- Poruka
- 13.583
Odlični ,kao i u svemu...Šprinterke čak i dobro prođu...Kakvi su u seksu?)
Da li uopste znaju nesto ili samo misle 300 u sekundi i ne mogu da se opuste i uzivaju?)

Odlično se slažemo sa svim znacima sem našim...
(Nama lepo
)Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Odlični ,kao i u svemu...Šprinterke čak i dobro prođu...Kakvi su u seksu?)
Da li uopste znaju nesto ili samo misle 300 u sekundi i ne mogu da se opuste i uzivaju?)

(Nama lepo
)

Moje iskustvo.Jako...jako...iskreni. Njihovu iskrenost ne treba dovoditi nikada u pitanje.Izuzetno inteligentni.Sarmantni,duhoviti....Najveca mana koju oni jako vesto prikrivaju jeste njihova nesigurnost,u smislu vole stalne potvrde koje im podizu ego.Velike estete,jako odani prijatelji'
o bogami ja sam blizanac i imam jednog bivseg prijatelja, isti dan rodjen kad i ja al je malo govance od coveka kakav je prijatelj bio a mnogo sam mu pruzioMoje iskustvo.Jako...jako...iskreni. Njihovu iskrenost ne treba dovoditi nikada u pitanje.Izuzetno inteligentni.Sarmantni,duhoviti....Najveca mana koju oni jako vesto prikrivaju jeste njihova nesigurnost,u smislu vole stalne potvrde koje im podizu ego.Velike estete,jako odani prijatelji'
lizanvio bogami ja sam blizanac i imam jednog bivseg prijatelja, isti dan rodjen kad i ja al je malo govance od coveka kakav je prijatelj bio a mnogo sam mu pruzio