Blizanci

To za povrsnost je najveca glupost koju sam cuo :) Ljudi brkaju povrsnost sa nasom brzinom...mi smo ubedljivo najbrzi znak u zodijaku, i to sto nama treba jedna nano-sekunda da skapiramo nesto i odemo dalje, ne znaci da smo povrsni ;)

dobri za druzenje,nikad ne odbijaju da vam prave drustvo ili budu saputnici,vole nova saznanja,da uce,haos u glavi/haoticnost,nikad im ne verovati do kraja.Nemaju karakter,stav,pomirljivi su,izbegavaju sukobe bilo koje vrste,prilagodljivi su ,ja bih rekao "politicki znak" cesto menjaju misljenje ali i raspolozenje,eto to su dve strane medalje,drustveni su,pametni,ali nemaju neku tezinu karaktera luk i voda sto bi se reklo, prakticno duplikat znaka - sagitarijusa.

dobri za druzenje,nikad ne odbijaju da vam prave drustvo ili budu saputnici,vole nova saznanja,da uce,haos u glavi/haoticnost,nikad im ne verovati do kraja.Nemaju karakter,stav,pomirljivi su,izbegavaju sukobe bilo koje vrste,prilagodljivi su ,ja bih rekao "politicki znak" cesto menjaju misljenje ali i raspolozenje,eto to su dve strane medalje,drustveni su,pametni,ali nemaju neku tezinu karaktera luk i voda sto bi se reklo, prakticno duplikat znaka - sagitarijusa.
pa jes i za nas pričaju da smo površni:D
to je samo dvojnost znakova
a još smo i Promenljivog kvaliteta (namerno pišem velikim slovom zbog tri Kvaliteta po kojima se dele znaci -Fiksni, Kardinalni i Promenljivi)

da,jos bih i dodao da nekome, kome je stalo do misljenja sredine u kojoj zivi i u kojoj se krece,nuzno uslovljava takav karakter(luk i voda),sa svima biti dobar,svima se svideti (po mogucnosti) ne dolaziti u sukobe i ako se jave bezati od njih,jer ko zna zasto je to dobro.Blizanci nisu buntovnici kao vodolije,uzgred mislim da je kvalitativni redosled vazdusnih znakova upravo takav,vodolija,blizanci i na kraju vage,koje su po meni bzvz u najboljem slucaju.

hahaha..a po cemu su sine vodolije najslabije od vazdusastih izvini?! tek tako napisano,bez pokrica i argumenata.. . Ako si mislio na fizicki izgled sto se zenskih vaga tice..slazem se,uglavnom su dobre ribe,tu se sve i zavrsava sto se njih tice,ako se sav njihov kvalitet ogleda u tome onda smo se razumeli.

Pa najvece pokrice i argument je zivotno iskustvo, vodolijama se j3be za sve, tako da tu nema neke specijalne snage...blizanci su normalno tu najelektrisaniji i najjaci od vazdusnih, i ko misli da su blizanci "luk i voda", gadno se zajebao :))

Pa da, to sto ste vi luk i voda i nesposobni da skapirate sastojke i zacine, ne znaci da oni ne postoje. ;) Projektovanje svoje praznine na druge vam nece pomoci. ;)

Poslednja izmena:
Pa najvece pokrice i argument je zivotno iskustvo, vodolijama se j3be za sve, tako da tu nema neke specijalne snage...blizanci su normalno tu najelektrisaniji i najjaci od vazdusnih, i ko misli da su blizanci "luk i voda", gadno se zajebao :))

svaki cigo (nikko) svoga blizanca(njaKo) hvali :ok: pravi argument onako ko u deteta, a blizanci vecita deca. Sta znaci to najelektrisaniji? najjaci po kojim kriterijumima? vodolije su kreativnije,iskrenije,direktnije,imaju drugaciji intelekt od blizanaca,originalnije su,buntovnici s razlogom, ovo kazem kao neko ko ima dve planete u blizancima,i jednu bitnu u akvarijusu.Luk i voda u smislu da nemaju udarnu snagu,posto bi da rade sve i da stignu sve,bave se svim i svacim, pa su rasejani na sve strane,tesko se koncentrisu na jednu stvar,generalno ne mozes ocekivati snagu od vazduha,nego od zemlje i vode, vatra na momente,posto brzo plane i brzo se ugasi.Blizanci jesu luk i voda jer se prilagodjavaju kako vetar duva,zato sam i rekao politicki znak,generalno nije to lose u danasnje vreme jel..ali zato nema tu nekog posebnog karaktera ni jake kicme.

