Blizanci

i vishe od toga, skeniram ljude...:p
koju sushtinu? ja se recimo u onom shto si naveo ne pronalazim, ili u sasvim drugom smislu se u par stvari i mogu videti, ali zato imam more drugih mana koje nisi ni spomenuo...

A sta je sa losim osobinama,sa dvolicnoscu npr,ono da imaju hiljadu lica,po potrebi :DDA vole da zavadjaju druge,da ce te gurnuti sa zgrade,da pogines,samo da se ima o necemu tracati i pricati u narednih 10tak dana.:D
Sta je sa onim da nemaju stabilnosti i karaktera,da se uvijek stavljaju na stranu vecine,da se uvijek povlace kada nalete na neki eventualni problem,da se vole salitoi na tudji racun,ali da sale na svoj ne podnose nikako,i da su zapravo jako osjetljivi,mada ne djeluje tako na prvu.
Sta je s aonim da su jako nepouzdani,da se na njih ni u cemu ne mozes osloniti,sa onim da je i sam Juda bio Blizanac,da moraju progovoriti na gu.icu,ako vec ne mogu na usta :D
Sta je s aonim,da im zapravo nedostaje samopouzdanja u zivotu,pa se zato lijepe za ljude rodjene u vatrenim znakovima horoskopa,ili na one s adominacijom vatre :D

bem ti miša al ocrni najgore od sve dece

A sta je sa losim osobinama,sa dvolicnoscu npr,ono da imaju hiljadu lica,po potrebi :DDA vole da zavadjaju druge,da ce te gurnuti sa zgrade,da pogines,samo da se ima o necemu tracati i pricati u narednih 10tak dana.:D
Sta je sa onim da nemaju stabilnosti i karaktera,da se uvijek stavljaju na stranu vecine,da se uvijek povlace kada nalete na neki eventualni problem,da se vole salitoi na tudji racun,ali da sale na svoj ne podnose nikako,i da su zapravo jako osjetljivi,mada ne djeluje tako na prvu.
Sta je s aonim da su jako nepouzdani,da se na njih ni u cemu ne mozes osloniti,sa onim da je i sam Juda bio Blizanac,da moraju progovoriti na gu.icu,ako vec ne mogu na usta :D
Sta je s aonim,da im zapravo nedostaje samopouzdanja u zivotu,pa se zato lijepe za ljude rodjene u vatrenim znakovima horoskopa,ili na one s adominacijom vatre :D
i da rade 10 poslova odjednom sve polovicno nikad da zavrse:rotf:

Domišljato žensko:mrgreen::malav:

- - - - - - - - - -

open-up-judas_o_773101.jpg

Judo, Judo ovak'og si čo'eka izd'o!:besna:
Mada kažu da je njegova, kao i uloga Vuka Brankovića uveliko ''ocrnjena'' bez razloga kao žrtveno jagnje...:cool:

Juda bio Bliznac???:sad2:

Pa ono sto znamo o Judi,se valjda po astrolozima poklapa sa simbolikom znaka Blizanca:DNiko sa sigurnoscu ne zna zapravo koji je znak Juda bio :D

- - - - - - - - - -

i da rade 10 poslova odjednom sve polovicno nikad da zavrse:rotf:

PA Merkurovski nervozni znak,mozak radi 1000 na sat,bitno je da se desava sta bilo,valja toliku mentalnu energiju negdje potrositi :D

- - - - - - - - - -

Dakle, odnosi se samo na jedan aspekt licnosti - poslovni/kolegijalni, koji sam ja upoznala (ne i onaj privatni, intimniji). U recenim relacijama, do sada nisam imala prilike da seretnem onakve BLIZANCE kakve ste Vi ovde opisali. Verovatno tu ima i uzrocno-posledicnih veza, tj. onog "s kim si, onakav si".
Takodje znam da im mnogi zavide, pa ....
Moram priznati da mi je mnogo draza poslovna komunikacija sa visprenom, obrazovanom, kulturnom i prijatnom osobom, od one sa nekim namcorom "koji mrzi ceo svet do podne, a .... ", ili obrnuto. :)

