Blizanci

Janus-dimon21.jpg

Moje iskustvo.Jako...jako...iskreni. Njihovu iskrenost ne treba dovoditi nikada u pitanje.Izuzetno inteligentni.Sarmantni,duhoviti....Najveca mana koju oni jako vesto prikrivaju jeste njihova nesigurnost,u smislu vole stalne potvrde koje im podizu ego.Velike estete,jako odani prijatelji'

Moje iskustvo.Jako...jako...iskreni. Njihovu iskrenost ne treba dovoditi nikada u pitanje.Izuzetno inteligentni.Sarmantni,duhoviti....Najveca mana koju oni jako vesto prikrivaju jeste njihova nesigurnost,u smislu vole stalne potvrde koje im podizu ego.Velike estete,jako odani prijatelji'

Ja sam blizanac i apsolutno potvrdjujem ovo.... Neki put ispada da previse sebe dajem drugima,a za uzvrat dobijem veliko NISTA! ali ne pada mi tesko da pomognem nekom koga volim pa makar me taj svaki dan izneverio...

o bogami ja sam blizanac i imam jednog bivseg prijatelja, isti dan rodjen kad i ja al je malo govance od coveka kakav je prijatelj bio a mnogo sam mu pruzio

Ja sam imao dosta pozitivno mišljenje o mojim ''blizancima'' koje sam ovde i podelio u ranijim postovima, ali od tada se dosta toga p romenilo i praktično sam prekinuo, ne svojom krivicom, gotovo sve kontakte sa njima...Kažem ne svojom krivicom jer sam do zadnjeg časa pokušavao da očuvam to prijateljstvo do tačke gde sam već postao sam sebi smešan, preko granice p oniženja nisam mogao da pređem...Džaba im svo ranije prozitivno ponašanje kada su se pokazali kao ono što Džordž opisuje u svom postu, kao da mi je pročitao misli...

i ja trenutno pruzam mnogo jednoj osobi,ali ne vidim pozitivan feedback od nje,ali i dalje joj pruzam sve,kao da se nista nije lose desilo... Imam osecaj kao da sam masina ,programirana da samo pruzam,a da se ne pitam: da li ja to sto radim ima efekta i cemu to vodi?!

Tesko onom ko je drugaovao sa blizancem,
u tom smislu su izdajice...
Ali su krajnje zanimljivi, kontradiktorni, drze paznju dok pricaju, zasmejavaju, imitiraju,
tkd. kao poznanici su savrseni... i lepo ih je imati u drustvu...

Back