- - - - - - - - - -

Pa da, to sto ste vi luk i voda i nesposobni da skapirate sastojke i zacine, ne znaci da oni ne postoje. ;) Projektovanje svoje praznine na druge vam nece pomoci. ;)

sad se jos i kulinarstvom bavis :super: bravo to samo gemini moze,ljudi za sve i svasta,odmah mi padne ona serija/sitkom agencija za SiS(sve i svasta) srpski biznismen je u znaku geminija sto posto!

Poslednja izmena:
generalno ne mozes ocekivati snagu od vazduha,nego od zemlje i vode, vatra na momente,posto brzo plane i brzo se ugasi.

Generalno, ne mozes ocekivati da neko shvati da je snaga vazduha u stvari najjaca. :) Evo ti jedan primer tj. lekcija o tome iz istorije planete Zemlje.

More, plaza, kej pored plaze, i neki nabildovani lik u vodi koga svi gledaju, dive se, i sta god...tada prolazi par ljudi kejom, i jedan od njih umesto da obidje banderu na koju je naisao, uzleti, i u elegantnom letu odlebdi pored bandere 2-3 metra iznad zemlje, okrecuci se oko svoje ose kao da plese u vazduhu, i lagano se spusti na zemlju i nastavi...svi zabezeknuti gledaju, a jedan od njih tada govori svima "Jeste onaj nabildovan, ali ovaj leti!".

Pitanje je - ko je tu jaci? Onaj nabildovani koji stoji u vodi, ili ovaj sto leti? :) To jest, nije pitanje ;)

Poslednja izmena:
Ma evo ceo život pokušavam da skapiram sastojke , to mi je inače životni cilj, ništa mi ne pomaže, da nemaš neki savet kako da skapiram to uzvišeno postojanje složnosti i kompaktnosti vaše ličnosti, jer ako ne uspem da skapiram bome ne piše mi se dobro nikako, nikako :mrgreen:

Kad već ti veličaš svoj element , znaj da je život nastao u vodi biiiiiičiz :cool:

Slagali su te to za vodu, u vodi su nastali samo neki inferiorni oblici zivota, oni najvisi i najsvesniji naravno da ne. ;)

Sto se tice shvatanja magije blizanaca, moras da imas nekog pravog pored sebe, i da si dovoljno razvijena da mozes da dokucis i razumes.

Generalno, ne mozes ocekivati da neko shvati da je snaga vazduha u stvari najjaca. :) Evo ti jedan primer tj. lekcija o tome iz istorije planete Zemlje.

More, plaza, kej pored plaze, i neki nabildovani lik u vodi koga svi gledaju, dive se, i sta god...tada prolazi par ljudi kejom, i jedan od njih umesto da obidje banderu na koju je naisao, uzleti, i u elegantnom letu odlebdi pored bandere 2-3 metra iznad zemlje, okrecuci se oko svoje ose kao da plese u vazduhu, i lagano se spusti na zemlju i nastavi...svi zabezeknuti gledaju, a jedan od njih tada govori svima "Jeste onaj nabildovan, ali ovaj leti!".

Pitanje je - ko je tu jaci? Onaj nabildovani koji stoji u vodi, ili ovaj sto leti? :) To jest, nije pitanje ;)

ovo nije cak ni smesno,ni zanimljivo,nema nikakvu poruku,osim nekog ego tripa mi mozda nismo jaki ali smo uzviseni oblik bivstvovanja,sto nas cini superiornijim(samim tim i jacim) oblikom zivota od ovih nabildovanih u vodi ili iz vode izniklih?! to je nesto poput ove macke :D kao pokusavati nesto,i na kraju imati ulogu neshvacenog genija

ok bicu fer idemo logicno covek ne moze bez vazduha,vode i zemlje(tlo pod nogama) vatra je nuzna samo u vidu sunca,zemaljska je pozeljna ali nije nuzna.

