćeniji genije, prso si ti malo blago meni, toliko si mi bezvredan kao i tvoje mišljenje koje je zasnovano na vazduhu odnosno ni na čemu da mi nije stalo dalje se s tobom prepirati....
Jbt u šta se pretvorila ovo astrologija u podiju za utripovane likove koji ubeđuju široke narodne mase u sopstvene nebuloze nesvesni svog lupetanja.... ti i tebi slični ste energetski vampiri kojii mnooogo davite, cmokić za tebe genije dragi, prosvetitelju i spasitelju duša naših :cmok2:

Niko molila bih te da ne postavljaš dva puta izbrisane postove
taj dečiji inat ne vodi ničemu sem da me PRIMORAŠ na drugačije metode od brisanja
dakle POSLEDNJI put molim da iznosiš svoje mišljenje na malo uljudniji način
i drugi sagovornici se raspravljaju pa ne vređaju
a ti ih provociraš
i normalno je da sledi reakcija

Pa to sto ti brises postove je tvoj problem, ne moj.

Inat? Kakav inat, brises postove bez ikakvog razloga, jer su ti drugari dobili po guzi? Super =)

Definitivno treba da se uhvatis sa njima ako vec nisi, jer ste slicnih mogucnosti, cim si uspela da shvatis da sam ja provocirao a ne oni =)) Kakva ste katastrofa svi, ali sigurno se bolje osecate tako u krdu, sigurnije i to, bezbednije.. :lol:
vređao si Forum
ako si dva puta isto postavljao mogao si to da pročitaš
a to što pišeš mene lično ne dotiče
a ti se skloni iz krda
svima dobro

dobri za druzenje,nikad ne odbijaju da vam prave drustvo ili budu saputnici,vole nova saznanja,da uce,haos u glavi/haoticnost,nikad im ne verovati do kraja.Nemaju karakter,stav,pomirljivi su,izbegavaju sukobe bilo koje vrste,prilagodljivi su ,ja bih rekao "politicki znak" cesto menjaju misljenje ali i raspolozenje,eto to su dve strane medalje,drustveni su,pametni,ali nemaju neku tezinu karaktera luk i voda sto bi se reklo, prakticno duplikat znaka - sagitarijusa.

e, molim te, objasni to ovim na forumu poshto me stalno terete kako obozavam frke i dolivam ulje na vatru...:p

pre dva meseca jedna vracara mi uradila na 17 strana sve o meni shodno datumu i tako to... kaze onako izmedju redova da nisam sasvim cist, ali da sam zanimljiv jer tako nesto nije vidla... to mi inace rece i jedna psihijtrikinja koja tede da radi magistarski i da joj ja budem model :hahaha:

ne sumnjam da mozesh da budesh bash ok, pitanje je koliko dugo...:p

vaspitan da budem sve sto zene zele..zele dramu...dam im dramu..zele picvajz dam im picvajz..zele ljubav..e ybg to numem nikako da dam :cry: zele :flert: tu sam zakon :lol: zele kuharA...ima itekako sta da nauche, zele onog koji pegla :hahaha: peglam savove da se poseces, deda mi bio krojac...zele zivotinju u krevetu :huh: :rumenko:

e za ovo poslednje nisam nimalo izdrzlljiv :sad2:

Back