Blizanci

E to sam i ja pomislila kada sam procitala. :D Ne znam gde su nisam do sad radila natalnu kartu, cekam bolju priliku odnosno novac. :D
Pa lako meni da izracunam natalnu kartu, ali ko ce da mi tumaci? Ne se razumem u to. :)
Да закључимо да онда ипак мож` да кажеш више о себи. :p На astro.com добијаш и текстуално где је које небеско тело, па не признајем више одговор да "не знаш". ;)

ako su u natalu planete 'ravnomerno' integrisane po znacima, ne poprimaju samo blizanci osobine ostalih h.z... već svako sa ovim rasporedom planeta. znači malo brkaš pojmove.
druga stvar, zašto bi vas neko uopšte napadao?

blizanci simbolišu dvojnost... iskrenost je za njih rastegljiv pojam. ovo na konto onog prvog posta.
hvalospev već liči na blizanca.

Ali blizanci ih najbolje svrstavaju i koriste ispravno. :) Taman onoliko koliko treba. :)
Sto se napadanja tice to je figurativno receno.
Sto se dvojnosti tice, ne moraju sve licnosti da budu iskrene.. U mom slucaju jesu, ali to je takodje diskutabilna tema.

Да закључимо да онда ипак мож` да кажеш више о себи. :p На astro.com добијаш и текстуално где је које небеско тело, па не признајем више одговор да "не знаш". ;)

Sad cu da pogledam. Samo da virnem. :)

Ali blizanci ih najbolje svrstavaju i koriste ispravno. :) Taman onoliko koliko treba. :)
Sto se napadanja tice to je figurativno receno.
Sto se dvojnosti tice, ne moraju sve licnosti da budu iskrene.. U mom slucaju jesu, ali to je takodje diskutabilna tema.

jel? kladim se da ti je mesec u lavu.

pa to ti kažem, diskutabilno. :lol:

Back