Hahah, a pa mogu i ja da potrošim, dovoljno da me pustiš međ neku lepu odeću ili pak u knjižaru. Tu najviše para ostavljam. I volim da kupujem poklončiće drugima.
Mars i Neptun u 2 polju , polju finansija pa još u jarcu. Često sam u raskoraku, kalkulišem dobro, štedim, sjajna samokontrola a onda flipnem i spustim gard i sve ode k vragu..pa onda opet

Zanimljivo je doduše da sam s tuđim parama bolja no sa svojim...ili bolje reći odgovornija, pa sam valjda zato i bolja s njima.
Možda ovaj Neptun pravi mali haos kad su moje pare u pitanju, dešava mi se da ne pratim koliko imam i koliko sam potrošila pa onda otvorim novčanik i bude ' Čekaj, otkud 500, zar nije bilo 2000 ' i uopšte ne znam di su mi te pare, nije kao da sam ih samo potrošila nego uopšte ne znam na šta i gde su i dal sam ih uopšte potrošila...mogao je neko i da me pokrade , nemam pojma.
Što se pozajmljivanja tiče, pare ne pozajmljujem nikad al tako su me vaspitali..da ne pozajmljujem osim ako nije baš na život i smrt. Ali knjige , odeću i tako to rado pozajmim od drugih i drugima ali ne svima i ne od svakog, samo od onih za koje znam da su pouzdani. Jednom kao se opečem, tom više ne dam nič.