PA nije da nisu prijatni,ali zasto nebi bili,kada nicemu ne pristupaju odgovorno,i kada ih boli peta hoce li stvar uraditi kako treba ili nece :D

Ne znam na cemu bi im ja zavidio,znaju da budu mladoliki,ljepuskasti,ali i sam sam takav :D,na svestranosti i snalazljivosti mozda,ali kada bi vec takav bio onda bi mi nedostalajo principa,stavova,ideala u koje vjerujem itd ;)

U Bibliji su metafore najbitnije. Juda je bio u znaku Riba i predstavlja drugi deo Ribe, dok je prvi deo u stvari Hristovo Hrišćanstvo kao pojam zbog Ere Riba.

Ne bi trebalo posmatrati na date ličnosti kao na fizička tela, već na metafore ljudskih osobina predstavljenih astrološkim shvatanjima.

Dvanaesta Kuća, kuća Riba, ne može da se suočava s problemima i radije sebe zatvara, odnosno bude zatvorena. Zbog toga ovim delom vlada neznanje, tajna, misterija i stvari koje su mnogo strašnije od škorpije. Ovo je finalna okultna kuća, najdestruktivnije moći, jer predstavlja čistu apstrakciju. U stvari, 12 kuća je toliko ''okultna'', da ni sami astrolozi nemaju konkretnu predstavu šta bi to moglo biti.

Vezuje se za samoubistva kao i za ljude koji se teško suočavaju s životnim problemima. Predstavlja mračniju stranu ljudskosti, mračniju stranu narkotika, alkohola itd. Predstavlja dubinu okeana i nepoznate delove svemira gde svetlo (Sunce, Isus) ne može da dopre. Predstavlja kontrast.

Ime Juda znači ''Blizanac'', ali podsetite se da su i Ribe, takođe, simbol Dualiteta. Iznad ostalog, celoukupno Hrišćanstvo je u znaku Riba koje je direktno opozicionirano znaku Device.

Kao što su Templari u vreme najveće tačke Ere Riba nastali, napali i nestali u predelu Švajcarske (Devica) tako će se pojaviti jedan vid krize identiteta tokom Ere Vodolije, direktno opozicionirane znaku Lava što ukazuje na kloniranje i ostale transhumanističke SciFi zavrzlame.

Biblija se odnosi isključivo na period Ere Riba, a dolazak ''Nebeskog''(Vodolija) ''Kraljevstva''(Lav) sledi na kraju date Ere. Trebalo bi računati da se upliv Ere Vodilije oseća već od kako se koristi električna energija, a tehnologija neumorno napreduje.

Tako da PRAVDA ZA BLIZANCE ! :ortaci3:

U Bibliji su metafore najbitnije. Juda je bio u znaku Riba i predstavlja drugi deo Ribe, dok je prvi deo u stvari Hristovo Hrišćanstvo kao pojam zbog Ere Riba.

Ne bi trebalo posmatrati na date ličnosti kao na fizička tela, već na metafore ljudskih osobina predstavljenih astrološkim shvatanjima.

Dvanaesta Kuća, kuća Riba, ne može da se suočava s problemima i radije sebe zatvara, odnosno bude zatvorena. Zbog toga ovim delom vlada neznanje, tajna, misterija i stvari koje su mnogo strašnije od škorpije. Ovo je finalna okultna kuća, najdestruktivnije moći, jer predstavlja čistu apstrakciju. U stvari, 12 kuća je toliko ''okultna'', da ni sami astrolozi nemaju konkretnu predstavu šta bi to moglo biti.

Vezuje se za samoubistva kao i za ljude koji se teško suočavaju s životnim problemima. Predstavlja mračniju stranu ljudskosti, mračniju stranu narkotika, alkohola itd. Predstavlja dubinu okeana i nepoznate delove svemira gde svetlo (Sunce, Isus) ne može da dopre. Predstavlja kontrast.