Poslednja izmena:
Mozda da procitas jos jednom sta sam napisao? - Slagali su te to u vezi vode...ili da ti prevedem na engleski ili neki drugi jezik koji bolje znas? =) Kad sam to rekao, mislio sam - slagali su te na tim casovima biologije o kojima pricas =) Tj. u pravu su za inferiorne oblike svesti/zivota, ali to nije sve sto postoji...takvi jesu nastali u vodi, ali to je samo delic svih oblika svesnosti/zivota koje postoje. Vi ili imate svi po 20 godina, ili ste gadno promasili temu u zivotu i o zivotu :))

ovo nije cak ni smesno,ni zanimljivo,nema nikakvu poruku,osim nekog ego tripa mi mozda nismo jaki ali smo uzviseni oblik bivstvovanja,sto nas cini superiornijim(samim tim i jacim) oblikom zivota od ovih nabildovanih u vodi ili iz vode izniklih?! to je nesto poput ove macke :D kao pokusavati nesto,i na kraju imati ulogu neshvacenog genija

To i nije bilo smesno, jeste zanimljivo, i ima veliku poruku i pouku, koja samo ostecenima moze da promakne ili bude nejasna =) Sve je prilicno jasno i prosto, pitanje je bilo ko je jaci od one dvojice? Onaj nabildovani ili onaj koji leti? ;)

Inace da ti javim jos jednu vest, svakog pravog genija uopste nije bitno da li svet kretena shvata ;) On je i dalje genije, i normalno shvacen od onih koji su u stanju da razumeju, ostali nisu bitni...ostali kao Tina i ti, koji su nastali iz vode. :))

smotaj dzoint i eto te u vazduhu djede nikko premudri, :D ne postoji univerzalna definicija genijalnosti,to sto je u tvojoj glavi,svakako ne vazi za citav univerzum.. a sto se tice suvog i sirovog koeficijenta,tu si sigurno ispod mene,pa ti ne mogu reci kad budes na mom nivou javi se da prozborimo koju.. jos je i moja prednost sto imam sve elemente u natalu.

- - - - - - - - - -

Inace da ti javim jos jednu vest, svakog pravog genija uopste nije bitno da li svet kretena shvata ;) On je i dalje genije, i normalno shvacen od onih koji su u stanju da razumeju, ostali nisu bitni...ostali kao Tina i ti, koji su nastali iz vode. :))[/QUOTE]

to je onaj fazon,jbm ti m*ter na engleski nacin,fino i kulturno ti ces mene,eto to je ta blizanacka skola,znam ja geminije.. imam dobre prijatelje medju njima,ali ocekuj izokola,zavijanje cokolade u foliju i slicno gospodine mrmot. :D

smotaj dzoint i eto te u vazduhu djede nikko premudri, :D ne postoji univerzalna definicija genijalnosti,to sto je u tvojoj glavi,svakako ne vazi za citav univerzum.. a sto se tice suvog i sirovog koeficijenta,tu si sigurno ispod mene,pa ti ne mogu reci kad budes na mom nivou javi se da prozborimo koju.. jos je i moja prednost sto imam sve elemente u natalu.

Hahaha, to je lepo, ali to je vise za ove druge, meni ne treba dzoint da bi bio u vazduhu, samo ponekad zbog raznovrsnosti stanja svesti.

Inace, s tobom sam prozborio i vise nego sto je trebalo..tako da sto bi rekli, uzivaj sa svojim suvim i sirovim koeficijentom, posto je ocigledno da je takav..suv i sirov :)) Naucio si sto je trebalo u vezi snage, to je i bila poenta.

Da, da da nas su slagali i na časovima biosa i na faksu, čak su nas zeznuli i za to da se embrion razvija u plodovoj vodi, sveeee je laaaž, svi smo nastali zapravo u vazduhu, u među prostoru pa smo iz tog paralelnog univerzuma prešli u ovaj aha, da, sad si me prosvetlio, hvala ti :ok:

Back