Ime Juda znači ''Blizanac'', ali podsetite se da su i Ribe, takođe, simbol Dualiteta. Iznad ostalog, celoukupno Hrišćanstvo je u znaku Riba koje je direktno opozicionirano znaku Device.

Kao što su Templari u vreme najveće tačke Ere Riba nastali, napali i nestali u predelu Švajcarske (Devica) tako će se pojaviti jedan vid krize identiteta tokom Ere Vodolije, direktno opozicionirane znaku Lava što ukazuje na kloniranje i ostale transhumanističke SciFi zavrzlame.

Biblija se odnosi isključivo na period Ere Riba, a dolazak ''Nebeskog''(Vodolija) ''Kraljevstva''(Lav) sledi na kraju date Ere. Trebalo bi računati da se upliv Ere Vodilije oseća već od kako se koristi električna energija, a tehnologija neumorno napreduje.

Tako da PRAVDA ZA BLIZANCE ! :ortaci3:

Divno, meni u dvanaestoj Mars, Jupiter i Mesec. :DDoduše, rekla mi astrološkinja da imam sreće, jer iako mi je puna, imam uglavnom dobre aspekte.
Imam jednu poznanicu koja ima Mesec u Lavu u dvanaestoj, i ima barem 5 ili 6 negativnih aspekata.
Zanima me samo, ako može odgovor na nekoliko pitanja : 1) Kako može dvanaesta kuća, ako njom vlada neznanje, kao i treća, šesta i deveta biti kuća intelekta? 2) Zašto se Mars u Ribama ne vezuje za slab Mars kao i Mars u Raku i Vagi? 3) Koje bi bile pozitivne strane dvanaeste kuće, o kojoj se večito loše piše?
Nadam se da Blizanci nemaju ništa protiv što upadam na temu, pozdrav za sve. :bye:

1) Kako može dvanaesta kuća, ako njom vlada neznanje, kao i treća, šesta i deveta biti kuća intelekta? 2) Zašto se Mars u Ribama ne vezuje za slab Mars kao i Mars u Raku i Vagi? 3) Koje bi bile pozitivne strane dvanaeste kuće, o kojoj se večito loše piše?
Nadam se da Blizanci nemaju ništa protiv što upadam na temu, pozdrav za sve. :bye:

U astrologiji tama je neznanje, ono što je nepoznato. Svetlo predstavlja ono što je poznato. To je čista teorija u podeli kuća jer kako god da pogledaš Svetlost ne dopire do najdubljih delova Okeana, što zapravo znači da je Sunce u Ribama slabije nego li Sunce u Lavu. To jeste istina jer Ribe su znak koji rasparačava Ego te nije bitna ndividua već su bitni drugi. Tu se dobija najviši domen Empatije te ljudi sa Suncem u Ribama često su veoma osetljivi na patnju drugih ljudi, odnosno budu pogođeni tuđim pričama i slično tome.
Ribe su znak Intelekta, ali onog podsvesnoh, neshvatljivog, domen snova, podsvesti i umetnosti na kraju krajeva. To je znak Mašte i Iluzije, a tu se stvara najlepše okruženje za nesebičnu Ljubav. Stvara osetljive duše koje ne mogu da se suoče sa životnim problemima te isto kao i ribe koje jednostavno odplivaju pred prvim znakom problema, slično postupaju i ljudi u ovom znaku. Čest je slučaj znaka Ribe koji mora da ''se šlepa'' uz nekog drugog.
Dvanaesta kuća je često povezana s lošom karmom iz prošlog života te se u ovom ispašta zbog toga na nekoj osnovi. Zavisi ko će da ti kaže šta.

Inače je najbolja kuća za muzičare, daje povučen tip osobe koja ima burne snove, a može osećati da su košmari toliko realni da stvaraju halucijacije. Problem je što te znakovi kojima su date planete vladari mogu psihički istraumirati na podsvesnom nivou, ali srećom nemaš Pluton u 12 kući koji je možda i najokultnija pozicija.

Mars u bilo kom vodenom znaku Jeste slabiji Mars jer čini osobu manje borbenom, često tiho i staloženo priča, sporije su gesture, pogledi se gube u ''jednoj tački'' i slično tome. To nisu loše pozicije, samo se, eto, Mars više eksponira u prirodno Vatrenim znakovima, a najviše u Ovnu što ume da bude i veoma nezgodna pozicija. Mars u Vodenom znaku je iz moje perspektive sasvim ok pozicija i nikada nisam imao problema s ljudima koji su smireniji. Mars u Ženskim znakovima, generalno, je tromiji nego li u Muškim znakovima i često dovodi do fizičke lenjosti. Velike snage svakako, ali fizičke lenjosti da se pokrene. Doduše, jednom kada se pokrene, ne staje. Tip ljudi koji moraju da se iznerviraju da bi počeli da rade.

Pozitivne strane 12 kuće jeste empatija prema ljudima koji dele slične probleme iliti spoj dveju ili više osoba zbog određenog problema. Alkohol i droge definitivno izbegavati. Problem je što takve stvari u tom domenu mogu doneti visoku inspiraciju, a inspiracija se može vući iz bola ponajviše, ujedno i najintezivniji smisao umetnosti dokle god se toga neko pridržava.

Dobro je što ti se Jupiter nalazi u 12 kući i nemoj nikada da odustaješ od gitare ili nekog drugog gudačkog instrumenta.

..koja zvanično ima najveći IQ na svetu, a to su isključivo ljudi koji imaju Merkur, Sunce i Mars u Blizancima.

Evo liste ljudi sa najvišim IQ-om koja kruži internetom (izvor: http://craftworkspainting.com/2015/01/23/top-10-intelligentesten-menschen-der-welt/ ). Ni jedan nema ni jednu od ta tri planeta u Blizancima.

1. Terence Tao - 17. Juli 1975 (Sunce, Merkur i Mars u Raku)
2. Marilyn vos Savant - 11. August 1946 (Sunce i Merkur u Lavu i Mars u Vagi)
3. Christopher Hirata - 30. Novembar 1982 (Sunce i Merkur u Strijelcu, Mars u Jarcu)
4. Kim Ung-Yong - 8. Mart 1962 (Sunce u Ribama, Merkur i Mars u Vodoliji)
5. Rick Rosner - 2. Maj 1960 (Sunce u Biku, Merkur u Ovnu i Mars u Ribama)
6. Garry Kasparov - 13. April 1963 (Sunce u Ovnu, Merkur u Biku i Mars u Lavu)
7. Judit Polgar - 23. Juli 1976 (Sunce i Merkur u Lavu i Mars u Djevici)
8. Paul Gardner Allen - 21. Januar 1953 (Sunce u Vodoliji, Merkur u Jarcu i Mars u Ribama)
9. Andrew Wiles - 11. April 1953 (Sunce u Ovnu, Merkur u Ribama i Mars u Biku)
10. Stephen Hawking - 8. Januar 1942 (Sunce i Merkur u Jarcu i Mars uOvnu)

Evo liste ljudi sa najvišim IQ-om koja kruži internetom (izvor: http://craftworkspainting.com/2015/01/23/top-10-intelligentesten-menschen-der-welt/ ). Ni jedan nema ni jednu od ta tri planeta u Blizancima.

1. Terence Tao - 17. Juli 1975 (Sunce, Merkur i Mars u Raku)
2. Marilyn vos Savant - 11. August 1946 (Sunce i Merkur u Lavu i Mars u Vagi)
3. Christopher Hirata - 30. Novembar 1982 (Sunce i Merkur u Strijelcu, Mars u Jarcu)
4. Kim Ung-Yong - 8. Mart 1962 (Sunce u Ribama, Merkur i Mars u Vodoliji)
5. Rick Rosner - 2. Maj 1960 (Sunce u Biku, Merkur u Ovnu i Mars u Ribama)
6. Garry Kasparov - 13. April 1963 (Sunce u Ovnu, Merkur u Biku i Mars u Lavu)
7. Judit Polgar - 23. Juli 1976 (Sunce i Merkur u Lavu i Mars u Djevici)
8. Paul Gardner Allen - 21. Januar 1953 (Sunce u Vodoliji, Merkur u Jarcu i Mars u Ribama)
9. Andrew Wiles - 11. April 1953 (Sunce u Ovnu, Merkur u Ribama i Mars u Biku)
10. Stephen Hawking - 8. Januar 1942 (Sunce i Merkur u Jarcu i Mars uOvnu)

to mi kazi brate *))
blizanci su super zabavljaci,snalazljivi trgovci,rodjeni glumci ... etc. *))

Evo liste ljudi + Snip

Mene si naš'o?

I šta si ti sada dokazao? :lol: IQ po 170?? Bolje da si stavio James Woods-a http://www.astrotheme.com/astrology/James_Woods 3, 15, 27 :lol:

Sigurno ćeš pronaći tim likovima koje si stavljao numerološke trojke i devetke sabirajući IQ za sve koji ulaze u treći postotak.

I niko od njih nema veći IQ od Vishalini :ok: Tako da nisi dokazao da neka osoba ima veći IQ, što je moja prvobitna poenta.

Problem je što ti ne razumeš astrologiju, da je razumeš shvatio bi da si u startu se spotakao rekavši da Chi-Shen Tao ima Mars u Raku. Nauči da hodaš već jednom čoveče. Takođe je umalo ostao bez škole. http://web.math.princeton.edu/generals/tao_terence

Lep primer delovanja Merkurovskog tipa kod Christopher-a Hirate sa ascedentom na stepenu Strelca i veoma aktivnom trećom kućom.

Šahisti su poseban slučaj sa svojim Jupiterima u Ovnu koji se, gle čuda, našao u Trećoj kući :lol: A o stepenima na Strelcu i da ne počinjem. Kasparova je s trona skinuo niko drugi do tipični Merkurovski tip Vladimir Kramnik http://www.astrotheme.com/astrology/Vladimir_Kramnik

Kim je tipičan Uranovski tip sa ispoljenim Merkurom te je njegov estimat 210 (3, ponovo Blizanac), što ne čudi s obzirom da mu je Sunce na Stepenu Blizanca (15). To mu samo daje slavu u mladosti, ali pošto ne postoji tačna karta ne možemo utvrditi koliko mu je bila ispoljena treća kuća pride.

Rick Rosner je ovde samo bogataš koji je sigurno imao Veneru na početku druge kuće u konjukciji sa Merkurom, a Jupiter vrh desete.

Od ovog Andrew-a nisam mogao da nađem precizne podatke, ali zato da pogledamo Grigori Yakovlevich Perelman-a koji je matematički genije i s obzirom da je daleko relevantniji http://www.astrotheme.com/astrology/Grigori_Perelman Izbrojmo petnaestice.

Mogu da nastavim da ređam matematičare sa simbolom Merkura koji koriste svoje Tri teorije do sutradan :lol: http://www.astrotheme.com/astrology/Manjul_Bhargava

indian-science.jpg

Paul Allen još jedan bogataš, Jupiter na Stepenu Vodolije, Uran na Stepenu Blizanca

Da ne dužim dalje, pogledaj natalnu kartu Alfred BInet-a, čoveka koji je direktno odgovoran za IQ test ljudi, Mesec na Trećem Stepenu Vodolije, Neptun na 22 Stepenu Riba u Trećoj Kući, Merkur u Blizancima na 29 Stepenu. MC na 18 Vage (izmeriti i Analizirati, Stepen Device, Merkur).
LInk : http://psychclassics.yorku.ca/Binet/binet1.htm

Nadam se da ne moram da objašnjavam šta Mesec predstavlja u natalnoj karti osobe koja utiče na populacije. :lol: Ako treba, ti napiši ponovo nešto k'o bajagi pametno.

Što se devojčice iz Indije tiče :

Vishalini has the highest IQ in the world, but she will be eligible for an entry in the Guinness only after she turns 14
:ok:

http://www.kvisalini.com/profile

:per:

Nešto mnogo aktivna ova tematika poslednjih par dana, ček da vidimo tranzite. Neće valjda nešto oko Blizanaca, a? :D

http://www.astrotheme.com/transits_ephemerides_chart.php

Poslednja izmena:
Mene si naš'o?

Još jednom:

"..koji imaju Merkur, Sunce i Mars u Blizancima."

NI JEDAN OD 10 EKSTREMNO INTELIGENTNIH LJUDI NEMA NI JEDNU OD NAVEDENIH 3 PLANETA U BLIZANCIMA! Vjerovatnoća nije mala da potrefi, ali ni jedan nije.

Neka netko ovdje napravi listu 10 dokazanih glupana sa IQ ispod 80, pokazat ću da imaju više planeta u kućama, na znakovima i stupnjevima Blizanca nego na ovoj listi gore.

Kada astrolog kaže ''U Blizancima'' tu postoji nekoliko različitih definicija.

Na primer, ako ne vidiš da piše ''U znaku Blizanaca'', to verovatno ima drugačije značenje od ''U Blizancima''.

To znači da će im simbol Blizanaca biti veoma ispoljen.

Pogledavši numerološki zbir IQ gorenapomenutih ljudi, dolazim i dalje do broja tri. Veoma prosta analiza, ne može prostije. Takođe sam kao dodatni dokaz postavio osobu koja je napravila IQ test čija je natalna karta potvrdila moje konstatacije.

Ako imaš metodu kojom se još prostije dolazi do IQ beneficija sada bi bio najbolji trenutak da počneš da adekvatno dokazuješ, jer u suprotnom sve što radiš je borba protiv semantike čega u astrologiji ima puno. Na primer kada astrolozi kažu ''Planeta Sunce'', jednostavno ne znači ono što misliš da bi trebalo da znači. :per:

Edit :

Nedavno je poginuo John Forbes Nash čiji je život inspirisao film ''Blistavi um'' (24.05.2015)

http://www.astrotheme.com/astrology/John_Forbes_Nash

Poslednja izmena:
Nismo jos istrazili sa sigurnoscu ni simboliku planeta u znakovima,odnosno poljima,ovaj iznad se uhvatio stepenova :D
KAda bi na svom licnom primjeru to pokusao,dosao bi do zakljucaka da sam jedna od najistaknutijih osoba na planeti u "svemu" :D

So na 17 LAva(sjaj,Aristokratija,u JArcu(slava,Vrh),MArs na 5 JArca (opet stepen LAva, jaka,egzaltirana muskost MArs u JArcu, prikazana kroz glamur,gospodstvo ),Jupiter na 21 Bika,stepen Strijelca(filozofija,pragmaticna,u Biku),SAturn na 15 LAva(stepen Blizanca,Merkur,inteliencija,dokaziva kroz Vrijeme,stecena Praksom,zivotom),podznak na 19 Strijelca,stepen Vage,kao i Mo na 19 LAva,opet stepen VAge(privlacnost,kroz fizicki izgled,i kroz dusevnost ,ogroman osjecaj za Pravdu itd:D),Mc(odraz u drustvu) u VAgi kroz fanaticnu potrebu (Pl na Mc) da se dodje do Pravde,i ravnoteze u drustvu itd itd.

Logicno da je posmatranje stepenova u karti,samo jedna od varijanti istancanijeg pregleda osobenosti pojedinca,ali daleko od toga da polozaj stepenova moze da da presudnu ulogu pri odredjivanju istog.

Jer poznajem 5 osoba,koje su rodjene isti dan,iste godine,u isto(priblizno) vrijeme ,kao moja malenkost,i nemaju sa mnom nikakve slicnosti.

Poslednja izmena:

Back